Power Platform

Conectați-vă aplicațiile cu Dynamics 365 și Azure
și construiți soluții de business puternice și scalabile.

Ce este Power Platform


Microsoft Power Platform este un set de instrumente concepute pentru a vă ajuta afacerea să evolueze mai rapid și mai eficient in mediul digital și pentru a permite echipelor dumneavoastră să rămână agile prin crearea de aplicații și automatizări în scopul eficientizării fluxurilor de lucru. Platforma oferă posibilitatea de a conectare cu sute de aplicații de afaceri și surse diverse de date, folosind o bază complexă de conectori. Utilizând conectivitatea integrată la servicii precum GitHub și AI Builder, dezvoltatorii pot construi aplicații complexe și scalabile pe măsură ce nevoile dumneavoastră de business cresc. Toate instrumentele sunt construite utilizând platforma Azure, astfel încât orice aplicație construită prin Power Platform moștenește aceeași sisteme de Securitate, certificări și controale avansate, folosite cu încredere de marile companii din intreaga lume.

Power Apps

 • Automatizați fluxurile de lucru atât pentru sarcini individuale cât și pentru sisteme complexe utilizând sute de conectori pre-construiți.
 • Utilizați experiența ghidată, cu cod redus, pentru a permite oricui să construiască aplicații sigure care îmbunătățesc activitatea zilnică.
 • Gestionați aprobările sau cererile direct în aplicații precum Microsoft Teams sau Outlook și acordați-vă mai mult timp pentru a vă concentra pe oportunități strategice.

Power Automate

 • Creați fluxuri mai repede, utilizând un set divers de acțiuni predefinite, care se conectează la mai multe sisteme diferite.
 • Simplificați rapid sarcinile folosind modele AI, cum ar fi producția, detectarea obiectelor, clasificarea categoriilor și extragerea entității utilizând o interfață simplă și
 • Extrageți date din documentele primite prin e-mail și orchestrați procesul de revizuire și aprobare utilizând procese automate.

Power BI

 • Construiți fluxuri de date automatizate și generati toate formatele de date necesare, eliminând timpul pierdut în procesarea datelor.
 • Extrageti datele din multiple surse și valorificați informațiile actuale și istorice, prin analiza multilaterală și previziuni predictive precise.
 • Aduceți interogările la nivelul următor folosind motorul de căutare de ultimă generație care transformă limbajul colocvial în interogări complexe.

Power Virtual Agents

 • Create bots and embed them into your website with just a few clicks with no infrastructure to maintain or complex systems to deploy.
 • Use powerful AI-driven dashboards and powerful metrics in order to keep an eye on your bot’s performance.
 • Get a holistic overview of your customer service operations with Dynamics 365 Customer Service Insights in order to determine trending conversational topics and easily automating them.

Power PlatformQuick Start Guide


Ce facem noi?


Training și customizare

Oferim instruirea necesară pentru ca echipa dumneavoastră să reușească să își construiască propriile aplicații utilizând Microsoft Power Platform. Vă ajutăm să faceți primii pași și vă ghidăm în procesul de dezvoltare a unei aplicații.

Aplicații preconstruite

Alegeți dintr-un portofoliu de aplicații pre-construite pe care le-am dezvoltat de-a lungul timpului pentru a îmbunătăți productivitatea pentru noi sau clienții noștri. Aplicațiile preconstruite au perioade scurte de implementare, astfel încât să puteți începe să vă bucurați imediat de beneficii.

Aplicații custom

Dezvoltăm aplicații personalizate, adaptate nevoilor specifice ale organizației dumneavoastră. și construite în principal folosind Power Apps și Flow, astfel încât să puteți avea control complet asupra funcționalitaților, actualizărilor ulterioare sau dezvoltarilor suplimentare ale aplicației.

Doriți să aflați mai multe?Contactează-ne acumlasă-ne un mesaj și unul din consultanții noștri te va contacta în mai puțin de 24 de ore