Urmărește eficient procesul de marketing al companiei prin Microsoft Dynamics 365

Solutia de CRM marketing pe platforma Microsoft Dynamics 365 este un instrument puternic pentru crearea si distribuirea materialelor de marketing catre clientii actuali si cei potentiali. Acesta iti permite sa aduni si sa analizezi date despre campaniile tale de marketing, pentru a putea imbunatati rezultatele in viitor.

In plus, cu solutiile Microsoft Dynamics CRM Marketing poti automatiza mare parte din procesele migaloase, pentru ca tu sa te poti concentra pe selectarea audientei si conceperea mesajului potrivit.


De ce sa gestionezi procesul marketing cu Microsoft Dynamics CRM 365

Closed-loop marketing

Microsoft Dynamics CRM Marketing este conceput ca un sistem cu “bucla inchisa”, permitand urmarirea campaniilor tale si analizarea rezultatelor. Rezultatele campaniilor tale pot fi, de asemenea, corelate cu costurile si investitiile campaniei – astfel, tu vei putea sa determini daca rezultatul atins este unul pozitiv.

Angajament social

Dynamics 365 CRM Marketing iti ofera acces rapid catre date din mediul social online, cu ajutorul instrumentului “Social Insights”. Poti oricand folosi widget-urile aditionale pentru a analiza datele sociale si a explora posibilitatile.

Comunicatii personalizate

Prin integrarea Dynamics 365 cu alte solutii externe (email marketing, web tracking, eCommerce si baze de date ERP), poti obtine acces la date legate de comportamentul si tranzactiile clientilor tai, pentru a-ti personaliza mesajele catre acestia si a creste profiturile.

Email Marketing

Integrarea soft-urilor si solutiilor de email marketing ofera o experienta intuitiva ce permite utilizatorilor sa creeze si sa trimita mail-uri in masa, observand toate datele necesare pentru a imbunatati rezultatele fiecarei campanii.

Administrezi eficient evenimentele

Prin intermediul Dynamics 365 poti administra si promova evenimentele offline si online. Poti sa oferi participantilor optiunea de a revizui structura evenimentului inainte de a decide sa participe.

CRM Marketing Analytics

Platforma de CRM Dynamics 365 ofera companiilor solutii inteligente care ajuta echipele de marketing sa masoare veniturile obtinute individual din fiecare campanie. O imagine obiectiva asupra datelor fiecarei campanii de marketing iti va da posibilitatea sa estimezi rezultatele si eforturile necesare.

Vocea clientilor tai

Creezi chestionare online cu ajutorul solutiilor preferate disponibile in suita Dynamics 365 si analizezi rezultatele imediat, pentru a-ti forma o idee corecta asupra opiniilor clientilor tai.

Dynamics CRM baza date

Traiectoria clientilor

Traiectoriile clientilor pot fi stabilite in aplicatie pe baza unei interfate usor de utilizat, cu functionalitate “drag and drop”. Aceasta metoda poate fi usor utilizata pentru automatizarea comunicatiilor in campaniile tale de marketing.

Portalurile Dynamics 365

Aplicatia de marketing foloseste portaluri din suita Dynamics 365 si permite agentilor de marketing sa publice evenimente, pagini de marketing si chestionare online. Aceste optiuni sunt disponibile din aplicatia de marketing si ca un program aditional in cadrul Dynamics 365.

Află oferta noastră!

Beneficiile membrilor din companie :

Management

Cu ajutorul informatiilor colectate in timpul campaniilor, managementul companiei poate lua decizii in legatura cu produsele promovate si strategia companiei. Iar prin intermediul modulului de marketing, departamentul de management poate, de asemenea, sa urmareasca profitabilitatea campaniilor si rata conversiilor.

Marketing Manager

Aplicatia de creare a campaniilor de marketing va fi foarte utila pentru managerul departamentului de marketing, care va putea monitoriza intreaga evolutie a fiecarei campanii.


Produsele companiei

Vânzări

Automatizarea proceselor de vanzare nu mai are limite cu Dynamics 365, prin intermediul caruia interactionezi mai eficient cu clientii tai si ii intelegi mai bine, pentru a le putea oferi solutii personalizate.

Afla mai multe

Marketing

Gasesti mai multi potentiali clienti prin intermediul unui proces de marketing avansat. Treci peste simple campanii de email marketing, automatizezi procesele migaloase si cresti randamentul investitiilor.

Afla mai multe

Serviciul Clienți

Solutia ta personalizata de CRM te ajuta sa gestionezi complet departamentul de servicii – de la call center, la liniile de suport tehnic si tehnicienii de pe teren, pentru ca tu sa planifici mai usor urmatoarea miscare profitabila.

Afla mai multe

Field Service

Inventariezi usor resursele active, produsele disponibile sau contractele cu clientii, si ai acces rapid la instrumente de comunicare cu acestia.

Afla mai multe

Dynamics CRM siguranta date

Talent

Serviciile de resurse umane de tip cloud (online) au acces direct catre LinkedIn, pentru a gasi, recruta, angaja si instrui rapid personalul de care compania ta are nevoie.

Afla mai multe

Project Automation

Solutiile de automatizare a proiectelor cu care Dynamics 365 vine echipat te ajuta sa inchei proiectele la timp si in parametrii, crescand productivitatea ta si a angajatilor tai.

Afla mai multe