Digitalizare și arhitectura

Te ajutăm să transformi datele în informații de
afaceri valoroase prin soluții atent construite.

Te ajutăm să faci pasul spre digitalizarea afacerii tale.


Orice proces de digitalizare începe cu faza de proiectare a aplicațiilor ce urmează a fi folosite de către echipele companiei tale. Soluțiile software necesită o arhitectură matură pentru a servi cât mai eficient nevoilor de business. Noi te ajutăm să analizezi aceste nevoi și construim soluții adaptate lor pentru a asigura o tranziție cât mai ușoară către lumea digitală.

Cum facilităm transformarea digitală


Digitalizare

Volumele mari de date în format digital pe care orice companie le folosește azi necesită viteză de procesare și o manevrare facilă. Te poți folosi de acestea pentru câștiga vânzari și pentru a crește marjele de profit, adoptând procese și sisteme adecvate alături de partenerul potrivit.

Arhitectură

Definirea și mentenanța sistemelor moderne necesită astăzi mai mult decât de asistența tehnică oferită de echipa internă. Primești sprijin de la specialiștii noștri pentru diversificarea posibilităților tehnologice și extinderea sistemelor în vederea sincronizării nevoilor de business cu capacitățile IT.

Automatizare

Simplificați procesele repetitive ale companiei și interconectați informațiile din procesele anterioare de afaceri. În acest fel, puteți accesa instant datele, fără a pierde timpul pentru extragerea și concatenarea lor.

Securizarea Datelor

Te putem asista în stabilirea unui sistem eficient de securizare a accesului la datele companiei prin construirea unei matrici de securitate perfect adaptată structurii companiei tale.

Principiile noastre în consultanță


Knowhow

Atunci când gradul redus de personalizare încetinește sau crează probleme în relația ta cu clienții, consultanții noștri sunt pregătiți să îți ofere servicii complete – de la administrarea informațiilor clienților, la automatizarea vânzărilor, chiar și integrare call-center sau rapoarte complexe de performanță.

Practici și standarde

Abordăm personalizarea soluțiilor noastre adapdându-ne cerințelor stricte din mediul tău de business. Experiența vastă în colaborarea cu companii ce desfășoară activități în B2B și în B2C ne permite să îți oferim informații cruciale despre cele mai bune practici și soluții eficiente pentru problemele tale.

Orientare către clienți

Pornind de la nevoile tale, îți oferim soluția cea mai potrivită. Adaptăm soluțiile pentru fiecare afacere în parte și facem întotdeauna diferența între a trata un pacient, a acorda un credit sau a furniza gaze. Prin personalizarea Microsoft 365, alegând module specifice pentru proiectul tău și încadrându-ne în buget, rezultatele sunt întotdeauna cele așteptate.

Contactează-ne acumlasă-ne un mesaj și unul din consultanții noștri te va contacta în mai puțin de 24 de ore