Informatii & Resurse

WHY RPA should be on your mind in 2020

2020

As the year begins to unfold, so do the plans that each company has in place for this year`s challenges. No matter the area of expertise, technology and its breakthroughs are always a hot topic and an important investment attraction point. When shaping your strategy for innovation and development, we suggest the following:  Early…

From the potential customer to the order

Gestionarea vanzarilor cu Dynamics 365 for Sales te poate ajuta sa cresti vanzarile si sa imbunatesti experienta clienților. Poti obtine interactiuni de vanzari mai consistente urmarind procesul de vanzare prin fiecare etapa, de la crearea unui client potențial la inchiderea vanzarii. De asemenea, ajungi sa aveți un istoric complet la care sa puteți face referire mai târziu.

Optimizing the customer experience using CRM solutions

Sa livrezi constant servicii care sa ii multumeasca complet pe clientii tai pe durata intregului proces de vanzare si sa ii mentina loiali este un deziderat al oricarei companii. Cu toate acestea, acest obiectiv este adesea o provocare si de multe ori chiar nerealist atunci cand datele de vanzari, marketing sau service ale companiei sunt in mai multe sisteme inchise care nu comunica intre ele.

Attractive and effective email marketing campaigns with Dynamics 365

Utilizarea Microsoft Dynamics 365 pentru campaniile de email marketing permite creareaa rapid de mesaje atragatoare, bazate pe sabloane profesionale si care pot fi particularizate. E-mailul marketing in Dynamics 365 functioneaza destul de diferit comparativ cu emailul standard Outlook pe care il utilizati deja. Am pregatit pentru tine o trecere in revista a celor mai importante diferente.

Icons made by Freepik from www.flaticon.com is licensed by CC 3.0 BY