Power Virtual Agents

Construiti roboți ce interacționează
conversațional cu clienții și angajații

Creați ajutor suplimentar după cum este necesar


Power Virtual Agents da posibilitatea membrilor organizației să construiască roboți conversaționali folosind o interfața grafică simplă și intuitive, ce nu necesită cod. Puteți creea, testa și publica botul prin Microsoft Teams toate în interfața Microsoft Teams. Îmbunătățiți satisfacția clienților, permițându-le să interacționeze cu robotul de ajutor și să rezolve rapid problemele la orice moment al zilei, utilizând conversații personalizate.

De ce să alegi Power Virtual Agents?


Configurare rapidă

  • Începi imediat – Crează boți și incorporeaza-i la nivelul site-urilor web cu doar câteva clicuri. Nu există infrastructură de întreținut sau sisteme complexe de implementat.
  • Oferă flexibiitate experților – Oferiți abilități de dezvoltare direct experților în materie, utilizând o interfață grafică nouă și intuitivă.
  • Conversații naturale – Utilizați inteligența artificială pusă la dispoziție de Microsoft pentru a permite utilizatorilor să aibă conversații complexe în mai mulți pași pentru a-i îndruma către soluția potrivită, fără a fi să antrenezi propriile modele de inteligență artificială.

Opțiuni Avansate

  • Roboți care acționează – Creați roboți care nu numai că răspund la întrebări, ci și acționează, introducând date în sistemele dumneavoastră, folosind conectorii integrați .
  • Monitorizați performanța robotului – Utilizați tablouri de bord puternice bazate pe inteligență artificială pentru a vă urmări performanța roboților.
  • Integrare și acțiune – Obțineți o imagine de ansamblu asupra operațiunilor dumneavoastră de serviciu clienți cu Dynamics 365 Customer Service Insights, pentru a determina subiecte de conversație în tendințe și automatizarea lor cu ușurință.

Beneficiile membrilor companiei


General Manager

Petreceți mai puțin timp și utilizați mai puține resurse în furnizarea de servicii pentru clienți prin antrenarea roboților pentru a răspunde la întrebări ușoare și a permiteti echipelor  să se concentreze pe găsirea răspunsurilor la întrebările care contează cu adevărat.

Manager de departament

Permiteți experților  să se concentreze pe rezolvarea problemelor complexe, în timp ce roboții gestionează volumul mare de întrebări simple și repetitive. Construiți echipe specializate care vă ajută să vă dezvoltați afacerea și instruiți-vă roboții pentru a vă ajuta chiar și în conversații cu complexitate ridicată, în mai mulți pași.

Membru al echipei

Reduceți numărul de solicitări de asistență simple, obositoare și consumatoare de timp și acordați-vă mai mult timp pentru a vă concentra pe chestiuni mai importante. Ajutați la instruirea inteligenței artificiale pentrua raspundela scenarii repetitive complexe ori de câte ori întâlniți fluxuri de lucru repetitive.

Contactează-ne acumlasă-ne un mesaj și unul din consultanții noștri te va contacta în mai puțin de 24 de ore