EXTREM DE RAPID

Procesele automatizate sunt de 10 ori mai rapide decat versiunile lor standard. In functie de domeniul de expertiza, timpul de rulare a anumitor procese poate fi redus de la 20 de zile la 2 ore.

FARA ERORI

Cu o mapare minutioasa si corecta, robotii RPA finalizeaza procesele automatizate fara erori. Incidentele de pe parcurs, inerente proceselor manuale, sunt eliminate.

COSTURI REDUSE

Dupa 6-12 luni de la implementarea RPA, companiile obtin amortizarea investitiei si isi reduc costurile cu forta de munca, cresc eficienta resurselor financiare si a timpului alocat sarcinilor care aduc valoare adaugata. Se creeaza astfel premisele pentru stabilitate financiara, flexibilitate operationala crescuta si inovatie.

FORTA DE MUNCA AUGMENTATA

Munca oamenilor este un factor-cheie pentru succesul companiei, dar poate fi mult imbunatatita. RPA le ofera angajatilor instrumente pentru a-si creste productivitatea si performantele preluand de la ei sarcinile repetitive. Acestia isi pot realoca timpul si creativitatea in activitati care asigura propulsarea companiei spre succes.

INTEGRARE GLOBALA

RPA este inovativ, dar usor de scalat si integrat cu procesele existente. Indiferent de numarul de medii virtuale si de cat de diferite pot fi procesele automatizate, ele pot fi usor integrate si gestionate. Procesele conexe nu sunt afectate, iar eficienta de ansamblu creste.

IMPLEMENTARE IMPECABILA

Un proces de complexitate medie poate fi implementat in mai putin de 2 de luni, cu rezultate imediate. Dezvoltarea are loc in module scalabile, care pot fi cu usurinta conectate la alte procese tangente.

Industrii RPA


Fii cel mai scurt drum intre clienti si finantele lor

Pune satisfactia pacientului in centrul afacerii tale

Continua sa depasesti bariere si sa ramai pe valul inovatiei

Ofera instant solutii personalizate pentru cazuri complexe

Gaseste scurtatura catre cosul de cumparaturi al clientului tau

Conecteaza oamenii intr-un mod diferit

Contacteaza-ne Acum!

Trimite-ne un mesaj folosind formularul de mai jos sau modalitatea de contact preferata si iti raspundem in maxim 24 de ore la orice intrebare.

ADRESA NOASTRA

RO, Bucuresti 014415

Strada Nicolae G. Caramfil 49, Etajul 2


Nr. Telefon +40 771 303 125


Adresa Email office@linksoft.ro


Nr. Whatsapp +40 771 303 125

Icons made by Freepik from www.flaticon.com is licensed by CC 3.0 BY