fbpx

Microsoft Dynamics CRM 365 Marketing

Transforma lead-urile in vanzari.Stabileste o intalnire cu un consultant:

Testeaza Versiunea DEMO Acum!

Provocari mari, oportunitati mari

Provocarea curenta a oamenilor de marketing este sa contribuie intr-o masura cat mai mare la crearea unei experiente pozitive a consumatorilor. Oamenii isi doresc sa primeasca informatii pe gustul lor si conforme cu asteptarile pe care le au de la brandul cu care interactioneaza.

80% dintre consumatori sunt mai inclinati sa aleaga o companie care ofera experiente personalizate
38% dintre companii au dificultati in a exploata capacitatile digitale

In fata unui consumator din ce in ce mai informat si activ pe numeroase canale, centralizarea datelor despre acesta, segmentarea audientei si intelegerea comportamentului devin pilonii activitatii de marketing.

Ai nevoie de o solutie cu care sa poti gestiona eficient aceste provocari?

O solutie CRM pe platforma Microsoft Dynamics 365 CRM Marketing iti permite sa aduni si sa analizezi date despre campaniile tale de marketing, pentru a putea obtine rezultate optime. In plus, cu Microsoft Dynamics 365 CRM Marketing se pot automatiza mare parte din procesele migaloase, pentru ca echipa de marketing sa se poata concentra pe selectarea audientei si conceperea mesajului potrivit.


De ce sa iti gestionezi activitatile de marketing cu Microsoft Dynamics 365 CRM Marketing?

Deruleaza campanii de marketing omni-channel
Atrage audienta potrivita si monitorizeaza lead-uri din e-mail marketing, landing pages, webinarii, telefon si evenimente.
Personalizeaza experienta clientului
Foloseste template-uri configurabile si instrumente special concepute pentru a personaliza experienta bazandu-te pe interactiunile avute.
Activeaza clienti pe canale multiple
Construieste si dezvolta o prezenta sporita  in Social Media pentru a creste reputatia si a lua contact cu clientii potentiali pe toate canalele digitale.
Defineste traseul clientului
Urmareste traseul clientului de la faza de prospectare pana la faza de achizitie pentru a putea crea touch-point-uri cu mesajele adecvate fiecarei faze.
Seteaza-ti prioritatile
Foloseste inteligenta integrata pentru a te adresa audientei potrivite sau alege criteriile multiple de calificare a lead-urilor pentru a converti eficient.
Monitorizeaza rezultatele in timp real
Urmareste performantele campaniilor si activitatilor de marketing
cu rapoarte si dashboard-uri configurabile si analize Power BI.
Fundamenteaza-ti solid deciziile
Cu solutia de CRM poti testa versiuni diverse, conditionezi pasii urmatori ai campaniei in functie de reactiile clientilor sau segmentezi campaniile dupa multiple criterii.
Imbunatateste-ti engagement-ul in Social Media
Foloseste informatiile din Social Media pentru a vedea cum te poti diferentia de concurenta, pentru a masura si gestiona reputatia brandului.
Creste productivitatea
Foloseste instrumente familiare precum template-uri Word pentru a crea documente, template-uri Excel pentru analiza activitatilor de marketing sau Sharepoint pentru a permite accesarea acestora de catre intreaga echipa.
Creeaza o vedere de ansamblu asupra clientului tau
Foloseste o sursa unica de informatii despre contacte, lead-uri si clienti pentru a putea livra rezultate pe toate etapele customer journey-ului.
Analizeaza clientii potentiali pe toata durata pana la achizitie
Urmareste potentialii clienti mai eficient si converteste in vanzari folosind fluxuri de lucru automate.
Managementul partenerilor
Adauga o noua dimensiune colaborarilor tale fluidizand circulatia informatiilor pentru consumatorii finali, prin intermediul partenerilor de distributie in portaluri dedicate acestora.
Adapteaza-te rapid la cerintele unei pietei dinamice
Scurteaza fluxul de activitate si gestioneaza mai bine multitudinea de posibilitati pe care le ai la dispozitie.
Extinde si interconecteaza
Automatizeaza procesele dintre modulele Microsoft Dynamics 365 si aplicatii terte pentru a maximiza satisfactia clientilor post-vanzare.
Digitalizeaza
Transforma-ti interactiunile cu clientii pentru a ajunge la rezultatele pe care le doresti pentru compania ta.
Maximizeaza ROI
Analizeaza atent informatiile centralizate si vei putea realiza selectia celor mai bune canale si audiente, asigurand in acest fel cresterea randamentului investitiilor de marketing.

Beneficiile Membrilor din Companie

GENERAL MANAGER

Cu o vedere de ansamblu asupra activitatilor de marketing, Directorul Executiv va putea aprecia mai bine situatia pietei, va analiza concurenta si adapta strategia de management a companiei si, de asemenea, va observa mai bine starea companiei, obtinand totodata estimari mai precise.

MARKETING MANAGER

Observand cu atentie activitatile de marketing, performantele campaniilor de marketing si comportamentul audientei targetate, Managerul de Marketing poate optimiza ROI si fundamenta eficient strategia de marketing.

SALES REPRESENTATIVE

Platforma Dynamics 365 ofera echipei de vanzari acces nelimitat catre informatiile de marketing necesare in relatia cu clientii actuali si potentiali, permitand scurtarea ciclurilor de vanzare si cresterea profitabilitatii.

Contacteaza-ne Acum!

Trimite-ne un mesaj folosind formularul de mai jos sau modalitatea de contact preferata si iti raspundem in maxim 24 de ore la orice intrebare.

Nr. Telefon +40 771 303 125
Adresa Email office@linksoft.ro
Nr. Whatsapp +40 771 303 125


ADRESA NOASTRA

RO, Bucuresti 014415

Strada Nicolae G. Caramfil 49, Etajul 2