fbpx

Servicii de management al proiectelor

Gestiunea optima a proiectelor
de automatizare de orice amploare.Programeaza o intalnire cu un consultant:

Abordarea noastra asupra managementului de proiect

KNOWHOW

Atunci cand gradul redus de personalizare incetineste sau creaza probleme in relatia ta cu clientii, consultantii nostri sunt pregatiti sa iti ofere servicii complete – de la administrarea informatiilor clientilor, la automatizarea vanzarilor, chiar si integrare call-center sau rapoarte complexe de performanta.

 

Afla parerea colaboratorilor nostri:

ORIENTATI  CATRE CLIENT

Pornind de la nevoile tale, iti oferim solutia cea mai potrivita. Pentru ca noi particularizam pentru fiecare afacere individuala, intotdeauna facem diferenta intre a trata un pacient, a acorda un credit sau a furniza gaze, de exemplu. Prin personalizarea Microsoft 365, alegand solutiile specifice pentru proiectul tau si incadrandu-ne in buget, rezultatele sunt pozitive si corespund intrutotul asteptarilor tale.

Vezi domeniile in care avem experienta:

PRACTICI SI STANDARDE

Abordam personalizarea Microsoft Dynamics 365 adaptandu-ne cerintelor stricte din mediul tau business. Experienta noastra vasta in colaborarea cu companii B2B si B2C ne permite sa iti oferim informatii cruciale despre cele mai bune practici, dar si solutii eficiente pentru problemele tale in sfera CRM.

 

Afla ce spun clientii nostri:

Ce facem noi pentru managementul proiectelor tale:

DE LA A LA Z
Te putem sprijini cu servicii de project și cost management pentru a fi siguri ca proiectul tau devine realitate in mod eficient, controlabil si fara batai de cap.
METODOLOGIE
Avem o experienta vasta, ceea ce aduce o siguranta ca putem realiza procese optime cost-beneficiu,  gestionand eficient proiectul tau, indiferent in ce stadiu te-ai afla.
CONCENTRARE PE OBIECTIV
Obiectivul proiectelor pe care le desfasuram este  ca sa livram  la o durate de timp, la costurile si calitatea agreate, astfel incat investitia ta sa fie rentabila pe termen mediu si lung.
CELE MAI NOI SOLUTII
Calitatea noastra de Partener Microsoft Gold iti aduce o garantie ca proiectul tau este conform cu cele mai noi standarde și avansate solutii tehnologice, dar si ca avem experienta si certificarea necesare.

Contacteaza-ne Acum!

Trimite-ne un mesaj folosind formularul de mai jos sau modalitatea de contact preferata si iti raspundem in maxim 24 de ore la orice intrebare.

Nr. Telefon +40 771 303 125
Adresa Email office@linksoft.ro
Nr. Whatsapp +40 771 303 125


ADRESA NOASTRA

RO, Bucuresti 014415

Strada Nicolae G. Caramfil 49, Etajul 2