fbpx

Digitalizare si arhitectura solutii IT

Transforma datele in informatii valoroase de afaceri.Programeaza o intalnire cu un consultant:

Abordarea noastra asupra procesului de transformare digitala

KNOWHOW

Atunci cand gradul redus de personalizare incetineste sau creaza probleme in relatia ta cu clientii,  consultantii nostri sunt pregatiti sa iti ofere servicii complete – de la administrarea informatiilor clientilor, la automatizarea vanzarilor, chiar si integrare call-center sau rapoarte complexe de performanta.

 

Afla parerea colaboratorilor nostri:

ORIENTATI CATRE CLIENT

Pornind de la nevoile tale, iti oferim solutia cea mai potrivita. Pentru ca noi particularizam pentru fiecare afacere individuala, intotdeauna facem diferenta intre a trata un pacient, a acorda un credit sau a furniza gaze, de exemplu.  Prin personalizarea Microsoft 365, alegand solutiile specifice pentru  proiectul tau si incadrandu-ne in buget, rezultatele sunt pozitive si corespund intrutotul asteptarilor tale.

Vezi domeniile in care avem experienta:

PRACTICI SI STANDARDE

Abordam personalizarea Microsoft Dynamics 365 adaptandu-ne cerintelor stricte din mediul tau business. Experienta noastra vasta in colaborarea cu companii B2B si B2C ne permite sa iti oferim informatii cruciale despre cele mai bune practici, dar si solutii eficiente pentru problemele tale in sfera CRM.

 

Afla ce spun clientii nostri:

Cum putem fi aproape de tine in procesul de transformare digitala:

DIGITALIZARE

Volumele mari de date in format digital pe care orice companie le ruleaza azi permit viteza si o manevrare facila. Te poti folosi de acestea pentru castiga vanzari si creste marjele de profit adoptand proces si sisteme adecvate cu partenerul potrivit.

ARHITECTURA
Definirea si mentenanta sistemelor moderne necesita astazi mai mult decat de asistenta tehnica oferita de echipa interna. Primesti sprijin de la specialistii nostri pentru diversificarea posibilitatilor tehnologice si extinderea sistemelor in vederea sincronizarii nevoilor de business cu capacitatile IT.

AUTOMATIZARE

Simplificati procesele repetitive ale companiei si interconectati informatiile din procesele anterioare de afaceri. In acest fel puteti accesa instant datele fara a pierde timpul pentru extragerea si concatenarea datelor.

SECURITATEA DATELOR

Aveti cunostinta despre toate datele pe care le utilizati si unde sunt stocate acestea, gestionati modul de utilizare si stabiliti protocoale de securitate pentru a detecta si corecta eventuale brese de securitate.

Contacteaza-ne Acum!

Trimite-ne un mesaj folosind formularul de mai jos sau modalitatea de contact preferata si iti raspundem in maxim 24 de ore la orice intrebare.

Nr. Telefon +40 771 303 125
Adresa Email office@linksoft.ro
Nr. Whatsapp +40 771 303 125


ADRESA NOASTRA

RO, Bucuresti 014415

Strada Nicolae G. Caramfil 49, Etajul 2