fbpx

Microsoft Power BI

Informatii reale, structurate eficient.Stabileste o intalnire cu un consultant:

Testeaza Versiunea GRATUITA Acum!

Big data – Provocari mari, oportunitati mari

Datele fiecarei companii sunt in permanenta evolutie. Se modifica volumul de date, varietatea acestora, dar si viteza cu care circula. Unde sunt datele reale? Cum se pot accesa si cum aleg formatul potrivit pentru a le analiza? Pentru a solutiona aceste nevoi este nevoie de cresterea accesibilitatii, analizei si distributiei de date.

10x este cresterea volumului de date la fiecare 5 ani
85% dintre date sunt din surse noi (spre exemplu: diferite platforme software, senzori, dispozitive cu conectivitate, imagini, Social Media)

Cum poti accesa si utiliza eficient datele companiei tale?

Conceput special pentru a facilita deciziile de afaceri, Power BI este indispensabil pentru a analiza tendintele, a urmari datele financiar si a identifica oportunitatile și riscurile.


De ce sa iti analizezi informatiile cu Microsoft Power BI?

Power Queries
Power BI elimina timpul pierdut pentru prelucrarea datelor datorita capacitatilor Power Queries ce permit utilizatorilor sa construiasca fluxuri de date si sa seteze formatele necesare pentru date.
Interogari comune
Odata configurate, Queries pot fi impartite intre utilizatori, iar accesarea acestora poate fi facilitata prin posibilitatea de cautare si monitorizarea datelor.
Rapoarte standardizate
Rapoartele si dashboard-urile realizate cu Microsoft Power BI sunt complet interactive oferind posibilitatea de accesare a unui set de date in cascada in functie de nevoi.
Acces facil
Power BI are o interfata de utilizare facila si prietenoasa, nefiind necesar ca utilizatorii sa urmeze cursuri de instruire specializate.
Analiza predictiva
Prin procesul de data mining, solutia Power BI analizeaza date si informatii actuale si istorice, pentru a iti oferi previzionari precise cu privire la trendurile din industria ta.
Data mining
Autorizeaza-ti oamenii de vanzari sa livreze valoare folosind datele disponibile, analizarea in mod automat a datelor din diferite puncte de vedere și descoperirea unor tipare.
Catalog de date
Cu ajutorul Power BI este posibila configurarea unui catalog de date ce poate fi folosit ca motor de cautare pentru accesibilitatea si interconectarea datelor.
Data Warehouse
Data Warehouse-ul permite integrarea datelor istorice din mai multe surse imbunatatind calitatea datelor ce pot fi ulterior accesate prin structuri multi-dimensionale OLAP (cuburi).
Viteza
Impactul compresiei datelor (intre 600% si 1200%, echivalentul a 1GB de informatii in 85MB – 170MB) in viteza de utilizare este impresionant.
Programare
Daca ai nevoie de acel raport zilnic pe email este foarte simplu sa il programezi cu Power BI si ai un PDF printabil direct in Inbox la ora dorita.
Cautare
Unul dintre cel mai mare beneficiu al Power BI este posibilitatea de cautare: cauta dupa termenii doriti in limba dorita si vei vizualiza toate rapoartele relevante.
Analize coerente si unitare
Prin procesul ETL (extract, transform and load) informațiile extrase din sistemele surse sunt transformate și incarcate in Data Warehouse.
Interconectare
Utilizatorii Power BI pot colecta date din orice surse, prin conectorii standard disponibili pentru QuickBooks, SharePoint, Azure, si numai. De asemenea, te putem ajuta cu dezvoltarea conectorilor proprii pentru a putea folosi orice aplicatie, dezvoltata in-house sau de la terti.
Surse de raportare
Datele necesare pot fi extrase din surse multiple (EXCEL, ERP, Web, CRM, studii de piata, etc.) si incluse in rapoarte cuprinzatoare care iti pot determina succesul afacerii.
Colaborare eficienta
Platforma Power BI permite tuturor utilizatorilor din cadrul organizației sa lucreze pe aceeasi versiune de date crescand performanța acestora.
Mobilitate
Power BI este compatibil cu orice dispozitiv mobil, oferind astfel managerilor capacitatea de a lua decizii informate oriunde s-ar afla si in orice moment.

Beneficiile Membrilor din Companie

GENERAL MANAGER

Cu o vedere de ansamblu asupra activitatilor de vanzare, Directorul Executiv va observa mai bine starea companiei, obtinand totodata estimari mai precise. Cu ajutorul unui sistem CRM, care ajuta la eliminarea erorilor si ofera un mediu de stocare securizat, compania va putea in final sa scada cheltuielile pe termen lung.

SALES MANAGER

Observand cu atentie activitatile de vanzare si performantele reprezentantilor de vanzari in platforma CRM, managerul de vanzari poate stabili comportamentele clientilor si interactiunile acestora cu compania. Prin identificarea si setarea datelor metrice si a indicatorilor de performanta, managerul de vanzari poate gestiona usor orice situatie critica, avand posibilitatea de a analiza date complexe prin intermediul solutiilor eficiente de business.

SALES REPRESENTATIVE

Platforma Dynamics 365 CRM Sales ofera echipei de vanzari acces nelimitat catre informatiile clientilor, cum ar fi arhiva de comunicare sau produsele achizitionate. Acest lucru reprezinta un avantaj garantat pentru echipa – prin intermediul solutiilor CRM, reprezentantii vor sti cand anume sa contacteze clientii si cu ce scop, sporind sansele de realizare a unei vanzari.

Contacteaza-ne Acum!

Trimite-ne un mesaj folosind formularul de mai jos sau modalitatea de contact preferata si iti raspundem in maxim 24 de ore la orice intrebare.

Nr. Telefon +40 771 303 125
Adresa Email office@linksoft.ro
Nr. Whatsapp +40 771 303 125


ADRESA NOASTRA

RO, Bucuresti 014415

Strada Nicolae G. Caramfil 49, Etajul 2