fbpx

Dezvoltare Dynamics CRM

O solutie unica, special adaptata nevoilor tale.Programeaza o intalnire cu un consultant:

Procesele noastre de dezvoltare pentru Dynamics 365

KNOWHOW

Atunci cand gradul redus de personalizare incetineste sau creaza probleme in relatia ta cu clientii,  consultantii nostri sunt pregatiti sa iti ofere servicii complete – de la administrarea informatiilor clientilor, la automatizarea vanzarilor, chiar si integrare call-center sau rapoarte complexe de performanta.

 

Afla parerea colaboratorilor nostri:

ORIENTATI CATRE CLIENT

Pornind de la nevoile tale, iti oferim solutia cea mai potrivita. Pentru ca noi particularizam pentru fiecare afacere individuala, intotdeauna facem diferenta intre a trata un pacient, a acorda un credit sau a furniza gaze, de exemplu.  Prin personalizarea Microsoft 365, alegand solutiile specifice pentru  proiectul tau si incadrandu-ne in buget, rezultatele sunt pozitive si corespund intrutotul asteptarilor tale.

Vezi domeniile in care avem experienta:

PRACTICI SI STANDARDE

Abordam personalizarea Microsoft Dynamics 365 adaptandu-ne cerintelor stricte din mediul tau business. Experienta noastra vasta in colaborarea cu companii B2B si B2C ne permite sa iti oferim informatii cruciale despre cele mai bune practici, dar si solutii eficiente pentru problemele tale in sfera CRM.

 

Afla ce spun clientii nostri:

Ce facem pentru dezvoltarea sistemului tau IT

CONFIGURARE

Echipa noastra de experti este mereu disponibila pentru a te ajuta cu orice problema – de la configurari simple, pana la cele mai complexe procese si structuri de lucru

ADAPTARE

Te putem ajuta oricand ai nevoie de ajutor pentru adaugarea de campuri si entitati sau pentru a crea procese de lucru.

PERSONALIZARE PE ORICE DOMENIU DE ACTIVITATE

Utilizam plugin-uri personalizate, fluxuri de lucru, script-uri si managementul xRM (eXtended Relationship Management), pentru a construi interfete adaptate activitatii tale.

INTEGRARE APLICATII

Te ajutam sa integrezi aplicatiile software specifice in platforma CRM avand o imagine de ansamblu asupra entitatilor implicate.

MIGRARE DATE

Acordam sprijin la operatiunile de transfer si migrare a datelor moduri  – pentru a facilita o tranzitie fara nici o problema catre noua platforma.

ACTUALIZARE VERSIUNE

Microsoft Dynamics este in continua evolutie si de aceea este necesar sa fii la curent cu ultima versiune a Dynamics CRM pentru a iti proteja investitia si a beneficia de cele mai noi optiuni si functionalitati.

RAPORTARE

Echipa noastra dezvolta rapoarte personalizate in functie de cerintele tale, folosind solutia potrivita – Fetch XML sau SQL.

SECURITATE

Intrucat confidentialitatea si securitatea datelor este un aspect major in activitatea ta, noi iti oferim asistenta in stabilirea unui sistem de acces eficient la nivel de user/tip de activitati.

Contacteaza-ne Acum!

Trimite-ne un mesaj folosind formularul de mai jos sau modalitatea de contact preferata si iti raspundem in maxim 24 de ore la orice intrebare.

Nr. Telefon +40 771 303 125
Adresa Email office@linksoft.ro
Nr. Whatsapp +40 771 303 125


ADRESA NOASTRA

RO, Bucuresti 014415

Strada Nicolae G. Caramfil 49, Etajul 2