fbpx

CRM Medical

Atrage, gestioneaza si retine mai multi pacienti.Stabileste o intalnire cu un consultant:

Provocarile curente ale companiilor din domeniul medical

In piata concurentiala medicala locala, gama de servicii este cea care poate diferentia compania ta, atat din punct de vedere calitativ cat si cantitativ (puncte de lucru, specialitati medicale, investigatii, cabinete, servicii).

La baza businessului medical de calitate sta grija fata de pacienti si identificarea cat mai precisa a nevoilor acestora, personalizarea abordarii fiecarui caz. Pentru ca stim deja exact specificul tau si am configurat deja aplicatii care au contribuit real la cresterea afacerilor medicale, iti putem veni in ajutor putand sa implementam solutia ideala in cel mai scurt timp, cu rezultate optime. Iar tu iti vei putea petrece timpul mai eficient concentrandu-te asupra actului medical. Omnichannel customer engagement – in cel mai scurt timp: ai prima versiune a solutiei in 3 luni!

Functionalitati CRM Medical

Folosind solutia Microsoft Dynamics CRM clinicile si spitalele pot obtine o privire de ansamblu asupra pacientilor de-a lungul intregului proces de vanzare

Folosind solutia noastra Microsoft Dynamics CRM Medical clinicile si spitalele pot obtine o privire de ansamblu asupra pacientilor de-a lungul intregului proces de vanzare, (atat in zona B2B cat si B2C) si parcursului sau prin toate departamentele companiei (de la crearea leadurilor de catre echipa de vanzari pana la investigatii paraclinice, imagistice, proceduri accesate in regim ambulatoriu sau spitalicesc). De asemenea, integrarea solutiilor ERP, specifice activitatii medicale (PACS / PAX) sau de raportare SIUI – CAS, Dynamics CRM este platforma capabila sa ofere informatiile interconectate care va pot permite eficientizarea maxima a activitatii.


Aspecte de business pe care CRM Medical te ajuta sa le gestionezi:

CLIENTII DIN MEDIUL CORPORATE Companii care acceseaza abonamente sau contracte cadru si beneficiari ai acestora – familie, angajati si serviciile incluse.
CLIENTII DIN MEDIUL RETAIL Vizitatori in clinica (fee for service).
ABONATII SERVICIULUI DVS. Persoane fizice care acceseaza abonamente personale si de familie.
CATALOG DE PRODUSE MEDICALE Segmentat pe clientii corporate sau retail, abonamente, nasteri, laborator, imagistica – cu politicile de preturi aferente.
LOCATII SI PARTENERIATE Fie ca vorbim de clinici si sucursale proprii sau clinici partenere.
MEDICI Colaboratori sau parteneri, din toate specialitatile medicale.
MANAGEMENTUL LEAD-URILOR Cu solutia noastra intregul proces de gestionare a lead-urilor este optimizat, incepand cu vizitatorul site-ului pana la pacientul din clinica.
ACCOUNT MANAGEMENT Gestionarea clientilor cu putere mare de cumparare și nevoi complexe.
MARKETING Identificarea produselor si serviciilor corecte pentru fiecare client si crearea campaniilor de email marketing pentru fiecare etapa a procesului de informare. Automatizarea proceselor de retentie si cresterea loialitatii pacientilor, precum si maximizarea vanzarii de produse si servicii complementare sau  reinnoirii abonamentelor.
VANZARI Gestionarea procesului de vanzare, pipeline, forecast, automatizarea canalelor de comunicare cu pacientii, gestionarea KPIs cantitativi si valorici ai echipelor de vanzari.
CUSTOMER SUPPORT Eficientizarea operatiilor de raspuns  la solicitarile clientilor.
CONTACT CENTER Automatizarea proceselor din call center si suport pe toate canalele digitale.
SALES Echipa de vanzari pe intreaga structura/linii de business
MARKETING Echipa de marketing
PACIENTUL Prin intermediul portalui de self service (acces la date din CRM in sectiuni autorizate prin logare si aplicatiilor mobile)
MEDICUL  Medicii colaboratori sau recomandari din reteaua proprie

Contacteaza-ne Acum!

Trimite-ne un mesaj folosind formularul de mai jos sau modalitatea de contact preferata si iti raspundem in maxim 24 de ore la orice intrebare.

Nr. Telefon +40 771 303 125
Adresa Email office@linksoft.ro
Nr. Whatsapp +40 771 303 125


ADRESA NOASTRA

RO, Bucuresti 014415

Strada Nicolae G. Caramfil 49, Etajul 2