Microsoft Azure

Transformă ideile tale în inovații utilizând
produsele și serviciile de încredere Azure!

Provocări mari, oportunități uriașe


Transformarea digitală aduce după sine un flux dinamic și continuu de informație, a cărei stocare devine o mare provocare. Creșterea nevoilor de stocare se traduce în costuri mari pentru achiziționarea hardware-lui necesar și în necesitatea utilizării tehnologiilor din ce în mai eficiente, dar și costisitoare pentru o accesare rapidă. Astfel, serviciile cloud au apărut ca o soluție pe termen lung, oferită pentru clienții noștri.

Accesarea serviciilor de tip cloud poate reduce costurile de utilizare a soluțiilor IT (costuri reduse pentru servere, licențe software, hosting, colocare, mentenanță sau personal tehnic ultraspecializat) și oferă acces la un tip de tarifare bazat pe procentul de utilizare SAAS. În același timp, oferă flexibilitatea atât de necesară companiilor în dezvoltare.

De ce să încerci Cloud Computing cu Microsoft Azure?


Siguranța Datelor

 • Date criptate – Microsoft folosește o gamă largă de controale fizice, de infrastructură și operaționale, pentru a ajuta la securizarea datelor stocate și transferurilor de date.
 • Backup – Ai acces la soluții simple, sigure și eficiente pentru a genera copii de rezervă ale datelor tale și a le recupera din cloud-ul Microsoft Azure.
 • Roluri de securitate– Azure îți dă posibilitatea de a administra accesul la datele companiei tale, prin oferirea de permisiuni specifice în functie de sarcinile pe care utilizatorii le au de îndeplinit.
 • Protecție Malware și Ransomware– Beneficiezi de protecție activă a datelor împotriva tuturor amenințărilor cunoscute, precum și de un sistem de recuperare a datelor.

Controlul Costurilor

 • Scalabilitate și flexibilitate– Infrastructura cloud Azure permite redimensionarea rapiă în funcție de evoluția afacerii tale fără lungi procese de achiziție, durate mari de amortizare a echipamentelor sau riscuri de utilizare insuficientă.
 • Gestionarea bugetului alocat– Prin modalitatea de facturare per minut de utilizare efectivă poți obține întotdeauna cel mai bun raport preț/calitate, având control total asupra bugetului.
 • Siguranță la preț redus– Sistemele de securitate Azure garantează replicarea multiplă a datelor fără costuri suplimentare, asigurându-ți sisteme de back-up fără costurile presupuse de multiplicarea hardware-ului existent.
 • Optimizarea costurilor de business– Optimizezi costurile de investiții și amortizări echipamente, costurile de personal asociat mentenanței serverelor precum și costurile pentru energia electrică.

Performanță și optimizare

 • Managementul oportunităților– Combinația puternică de servicii IaaS și PaaS permite construirea, implementarea și gestionarea cererilor de orice fel pentru o productivitate de neegalat.
 • Mobilitate– Poți folosi orice dispozitiv mobil și orice sistem de operare (Windows, Android, iOS), pentru a utiliza simplu și comod instrumentele de business de oriunde și oricând.
 • Funcționalitate neîntreruptă– Azure oferă un nivel de disponibilitate de clasă enterprise pentru toate serviciile, suport tehnic 24/7 și monitorizare continuă.
 • Platforma flexibilă– Ai acces la o gama largă de sisteme de operare, limbaje de programare și sisteme de gestiune a bazelor de date, pentru a te ajută în construirea soluțiilor tale.

Beneficiile membrilor companiei


General Manager

Optimizezi costurile și garantezi accesul continuu la date de oriunde și oricând pentru personalul tău în condiții de maximă siguranță.

Manager de departament

Degajezi fluxurile operaționale curente din departamentul tău și automatizezi procese care anterior erau rigide, fiind liber să te concentrezi asupra unei strategii IT coerente pe termen lung.

Membru al echipei

Te poți bucura de conectivitate la datele companiei și efectuezi proiecte în colaborare, fără teama de întreruperi, la nivele constante de performanță.

Contactează-ne acumlasă-ne un mesaj și unul din consultanții noștri te va contacta în mai puțin de 24 de ore