Suntem experti in servicii de dezvoltare a platformei Dynamics 365

Procesele noastre de Dezvoltare pentru Dynamics 365 sunt rapide si usor efectuate, conduse de Dezvoltatorii (Developerii) nostri Microsoft Dynamics 365, calificati sa lucreze eficient cu Developer Toolkit, plug-in-uri aditionale, succesiuni de lucru complexe, mediul de lucru VS, dar si cu resurse online – toate pentru a oferi moduri de utilizare personalizata a Dynamics 365 pentru clienti la scara globala.

Procesele noastre de Dezvoltare pentru Dynamics 365

Configurari

Ai nevoie de ajutor pentru adaugarea de campuri si entitati? Sau poate pentru a crea procese de lucru? Echipa noastra de experti consultanti este mereu disponibila pentru a te ajuta cu orice problema – de la configurari simple, pana la cele mai complexe procese si structuri de lucru.

On prem and cloud CRM

Personalizari

Suntem experti in servicii de dezvoltare a Dynamics CRM/365 si oferim personalizare pentru orice fel de module complexe. Avem experienta si cunostinte vaste in dezvoltarea solutiilor personalizate necesare pentru implementare in business-uri din diverse industrii.

Utilizam SDK API sugerate pentru personalizarea de plugin-uri, fluxurilor de lucru, script-uri, modului de management al colaborarilor / xRM (eXtended Relationship Management), pentru a construi interfate personalizate cu ajutorul HTML, a limbajelor de programare si utilizand raportare complexa.

Ceea ce ne separa de competitie este nivelul de transparenta si rentabilitatea oferita clientilor nostri. Depunem mereu extra efort pentru a ne asigura ca serviciile si produsele pe care le oferim sunt usor de utilizat, fiabile, sigure si potrivite.

Incercam mereu sa ne punem in situatie clientilor si sa luam initiativa pentru a le rezolva orice problema.Raspundem eficient la orice fel de intrebari si urmarim raspunsurile pentru a aduce imbunatatiri in viitor.

Dynamics CRM baza date

Integrari

Un element cheie al oricarui proiect CRM este abilitatea de a migra / transfera datele si a le pastra integrate in cadrul aplicatiilor.Pentru a obtine un mediu Microsoft Dynamics CRM stabil si fiabil, ne asiguram ca operatiunile de transfer si integrare a datelor sunt realizate prin intermediul unei metode suportate.Pentru a citi date din platforma CRM, putem utiliza multiple metode suportate, printre care CRM Web Service si Integrare Database to Database.

Microsoft  Dynamics ofera o platforma flexibila si instrumentele necesare pentru a integra software-ul specific industriei tale in sistemul tau CRM.Te ajutam sa obtii performanta maxima utilizand cele mai bune practici din industrie.

Upgrade - Reinnoirea Versiunii CRM

Microsoft Dynamics este in continua evolutie. Este necesar sa fii la curent cu ultima versiune a Dynamics CRM pentru a-ti proteja investitia si a beneficia de cele mai noi optiuni si functionalitati.

Ca atare, echipa noastra tehnica iti asigura o tranzitie fara probleme in timpul migrarii in Dynamics, oferindu-ti instruirea de care ai nevoie pentru a beneficia de cele mai noi functionalitati, din momentul in care acestea sunt disponibile.

Raportare

Obtinerea informatiei din sistemul tau CRM este un aspect crucial, iar Microsoft CRM ofera access rapid si nelimitat la toate datele stocate. Dezvoltam rapoarte personalizate in functie de cerintele tale, folosind solutia potrivita – Fetch XML sau SQL. Rapoartele personalizate sunt create cu ajutorul Serviciului de Raportare Microsoft SQL, iar rezultatul final poate fi printat sau expus prin diverse methode, utilizand tehnologiile .NET .

Prim intermediul Microsoft Dynamics CRM poti sa verifici performantele individuale ale angajatilor, cifrele de vanzari si problemele asociate, sa estimezi rezultatele vanzarilor viitoare, si sa oferi solutii pentru a mentine clientii multumiti.

Cu Microsoft CRM:

  • Rapoartele pot fi construite pentru a permite aplicarea de filtre multiple, iar tu nu vei mai fi nevoit sa creezi versiuni multiple ale aceluiasi raport pentru a adauga modificari.

  • Masurile de securitate definite in cadrul Microsoft Dynamics CRM vor fi, de asemenea, aplicate rapoartelor generate, prevenind astfel afisarea sau exportarea informatiilor clasificate / de natura sensibila.

Serviciile oferite

Implementare

Lucram indeaproape cu organizatia ta pe tot parcursul procesului de implementare a solutiilor oferite.

Afla mai multe
On prem and cloud CRM

Consultanta

Oferim mai mult decat consultanta. Echipa noastra este alcatuita din consultanti specializati care sunt gata sa te ajute sa cresti potentialul afacerii tale.

Afla mai multe

Training

Pentru a reduce riscurile asociate cu adoptarea solutiei de catre utilizatori, folosim sesiuni de training frecvente si bine planificate.

Afla mai multe

Suport

Echipa noastra de suport tehnic pentru Dynamics CRM este alcatuita din consultanti si developeri gata sa-ti ofere solutii eficiente si de inalta calitate pentru orice fel de problema, mai mult sau mai putin complexa.

Afla mai multe