Financial Management

Rentabilitatea și succesul pe termen lung al unei organizații se bazează pe gestionarea

financiară corectă, un rol vital în asigurarea stabilității financiare.

Simplifică operațiunile sistemului pentru a reduce nivelul de risc financiar


Atunci când companiile trec printr-o perioadă complicată în ceea ce privește gestionarea finanțelor, noi suntem aici să redefinim structurarea acestora prin suita noastră completă de soluții. Le oferim nu numai o creștere a profitabilității, dar suntem încrezători că putem contribui la îmbunătățirea proceselor de decizie din cadrul organizației și să efecutăm o dezvoltare durabilă.

În cazurile în care companiile au o abordare tradițională asupra procedurilor financiare, intervenim datorită sistemelor noastre de gestionare financiară prin automatizarea și eficientizarea proceselor, care vor servi la economisirea radicală a timpului și efortului.

De ce spunem asta?

Dispunem de o platformă cu o interfață prietenoasă, care acționează în favoarea voastră prin simplificarea operațiunilor dificile, astfel vă permite vouă să luați în calcul numai eforturile strategice precum administrarea registrelor generale și a conturilor de plată sau încasare până la bugetare și raportare financiară.

Parteneriatul cu Linksoft vă poate deschide noi modalități de a valorifica vizibilitatea în timp real a performanței financiare cu care puteti să luați decizii informate. Nu numai atât, dar modulul de Financial Management oferă o înțelegere profundă a structurilor financiare, care poate fi accesată prin analizele elaborate, panourilor de bord scalabile și a indicatorilor cheie de performanță. Mai mult decât atât, poți reduce nivelul de risc financiar prin identificarea rapidă a tendințelor sau amenințărilor, ca pe urmă să poți acționa prompt asupra lor.

Securitatea și siguranța companiei joacă un rol important atunci când se iau în vedere problemele financiare, motiv pentru care includem controale financiare stabile, procese de audit și măsuri de securitate a datelor. Puteți depăși în orice moment aceste complicații și să vă protejați integritatea financiară cu procedurile noastre.

Beneficii:

Facilitează modul de procesare a finanțelor, reduce efortul manual și optimizează procedurile operaționale.

Crearea de oportunități decizionale privind alocarea resurselor, de investiții și inițiative strategice

Monitorizare și verificare solidă asupra proceselor financiare, procese de audit și securitate strictă a datelor.

Funcționează excelent cu


Comerț

Satisface-ți nevoile de cumpărare și de inventar prin implementarea tuturor aplicațiilor fundamentale de business.

Află mai multe

Managementul aprovizionării

Companiile au nevoie de soluții durabile pentru a opera cât mai eficient, astfel își pot îmbunătăți vizibilitatea și lanțurile de aprovizionare la un nivel ridicat.

Află mai multe

Contactează-ne acumlasă-ne un mesaj și unul din consultanții noștri te va contacta în mai puțin de 24 de ore