Management de proiect

Gestiunea optimă a proiectelor de
automatizare de orice amploare

Experiența noastră este oportunitatea ta


Coordonarea resurselor în procesul de digitalizare reprezintă una dintre cele mai mari provocări pentru companiile aflate în creștere. Definirea unor obiective coerente și a unor bugete adecvate pentru proiecte de dezvoltare digitală devine cu atât mai dificilă atunci când experiența implementării unor astfel de proiecte lipsește. De aceea, oferim clienților posibilitatea de a beneficia de un manager de proiect cu experiență din cadrul echipei noastre, asigurându-ne că rezultatul final al fiecărei etape este o soluție optimizată cu care atât noi, cât și beneficiarii ne putem mândri.

Ce oferim ca project manageri


Servicii complete

Te putem sprijini cu servicii de project și cost management pentru a fi siguri că proiectul tău devine realitate în mod eficient, controlabil și fără bătăi de cap.

Metodologie

Experiența noastră vastă în implementarea soluțiilor de CRM, ne recomandă în realizarea analizelor teoretice competente și coerente și în gestionarea optimă a fiecărei etape a proiectelor pe care le manageriem.

Definirea obiectivelor

Protejăm rentabilitatea afacerii tale pe termen mediu și lung prin setarea atentă a obiectivelor proiectelor, astfel încât să livrezi întotdeauna la timp, la standardele de calitate și preț agreate.

Soluții actuale

Calitatea noastră de Partener Microsoft Gold aduce garanția conformității proiectului tău cu cele mai noi standarde și cele mai avansate soluții tehnologice, dar și a experienței dovedite.

Principiile noastre în consultanță


Knowhow

Atunci când gradul redus de personalizare încetinește sau crează probleme în relația ta cu clienții, consultanții noștri sunt pregătiți să îți ofere servicii complete – de la administrarea informațiilor clienților, la automatizarea vânzărilor, chiar și integrare call-center sau rapoarte complexe de performanță.

Practici și standarde

Abordăm personalizarea soluțiilor noastre adapdându-ne cerințelor stricte din mediul tău de business. Experiența vastă în colaborarea cu companii ce desfășoară activități în B2B și în B2C ne permite să îți oferim informații cruciale despre cele mai bune practici și soluții eficiente pentru problemele tale.

Orientare către clienți

Pornind de la nevoile tale, îți oferim soluția cea mai potrivită. Adaptăm soluțiile pentru fiecare afacere în parte și facem întotdeauna diferența între a trata un pacient, a acorda un credit sau a furniza gaze. Prin personalizarea Microsoft 365, alegând module specifice pentru proiectul tău și încadrându-ne în buget, rezultatele sunt întotdeauna cele așteptate.

Contactează-ne acumlasă-ne un mesaj și unul din consultanții noștri te va contacta în mai puțin de 24 de ore