Urmărești eficient resursele de teren cu Microsoft Dynamics 365

Microsoft Dynamics 365 pentru Resursele de Teren este un instrument de management cu ajutorul caruia te poti ocupa de locatiile de service (mentenanta), proprietatea clientului, mentenanta preventiva, administrarea sarcinilor in curs de lucru, administrarea resurselor, inventarul produselor, programare si expediere, mobilitatea resurselor (personalului) de teren, colaborari. Acesta iti ofera si posibilitatea de a facturara clientii si acces la date analitice.


De ce sa gestionezi procesul de field service cu Microsoft Dynamics CRM 365

Microosft Dynamics CRM rapoarte

Perspectiva completa asupra clientului

Organizezi eficient departamentele de Vanzari, Marketing, Relatii Clienti si Resurse de Teren si aduni toate datele necesare de la clienti.

Implicarea Clientilor si a Partenerilor

Ai acces la portaluri care, cu ajutorul paginilor configurabile pentru clienti si parteneri, iti ofera vizibilitate completa asupra datelor acestora. Functionand ca extensii pentru Dynamics 365, aceste portaluri ofera optiuni de self service care vor imbunatati experienta clientilor tai.

Programare si Optimizare

Poti realiza programari in mod automat si poti atribui resurse in functie de aptitudini, locatie, elemente necesare si volumul de munca necesar. Traseele sunt optimizate pentru a indeplini termenii din contractele de colaborare, dar si pentru a micsora timpul petrecut pe drum.

Microosft CRM integrat Office

Administrarea sarcinilor in curs de lucru

Creezi sarcini de lucru direct din email, sistemul tau de CRM, sau din portaluri, verifici contracte de colaborare, profituri, costuri, drepturi ale clientilor si facturi.

Contracte de Mentenanta

Contractele de mentenanta din CRM te ajuta sa pastrezi informatii despre garantiile si drepturile clientilor in intreaga companie.

Administrarea Bunurilor si Echipamentelor

Administrezi eficient toate componentele echipamentelor si ai vizibilitate asupra garantiilor contractelor de colaborare, costurilor si veniturilor, impreuna cu un registru complet al controalelor.

 

Administrarea Informatiei

Creezi materiale pentru departamentul de Resurse de Teren, cum ar fi manuale ale produselor, documente pentru suport tehnic, documente de instruire si clipuri video cu instructiuni. Toate acestea pot fi utilizate de catre reprezentantii Relatii Clienti, de catre tehnicienii de teren sau partenerii de afaceri.

Acces de pe device-uri mobile

Tehnicienii si agentii de teren se vor bucura de portabilitatea maxima cu care Dynamics 365 vine “echipat”; suita este compatibila cu device-uri cu sistem de operare Android, iOS, sau Windows Mobile.

Inventar, Componente si Logistica

Ai actualizari in timp real si esti sigur de datele inventarului. Poti repeta o comanda precedenta direct din interfata Dynamics 365.

Date Analitice

Ai toate informatiile de care ai nevoie intr-un singur loc, iar datele analitice si indicatorii de performanta sunt mereu la-ndemana pentru ca tu sa poti lua decizii rapide.

 

Resurse de Teren Mereu Conectate

Poti sa depistezi si sa remediezi probleme uzuale rapid si usor, prin intermediul device-urilor conectate in permanenta. Esti cu un pas inaintea clientilor si observi problemele inainte ca ei sa afle ca acestea exista, iar tehnicienii tai se deplaseaza pe teren doar in cazuri extreme.

Aplicatii preconcepute / personalizate nevoilor tale

Cu datele din Dynamics 365, poti realiza mai mult decat iti propui. Creezi usor aplicatii personalizate, interconectate, dezvoltate pentru a-ti rezolva problemele – fara a fi nevoie de structuri complexe de cod.

Află oferta noastră!

Beneficiile membrilor din companie :

Manageri

Reduci surplusul de stocuri si costurile aferente. Imbunatatesti vizibilitatea componentelor si repartizarea resurselor. Reduci costurile administrative, crescand randamentul afacerii.

Tehnicieni

Automatizezi operatiunile de teren si maresti suprafata pe care activezi. Elimini datele duplicate, sporind satisfactia clientilor.


Produsele companiei

Vânzări

Automatizarea proceselor de vanzare nu mai are limite cu Dynamics 365, prin intermediul caruia interactionezi mai eficient cu clientii tai si ii intelegi mai bine, pentru a le putea oferi solutii personalizate.

Afla mai multe

Marketing

Gasesti mai multi potentiali clienti prin intermediul unui proces de marketing avansat. Treci peste simple campanii de email marketing, automatizezi procesele migaloase si cresti randamentul investitiilor.

Afla mai multe

Serviciul Clienți

Solutia ta personalizata de CRM te ajuta sa gestionezi complet departamentul de servicii – de la call center, la liniile de suport tehnic si tehnicienii de pe teren, pentru ca tu sa planifici mai usor urmatoarea miscare profitabila.

Afla mai multe

Field Service

Inventariezi usor resursele active, produsele disponibile sau contractele cu clientii, si ai acces rapid la instrumente de comunicare cu acestia.

Afla mai multe

Dynamics CRM siguranta date

Talent

Serviciile de resurse umane de tip cloud (online) au acces direct catre LinkedIn, pentru a gasi, recruta, angaja si instrui rapid personalul de care compania ta are nevoie.

Afla mai multe

Project Automation

Solutiile de automatizare a proiectelor cu care Dynamics 365 vine echipat te ajuta sa inchei proiectele la timp si in parametrii, crescand productivitatea ta si a angajatilor tai.

Afla mai multe