Urmărești eficient automatizarea proiectelor companiei cu Microsoft Dynamics 365

Microsoft Dynamics 365 PSA is a new generation of cloud systems that can offer you a great overview of your business processes within all areas of your business – from Sales, to Project Management and Customer Support, to On-site Resources. Dynamics can work well with Office 365, Power BI, and other solutions provided by Microsoft.

 


Why manage your automation processes with Microsoft Dynamics 365

Microosft Dynamics CRM rapoarte

Project Service Automation

Reprezinta o extensie online a Dynamics 365, ce ofera o solutie completa echipelor de vanzari si livrari, pentru ca acestea sa interactioneze mai eficient cu clientii si sa livreze proiecte integrale, facturabile – la timp si fara a depasi bugetul stabilit.

 

Timp si Costuri

Introduci date legate de timp si costuri pentru fiecare proiect la care lucrezi, pentru a fi sigur ca toti clientii sunt facturati corect, iar tu esti recunoscut pentru munca depusa. Facturile sunt emise automat, iar tu ai mai mult timp sa te ocupi de proiecte.

 

Microosft CRM integrat Office

Managementul Resurselor

Gasesti cei mai buni angajati prin asocierea resurselor disponibile si a sarcinilor din cadrul proiectelor, in functie de certificari, aptitudini si pozitia ocupata. Folosesti resursele eficient, in functie de cat de ocupat este fiecare angajat. Creezi automat echipe de proiect in functie de resursele definite in diagrame structurate.

Colaborarea Echipelor

Iti gasesti rapid urmatorul proiect prin intermediul aplicatiei Project Finder. Colaborezi eficient cu membri echipei, distribui documente si pornesti conversatii cu grupurile din cadrul Office 365 asociate cu proiectele tale. Poti verifica imediat stadiul proiectelor pe care le conduci.

Planificarea Proiectelor

Creezi rapid registre pentru proiectele noi in cadrul Microsoft Dynamics, utilizand sabloane de proiect ce detaliaza functiile necesare si estimeaza programele de lucru. Comunici sarcinile ce trebuie indeplinite, informatii despre resursele necesare, dar si perioada de timp disponibila pentru finalizarea proiectului.

Facturari in cadrul proiectelor

Facturezi pe baza timpului si materialelor necesare; in functie de frecventa facturilor pentru proiecte, determini usor cat de des iti facturezi clientii, si in ce date din perioada respectiva. Setezi usor frecventa facturarii – lunar, saptamanal, sau in anumite zile alese de tine. Poti, de asemenea, sa facturezi proiectul cu un pret intreg, impartit in sume fixe distribuite pe parcursul proiectului.

Analiza Proiectelor

Interfatele si rapoartele incorporate in Microsoft Dynamics iti arata stadiul fiecarui proiect la care lucrezi. Poti sa verifici costurile, profiturile brute si gradul de utilizare al functiilor. Monitorul de Resurse iti ofera in timp real date metrice de utilizare al fiecarui tip de resursa si functie.

Managementul Oportunitatilor de Proiect

Estimezi costurile fiecarui proiect. Te asiguri ca fiecare estimare de pret per proiect este fezabila si profitabila, avand vizibilitate asupra costurilor aferente resurselor si estimarilor de venit. Imbunatatesti colaborarea dintre echipele de vanzari si echipele atribuite fiecarui proiect.

Integrare cu Microsoft Project

Automatizarea Proiectelor ofera posibilitatea de a observa costurile, resursele/efortul alocat, si profiturile. Data predarii proiectului devine usor previzibila cu ajutorul functiilor de planificare a proiectului  (printre care si integrarea nativa a Microsoft Project).

Află oferta noastră!

Beneficiile membrilor din companie :

Directorul Executiv

Solutiile oferite de Microsoft Dynamics asigura o vizibilitate optima asupra tuturor proiectelor companiei tale – de la stadiul in care se afla, la gradul de profitabilitate, estimari de buget comparat cu datele reale, costuri si profit, pana la prognosticuri legate de rezultatele viitoarelor proiecte. 

Managerii de proiect

In sfarsit, Managerii de Proiect nu vor mai fi nevoiti sa ceara date esentiale de la echipa de contabilitate pentru evaluarea costurilor din cadrul proiectelor. Astfel, proiectele progreseaza mai rapid, verificarea bugetelor se realizeaza mai eficient, iar managerii pot lua deciziile corecte, avand la-ndemana datele esentiale pentru fiecare proiect.

Personalul

Angajatii tai pot adauga date despre timpul si costurile lor oricand si oriunde, avand la dispozitie o diagrama pe care o pot completa online. Informatiile pot fi alocate proiectelor potrivite, iar datorita integrarii sistemului financiar, datele se sincronizeaza automat intre aplicatii. 


Produsele companiei

Vânzări

Automatizarea proceselor de vanzare nu mai are limite cu Dynamics 365, prin intermediul caruia interactionezi mai eficient cu clientii tai si ii intelegi mai bine, pentru a le putea oferi solutii personalizate.

Afla mai multe

Marketing

Gasesti mai multi potentiali clienti prin intermediul unui proces de marketing avansat. Treci peste simple campanii de email marketing, automatizezi procesele migaloase si cresti randamentul investitiilor.

Afla mai multe

Serviciul Clienți

Solutia ta personalizata de CRM te ajuta sa gestionezi complet departamentul de servicii – de la call center, la liniile de suport tehnic si tehnicienii de pe teren, pentru ca tu sa planifici mai usor urmatoarea miscare profitabila.

Afla mai multe

Field Service

Inventariezi usor resursele active, produsele disponibile sau contractele cu clientii, si ai acces rapid la instrumente de comunicare cu acestia.

Afla mai multe

Dynamics CRM siguranta date

Talent

Serviciile de resurse umane de tip cloud (online) au acces direct catre LinkedIn, pentru a gasi, recruta, angaja si instrui rapid personalul de care compania ta are nevoie.

Afla mai multe

Project Automation

Solutiile de automatizare a proiectelor cu care Dynamics 365 vine echipat te ajuta sa inchei proiectele la timp si in parametrii, crescand productivitatea ta si a angajatilor tai.

Afla mai multe