Microsoft Dynamics 365

De ce sa alegi Microsoft Dynamics CRM?

Integrare nativa cu suita Microsoft

Dynamics 365 CRM ofera companiilor ce se bazeaza pe suitele Office si Outlook o integrare eficienta cu acestea, spre deosebire de alte sisteme CRM, care au nevoie de solutii exterioare aditionale precum plug-inuri.

Raportare precisa si eficienta

Dynamics 365 CRM iti aduce puterea de raportare SQL, iar cu ajutorul instrumentelor integrate, poti crea rapoarte de maxima acuratete pentru management-ul organizatiei.

Platforma modulara si scalabila

Dynamics 365 CRM iti aduce performanta si flexibilitate, tehnologie de ultima ora, impreuna cu o arhitectura robusta, durabila. Se integreaza extrem de usor cu alte solutii de management si utilitati deja utilizate in compania ta.

Accesibil de oriunde si oricand

Dynamics 365 CRM este conceput pentru a iti spori eficienta si randamentul, indiferent de locul in care te afli – chiar si fara access la internet si de pe orice device mobil.

Modulele Microsoft Dynamics 365 CRM

Rotite ale unui mecanism de precizie, fiecare dintre modulele Microsoft Dynamics CRM te poate sprijini eficient utilizarea datelor si optimizarea rezultatelor.


DYNAMICS 365 SALES

Automatizarea proceselor de vanzari nu mai are limite cu Dynamics 365, prin intermediul caruia interactionezi mai eficient cu clientii tai si prospectii si ii intelegi mai bine, pentru a le putea oferi solutii personalizate si a genera vanzari.

Afla mai multe

DYNAMICS 365 MARKETING

Segmentarea clientilor, planificare si executie campanii de marketing multi-channel, monitorizare campanii si bugete alocate, comunicare personalizata.

Afla mai multe

DYNAMICS 365 CUSTOMER SERVICE

Inventariezi usor resursele active, produsele disponibile sau contractele cu clientii, si ai acces rapid la instrumente de comunicare cu acestia.

Afla mai multe

DYNAMICS 365 FIELD SERVICE

Gestionarea completa a departamentul de service – de la call center, la liniile de suport tehnic si tehnicienii de pe teren, pentru ca tu sa planifici mai usor urmatoarea miscare profitabila.

Afla mai multe

DYNAMICS 365 TALENT

Optimizeaza managementul resurselor umane cu Microsoft Dynamics Talent pentru eficienta maxima a echipei tale.

Afla mai multe

MICROSOFT 365 PROJECT AUTOMATION

Solutiile de automatizare a proiectelor cu care Dynamics 365 vine echipat te ajuta sa inchei proiectele la timp si in parametrii, crescand productivitatea ta si a angajatilor tai.

Afla mai multe

Contacteaza-ne Acum!

Trimite-ne un mesaj folosind formularul de mai jos sau modalitatea de contact preferata si iti raspundem in maxim 24 de ore la orice intrebare.

ADRESA NOASTRA

RO, Bucuresti 014415

Strada Nicolae G. Caramfil 49, Etajul 2


Nr. Telefon +40 771 303 125


Adresa Email office@linksoft.ro


Nr. Whatsapp +40 771 303 125

Icons made by Freepik from www.flaticon.com is licensed by CC 3.0 BY