Implementare CRM Microsoft Dynamics 365

LINKSOFT a gestionat proiecte de implementare CRM pe platforma Microsoft Dynamics 365 pentru organizatii mici si mari, dintr-o varietate de industrii, printre care servicii publice, industria medicala, servicii financiare, dar si sectoare de productie si distributie.

Lucram indeaproape cu organizatia ta pe tot parcursul procesului de implementare CRM. Prin urmare, ai siguranta ca vom face tot ce putem pentru ca solutia noastra sa iti rezolve problemele specifice modelului tau de business – incepand cu analiza sistemului, pana la dezvoltare, personalizare, pregatire si suport tehnic.

Putem controla implementarea proiectului cu ajutorul optiunilor de ultima generatie disponibile pe piata software, printre care se numara JIRA, Confluence, Team Foundation, Project Service Automation si altele.


Procesul nostru include o serie de pasi care acopera fiecare detaliu in implementarea CRM

[cool-process category=”all” type=”vertical-process” show-posts=”8″ icon-size=”65px” choose-color=”#be3f41″]


Serviciile oferiteImplementare CRM

On prem and cloud CRM

Consultanta

Oferim mai mult decat consultanta. Echipa noastra este alcatuita din consultanti specializati care sunt gata sa te ajute sa cresti potentialul afacerii tale.

Afla mai multe

Dezvoltare

Echipa noastra de experti consultanti este mereu disponibila pentru a te ajuta cu orice problema – de la configurari simple, pana la cele mai complexe procese.

Afla mai multe

Training

Pentru a reduce riscurile adoptarii solutiei de catre utilizatori, folosim sesiuni de training frecvente si bine planificate.

Afla mai multe

Suport

Echipa noastra de suport tehnic pentru Dynamics CRM este alcatuita din consultanti si developeri pregatiti sa iti ofere solutii eficiente si de inalta calitate pentru orice fel de problema, mai mult sau mai putin complexa.

Afla mai multe
Icons made by Freepik from www.flaticon.com is licensed by CC 3.0 BY