Robotic Process Automation

Procese repetitive automatizate și integrate.
Bun venit în viitor!

Provocări mari, oportunități uriașe


Pasul următor în digitalizare este deja aici și aduce transformarea generală și uniformă a proceselor care au caracter repetitiv și presupun eforturi manuale. Se eficientizează cele mai importante resurse: personal dedicat, timp alocat, active financiare.

Sarcinile de rutină, repetitive, dar care sunt esențiale pentru activitățile de bază, sunt și cele mai mari consumatoare de resurse și generatoare de erori. Prin automatizarea robotizată a proceselor, modul de lucru tradițional este regândit, erorile sunt eliminate, iar angajații pot prelua sarcini cu valoare crescută pentru companii.

De ce să alegi RPA?


Crești eficiența

  • Eficiența produselor–Tehnologia RPA permite organizațiilor să identifice, organizeze și automatizeze procesele repetitive cu impact major. Cu mapare detaliată și abordare integrată, conectarea acestora cu celelalte procese ale organizației este facilă și ușor adoptabilă. Având potential important de scalare și îmbunatatire, procesele RPA vor crește eficiența pe toate nivelurile organizaței.
  • Personal augmentat– Sarcinile repetitive și activitățile recurente sunt problemele zilei de ieri. Angajații care beneficiază de susținerea RPA înregistrează creșteri considerabile de productivitate și creativitate. Task-urile cu grad ridicat de complexitate, în care abordarea umană și/sau pluridisciplinară este necesară, pot fi acum preluate și finalizate în timp mai scurt și cu rezultate notabile.

Economisești timp și bani

  • Implementare și amortizare rapidă– Spre deosebire de implementarea software standard, RPA beneficiază de un timp scurt între etapa de analiză si faza productivă. Chiar și cele mai complexe procese pot fi implementate în câteva luni pentru a produce rezultate, iar ROI este de cele mai multe ori obținut în primele 6/12 luni.
  • Securitate înaltă– Platforma UiPath a fost certificată cu cel mai înalt nivel în programul Veracode Verified Continuous. Participarea în programul Veracode asigură că platforma UiPath menține un standard excepțional de înalt pentru securitatea aplicației.

Beneficiile membrilor companiei


Operations Manager

Elimini erorile din cele mai importante procese și îți concentrezi atenția către îmbunătățirea și dezvoltarea lor, nu către gestionarea situațiilor de criză și găsirea soluțiilor temporare. Predictibilitatea proceselor RPA te ajută la planificarea mai eficientă a vârfurilor de activitate.

Technology Manager

Obții raportul de eficiență maximă între potențialul tehnologiei utilizate și intervenția membrilor echipei tale în procesele companiei. Realoci eficient resursele economisite, astfel încat utilizarea lor să genereze impact maxim in arii cheie și să afecteze pozitiv planurile de dezvoltare pe termen mediu și lung.

Team member

Îți maximizezi potențialul și impactul asupra companiei, prin finalizarea sarcinilor complexe și a proiectelor interdiscipinare. Satisfacția obținută crește, iar gradul de retenție și cel de integrare în echipă sunt ridicate. Evaluarea calitativă a aportului tău profesional este facilitată.

Contactează-ne acumlasă-ne un mesaj și unul din consultanții noștri te va contacta în mai puțin de 24 de ore