fbpx

Microsoft Office 365

Suita perfecta pentru productivitate in orice companie.Stabileste o intalnire cu un consultant:

Testeaza Versiunea DEMO Acum!

Instrumente pentru productivitate: Microsoft Office 365

Productivitatea nu este doar un termen folosit in afaceri. Este raspunsul la o intrebare comuna: imi pot desfasura activitatea mai usor sau nu? De la crearea lor si pana in prezent, aplicatiile din suita Microsoft Office au raspuns acestei intrebari si continua sa o faca, fiind adaptate la nevoile curente ale companiilor: aplicatii diversificate, cloud, pe desktop sau dispozitive mobile, actualizari constante si nu numai.

Ce inseamna asta pentru tine si afacerea ta?

Office 365 iti permite sa accesezi planuri adaptate nevoilor companiei tale ca si componenta de aplicatii, servicii sau gazduire.


De ce sa folosesti instrumentele din suita Office 365?

Datele tale sunt doar ale tale, fara riscuri
Controlul accesului la informatii esentiale sau confidentiale respecta cele mai stricte standarde de securitate, Office 365 fiind conceput cu Security Development Lifecycle, proces certificat Microsoft pentru securitate in fiecare faza a dezvoltarii. Pentru o rigurozitate si mai mare poti folosi optional capacitatile Azure Multi-Factor Authentication.

Alegi si platesti ce folosesti
Daca ai nevoie de intreaga suita Office 365 sau punctual, doar de anumite aplicatii, te putem ajuta sa configurezi pachetul optim pentru compania ta. Alegem impreuna cea mai buna solutie  beneficii vs. costuri pentru a ne asigura ca iti poti satisface nevoile cu bugetul pe care l-ai setat. In plus, pe masura ce afacerea ta evolueaza, poti adauga optiuni exact la momentul potrivit.
Conectare de oriunde si oricand
Aceleasi instrumente Office pot fi accesate de pe dispozitive mobile pentru a putea folosi informatiile si documentele de care ai nevoie sau pentru a colabora cu colegii si partenerii tai. Indiferent ca vorbim de  fisiere colaborative, emailuri sau conferinte video, Office 365 iti ofera aceleasi capacitati pe PC sau telefon mobil.
Exact ce ai nevoie
Te putem ajuta cu toate aspectele legate de accesarea si utilizarea Office 365 – de la simpla selectie si  accesare a planului adecvat companiei tale, pana la integrare cu Microsoft Dynamics CRM sau alte solutii plug&play exact conform nevoilor si modului tau de utilizare in conditii de maxima transparenta.

Beneficiile Membrilor din Companie

MANAGER

Fie ca vorbim de analize extinse de Power BI, accesul la documente de la distanta sau adaptarea costurilor  de IT conform utilizarii aplicatiilor dorite, Office 365 este solutia optima pentru productivitatea ta si a echipei tale.

SENIOR

Indiferent ca vorbim de analiza datelor si indicatorilor, raportare sau derularea activitatii curente, instrumentele de productivitate adecvate, stocarea si accesarea facila a datelor sunt esentiale pentru eficienta in atingerea obiectivelor tale.

EXECUTIVE

Instrumente de baza in activitatea zilnica, Word, Excel, PowerPoint sau Outlook ofera accces la datele companiei pentru sarcinile zilnice de evidenta, prezentare. rezumare, creare sau transmitere  a informatiilor.

Contacteaza-ne Acum!

Trimite-ne un mesaj folosind formularul de mai jos sau modalitatea de contact preferata si iti raspundem in maxim 24 de ore la orice intrebare.

Nr. Telefon +40 771 303 125
Adresa Email office@linksoft.ro
Nr. Whatsapp +40 771 303 125


ADRESA NOASTRA

RO, Bucuresti 014415

Strada Nicolae G. Caramfil 49, Etajul 2