fbpx

Microsoft Dynamics Project Service Automation

Managementul proiectelor pas cu pas.Stabileste o intalnire cu un consultant:

Testeaza Versiunea DEMO Acum!

Microsoft Dynamics 365 Project Automation face parte din noua generatie de aplicatii Microsoft care permite un sumar cuprinzator al proceselor de afaceri din cadrul tuturor domeniilor – de la Vanzari la Project Management si Customer Support.


De ce sa iti gestionezi proiectele cu Microsoft Dynamics 365 Project Service Automation?

Integrare cu Microsoft Project
Automatizarea Proiectelor ofera posibilitatea de a observa costurile, resursele/efortul alocat si profiturile. Data predarii proiectului devine usor previzibila cu ajutorul functiilor de planificare a proiectului (printre care si integrarea nativa a Microsoft Project).
Project Service Automation
Reprezinta o extensie online a Dynamics 365, ce ofera o solutie completa echipelor de vanzari si livrari. Acestea pot interactiona mai eficient cu clientii si, ca urmare, sa livreze proiecte integrale, facturabile – la timp si fara a depasi bugetul stabilit.
Analiza proiectelor
Interfatele si rapoartele incorporate in Microsoft Dynamics iti arata stadiul fiecarui proiect la care lucrezi. Poti sa verifici costurile, profiturile brute si gradul de utilizare al functiilor. Monitorul de Resurse iti ofera in timp real date metrice de utilizare al fiecarui tip de resursa si functie. Creezi sarcini de lucru direct din email, sistemul tau de CRM, sau din portaluri, verifici contracte de colaborare, profituri, costuri, drepturi ale clientilor si facturi.
Planificarea proiectelor
Creaza rapid registre pentru proiectele noi in cadrul Microsoft Dynamics, utilizand sabloanele de proiect. Acestea detaliaza functiile necesare si estimeaza programele de lucru. Comunica sarcinile ce trebuie indeplinite, informatiile despre resursele necesare, dar si perioada de timp disponibila pentru finalizarea proiectului.
Managementul resurselor
Gaseste cei mai buni angajati prin asocierea resurselor disponibile si a sarcinilor din cadrul proiectelor, bazandu-te pe certificari, aptitudini si pozitia ocupata. Foloseste resursele eficient, in functie de gradul de ocupare al fiecarui angajat. Creaza automat echipe de proiect folosind resursele definite in diagrame structurate.
Facturare in cadrul proiectelor
Factureaza automat pe baza timpului / resurselor / costurilor / materialelor necesare – in functie de frecventa facturilor pentru proiecte, determini usor cat de des iti facturezi clientii si in ce date calendaristice din perioada respectiva. Seteaza simplu frecventa facturarii – lunar, saptamanal, sau in anumite zile alese de tine. Poti, de asemenea, sa facturezi proiectul cu un pret intreg, impartit in sume fixe distribuite pe parcursul proiectului.
Colaborarea echipelor
Gaseste rapid urmatorul proiect prin intermediul aplicatiei Project Finder. Colaboreaza eficient cu toti membri echipei, distribuie documente si porneste conversatii cu grupurile din cadrul Office 365 asociate proiectelor tale. Poti verifica imediat stadiul proiectelor pe care le conduci.
Managementul oportunitatilor de proiect
Estimeaza costurile fiecarui proiect. Asigura-te ca fiecare estimare de pret per proiect este fezabila si profitabila, avand vizibilitate asupra costurilor aferente resurselor si estimarilor de venit. Imbunatateste colaborarea dintre echipele de vanzari si echipele atribuite fiecarui proiect. Stabileste sarcinile ce trebuie indeplinite, distribuie informatiile despre resursele necesare, dar si perioada de timp disponibila pentru finalizarea proiectului.

Beneficiile Membrilor din Companie

GENERAL MANAGER

Cu o vedere de ansamblu asupra fiecarui proiect derulat, Directorul General poate sa determine eficient proiectele care trebuie implementate si impactul acestora asupra strategiei generale a companiei.

PROJECT MANAGER

Observand cu atentie activitatile de vanzare si performantele fiecarui aspect al proiectelor in platforma CRM, project manager-ul poate stabili ajustarea acestora pentru a atinge maximul de profitabilitate.

MEMBRII ECHIPA DE PROIECT

Fiecare membru al echipei de proiect isi poate cunoaste cu precizie sarcinile si responsabilitatile, precum si termenele de derulare sau incheiere sau structura echipei si relatiile de colaborare.

Contacteaza-ne Acum!

Trimite-ne un mesaj folosind formularul de mai jos sau modalitatea de contact preferata si iti raspundem in maxim 24 de ore la orice intrebare.

Nr. Telefon +40 771 303 125
Adresa Email office@linksoft.ro
Nr. Whatsapp +40 771 303 125


ADRESA NOASTRA

RO, Bucuresti 014415

Strada Nicolae G. Caramfil 49, Etajul 2