Consultanta

Maximizam potentialul Dynamics CRM peste asteptarile tale. Constant si dovedit.Stabileste o intalnire cu un consultant:

Abordarea noastra asupra consultantei de afaceri

KNOWHOW

In cazuri specifice, cand gradul redus de personalizare incetineste sau impiedica relatia cu clientii si expansiunea companiei, consultantii nostri sunt pregatiti sa ofere functionalitati sofisticate – de la administrare informatii clientilor, la automatizare vanzarilor, integrare call-center sau rapoarte complexe de performanta.

 

Afla parerea colaboratorilor nostri:

ORIENTATI PE CLIENT

Incepem intotdeauna cu tine si nevoile tale pentru a iti putea oferi o solutie adecvata. Pentru ca stim diferenta dintre a trata un pacient, a acorda un credit sau a furniza gaze. Schimbarea pozitiva prin personalizarea Microsoft 365 implica solutii incadrate in proiectul tau specific care iti implinesc asteptarile tale si se incadreaza in bugetul tau.

 

Vezi domeniile in care avem experienta:

PRACTICI SI STANDARDE

Adaptam abordarea solutiei Microsoft Dynamics 365 in functie de cerintele stricte din mediul tau business. Experienta noastra vasta in colaborarea cu companii B2B si B2C in multiple verticale de business ne permite sa iti oferim informatii cruciale despre cele mai bune practici, dar si solutii eficiente pentru problemele tale in sfera CRM.

 

Afla ce spun clientii nostri:

Ce facem noi pentru tine in calitate de consultanti:

AUDIT PROCEDURI SI PLATFORME
De la solutii complexe la cele mai simpliste, stim ca in derularea activitatii tale folosesti multiple instrumente pe care trebuie sa le avem in vedere in fluxul tau operational.

ANALIZA SI IDENTIFICARE TIPARE

De-a lungul experientei pe care am acumulat-o in diferite industrii si sectoare de activitate am identificat modele diferite de organizarea informatiilor companiilor, ceea ce iti garanteaza ca timpul alocat acestui proces este semnificativ redus.

SELECTIA  SOLUTIILOR

Ne asiguram ca ai o vedere de ansamblu a tuturor optiunilor si poti alege solutia cea mai eficienta din punct de vedere al raportului costului de resurse/beneficii si gradelor de customizare necesare.

AUTOMATIZARE

Organizarea echipei in functie de procesele manuale recurente pe care te putem ajuta sa le identifici va reduce costurile financiare si umane si va creste productivitatea.

COLABORARE

O mai buna comunicare si colaborare intre departamentele companiei este elementul cheie pentru a construi o mai buna experienta a clientului tau.

UNIFORMIZARE

Baza comuna de informatii in format standardizat este punctul de pornire al fluxului de date intre client si echipa interna.

SCALABILITATE

In functie de strategia ta pe termen mediu si lung, te putem sprijini sa iti dezvolti o strategie de aplicatii IT scalabila ce se poate implementa in etape distincte.

SECURITATE

Confidentialitatea si securitatea datelor este un aspect major in activitatea ta iar noi te putem asista in stabilirea unui sistem de acces eficient la nivel de user/tip de activitati.

Contacteaza-ne Acum!

Trimite-ne un mesaj folosind formularul de mai jos sau modalitatea de contact preferata si iti raspundem in maxim 24 de ore la orice intrebare.

ADRESA NOASTRA

RO, Bucuresti 014415

Strada Nicolae G. Caramfil 49, Etajul 2


Nr. Telefon +40 771 303 125


Adresa Email office@linksoft.ro


Nr. Whatsapp +40 771 303 125

Icons made by Freepik from www.flaticon.com is licensed by CC 3.0 BY