Microsoft Dynamics 365 in topul solutiilor CRM disponibile pe piata

Microsoft Dynamics CRM 365 ofera o baza de informatii unificata si analize de inalta precizie, permitandu-ti sa te concentrezi pe experiente mai bune ale clientilor care sa genereze vanzari.
Spre deosebire de alte solutii similare, Microsoft Dynamics 365 este diferit prin abilitatea de a putea fi utilizat concomitent in mai multe sedii ale companiei, fara ca tu sa investesti in solutii aditionale.

De ce sa aleg Microsoft Dynamics CRM?

Aplicatii auxiliare Microsoft

Magazin dedicat de aplicatii

Gasesti imediat solutiile de care ai nevoie, direct de la Microsoft si afiliatii sai – inclusiv aplicatii unice. Cu un singur click, poti modifica aplicatiile tale de business dupa preferintele personale – fie ca adaugi Dynamics, Power BI, sau orice altceva, gasesti mereu solutia potrivita pentru tine.

Microsoft Dynamics CRM modular

Platforma modulara

Dynamics 365 iti aduce performanta si flexibilitate, tehnologie de ultima ora, impreuna cu o arhitectura robusta, durabila. Se integreaza extrem de usor cu alte solutii de management si utilitati deja aflate in biroul tau.

Compatibil cu legile UE privind protectia datelor (GDPR)

Datele clientilor tai si ale companiei tale sunt in deplina siguranta cu Dynamics 365 si Office 365. Acestea garanteaza securitatea datelor prin politica de siguranta adoptata.

On prem and cloud CRM

Versiuni locale si online

Microsoft ofera in continuare atat versiuni de software locale (offline), cat si online, cu functionalitate similara sau identica. Acestea suporta o gama variata de limbi vorbite local, fiind una dintre putinele solutii software care sar in ajutorul organizatiilor ce nu au adoptat stocarea datelor in cloud (online).

Microosft Dynamics CRM rapoarte

Raportare precisa si eficienta

Dynamics 365 iti aduce puterea de raportare SQL, iar cu ajutorul instrumentelor integrate, poti crea rapoarte de maxima acuratete pentru management-ul organizatiei.

Dynamics CRM telefon mobil

Utilizabil de pe tableta si mobil

Dynamics 365 este conceput pentru a-ti spori eficienta si randamentul, indiferent de locul in care te afli – chiar si fara access la internet! Pentru a garanta flexibiltatea echipei tale, Dynamics 365 poate fi accesat chiar si de pe tableta sau telefon. Se descarca rapid din magazinul de aplicatii, iar tu esti gata de treaba imediat.

Microosft CRM integrat Office

Integrat nativ cu toate instrumentele Microsoft

Dynamics 365 ofera companiilor ce se bazeaza pe suitele Office si Outlook o integrare eficienta cu acestea, spre deosebire de alte sisteme CRM, care au nevoie de solutii exterioare aditionale precum plug-inuri.

Dynamics CRM baza date

Baza de date convenabila, usor accesibila

Dynamics 365 iti aduce performanta si flexibilitate, tehnologie de ultima ora, impreuna cu o arhitectura robusta, durabila. Se integreaza extrem de usor cu alte solutii de management si utilitati deja aflate in biroul tau.

Dynamics CRM customizat

Configurare adaptata nevoilor tale de business

Microsoft Dynamics 365 se poate modifica si configura in functie de nevoile companiei tale, fara elemente exterioare aditionale.

Află oferta noastră!

Produsele companiei

Vânzări

Automatizarea proceselor de vanzare nu mai are limite cu Dynamics 365, prin intermediul caruia interactionezi mai eficient cu clientii tai si ii intelegi mai bine, pentru a le putea oferi solutii personalizate.

Afla mai multe

Marketing

Gasesti mai multi potentiali clienti prin intermediul unui proces de marketing avansat. Treci peste simple campanii de email marketing, automatizezi procesele migaloase si cresti randamentul investitiilor.

Afla mai multe

Serviciul Clienți

Solutia ta personalizata de CRM te ajuta sa gestionezi complet departamentul de servicii – de la call center, la liniile de suport tehnic si tehnicienii de pe teren, pentru ca tu sa planifici mai usor urmatoarea miscare profitabila.

Afla mai multe

Field Service

Inventariezi usor resursele active, produsele disponibile sau contractele cu clientii, si ai acces rapid la instrumente de comunicare cu acestia.

Afla mai multe

Dynamics CRM siguranta date

Talent

Serviciile de resurse umane de tip cloud (online) au acces direct catre LinkedIn, pentru a gasi, recruta, angaja si instrui rapid personalul de care compania ta are nevoie.

Afla mai multe

Project Automation

Solutiile de automatizare a proiectelor cu care Dynamics 365 vine echipat te ajuta sa inchei proiectele la timp si in parametrii, crescand productivitatea ta si a angajatilor tai.

Afla mai multe


Ce spun clientii nostri

Raiffeisen Leasing

Apreciem atat modul in care Linksoft a inteles procesele de business si a stiut sa se adapteze cerintelor noastre de calitate, astfel incat  acum dispunem de un CRM operational foarte performant care ne ajuta sa urmarim mai bine si mai repede nevoile celor peste 5000 de clienti si sa gestionam leadurile din baze de date externe prin filtrare automata in baza criteriilor prestabilite.
Bob de Man, CEORaiffeisen Leasing

Mercedes-Benz Romania

Din experienta mea succesul implementarii solutiilor software de business este determinat de expertiza, implicarea si dedicatia partenerului de implementare, iar echipa Linksoft m-a convins de acest lucru.

Claudiu Arion, Chief Information OfficerMercedes-Benz Romania 

Caussade Semances

Solutia Microsoft Dynamics CRM implementata de catre echipa Linksoft a reusit sa raspunda exact cerintelor noastre specifice de business atat pentru procesele de comercializare a semintelor pentru cultura mare si plante furajere, cat si pentru obtinerea unei imagini complete asupra clientilor si gestionarea echipei de vanzari din teren.

Mihail Serban, Marketing Manager Caussade Semences