Dynamics 365 Marketing

Descoperi și califici leadurile, gestionezi relațiile de
business și crești oportunitățile.

Provocări mari, oportunități mari


Microsoft Dynamics 365 Marketing este conceput pentru a vă ajuta să atrageți mai mulți clienți potențiali, să aliniați vânzările și marketingul și să luați decizii informate. Probabil cel mai important avantaj competitiv al modulului Dynamics 365 Marketing este faptul că funcționează împreună cu Dynamics 365 Sales pe aceeași platformă și permite echipelor accesul și analiza aceluiași set complex de date despre clienți. Software-ul de automatizare a marketingului Microsoft funcționează, de asemenea, fără probleme cu aplicațiile existente, cum ar fi Instrumentul de angajare web, Portalurile web Dynamics, LinkedIn și instrumentele de colaborare Office 365.

De ce să îți gestionezi activitățile cu Dynamics 365 Marketing?


Generează Lead-uri

 • Derulează campanii de marketing omni-channel– Atrage audiență potrivită și monitorizează lead-uri din e-mail marketing, landing pages, webinarii, apeluri telefonice și evenimente.
 • Personalizează experiența clientului– Folosește template-uri configurabile și instrumente special concepute pentru a personaliza experiența clienților, bazându-te pe interacțiunile avute.
 • Recomandări de produse– Construiește și dezvoltă o prezență sporită în Social Media pentru a crește reputația și a lua contact cu clienții potențiali pe toate canalele digitale.
 • Definește traseul clientului – Urmărește traseul clientului de la faza de prospectare până la faza de achiziție pentru a putea crea touch-point-uri cu mesajele adecvate fiecărei faze.

Consolidează informațiile

 • Setează priorități– Folosește inteligența integrată pentru a alege criteriile optime de segmentare și adresează-te mereu audienței potrivite.
 • Monitorizează rezultatele– Urmărește performanțele campaniilor și activităților de Marketing cu rapoarte și analize Power BI.
 • Integrează echipa de vânzare– Optimizează eforturile de vânzare și permite automatizarea proceselor pentru a rezolva sarcini repetitive folosind cele mai bune practici disponibile.
 • Conectează-te la Social Media– Distribuie, găsește și conectează-te cu oameni și companii în Social Media pentru a genera noi lead-uri.

Optimizează Marketingul și Vânzările

 • Crește productivitatea– Utilizeazp instrumente familiare, cum ar fi șabloane Word pentru a crea documente, șabloane Excel pentru a analiza activitățile de marketing sau SharePoint pentru a permite echipei accesul către acestea.
 • Adună date despre clienți– Crează un singur centru de date care stochează informații despre contacte, lead-uri și clienți ce pot fi accesate de toate departamentele.
 • Analizează eficient– Urmărește clienții potențiali mai eficient și transformă oportunitatea în vânzare prin fluxuri de lucru automatizate.
 • Gestionează partenerii– Adaugă o nouă dimensiune colaborărilor tale fluidizând transferul informațiilor spre consumatorii finali, prin intermediul partenerilor de distribuție în portaluri dedicate acestora.

Beneficiile membrilor companiei


General Manager

Cu o vedere de ansamblu asupra activităților de marketing, Directorul Executiv poate evalua mai bine starea piețelor, analiza concurenții și adapta strategiile de management din mers. De asemenea, vei avea acces la o varietate de rapoarte, analize și grafice concepute pentru a te ajuta să iei cele mai bune decizii.

Marketing Manager

Observând cu atenție activitățile de marketing, performanța campaniilor și comportamentul clienților pentru fiecare categorie a publicului vizat, managerul de marketing poate optimiza rentabilitatea investiției și poate fundamenta în mod eficient deciziile și strategiile de marketing.

Marketing Specialist

Accesează analizele extinse Power BI, dezvoltă campanii folosind constructori vizuali avansați și distribuie materiale de marketing special direcționate, la simpla apăsare a unui buton. Te poți conecta de la distanță la datele companiei în cel mai scurt timp și poți cele mai bune decizii folosind toate datele culese de către sistem.

Contactează-ne acumlasă-ne un mesaj și unul din consultanții noștri te va contacta în mai puțin de 24 de ore