De ce sa alegi Linksoft? Centru de Excelenta CRM: implicare, expertiza si focus

Inca de la infiintare ne-am propus sa constituim un Centru de Excelenta CRM in care sa reunim cei mai buni specialisti si cele mai eficiente platforme pentru a implementa solutii CRM performante si accesibile. 

Avand cel mai inalt grad de certificare pentru competente CRM (Gold Certification), LINKSOFT  este unul dintre cei mai importanti parteneri Microsoft Dynamics din Romania.

Echipa noastra de specialisti cu peste 10 ani de experienta individuala in domeniul CRM lucreaza eficient, oferind solutii personalizate pentru clienti precum Orange, Raiffeisen Leasing, Agricover, E.ON, Agricover, Daimler, Regina Maria, si multi altii.


Abordarea noastra asupra consultantei Dynamics 365

Certificare Gold pentru Microsoft Dynamics 365 CRM

Fiind un partener Microsoft cu certificare Gold pentru Dynamics 365 CRM, cunoastem si intelegem regulile si tehnologiile de business dezvoltate in prezent.

Echipa noastra este punctul forte

Angajatii nostri sunt “arma noastra secreta”. Compania noastra se mandreste cu personal calificat, acumuland un grad de expertiza de neintrecut de-a lungul anilor, pentru a oferi servicii exceptionale tuturor clientilor.

De la angajati care ne-au fost alaturi de cand compania a devenit realitate, pana la angajati care ni s-au alaturat recent, fiecare din angajatii nostri detine competentele necesare pentru a te ajuta sa depasesti orice problema in business.

Intelegem cerintele specifice industriei tale

Poti fi sigur ca intelegem procedurile tale de business, datorita consultantilor nostri cu experienta contabila. Echipa noastra are angajati profesionisti contabili pentru a ne asigura ca iti putem oferi solutii specifice pentru cerintele si problemele tale.