fbpx

Robotic Process Automation (RPA)

Procese repetitive automatizate si integrate. Bun venit in viitor!

Provocari mari, oportunitati uriase

Pasul urmator in digitalizare este deja aici si aduce transformarea generala si uniforma a proceselor care au caracter repetitiv si presupun eforturi manuale. Se eficientizeaza cele mai importante resurse: personal dedicat, timp alocat, active financiare.

Ce inseamna asta pentru tine si afacerea ta?

Sarcinile de rutina, repetitive dar care sunt esentiale pentru activitatile de baza, sunt si cele mai mari consumatoare de resurse si generatoare de erori. Prin automatizarea robotizata a proceselor, modul de lucru traditional este regandit, erorile sunt eliminate, iar angajatii pot prelua sarcini cu valoare crescuta pentru companie.


De ce sa incerci RPA?

Tehnologia RPA permite organizatiilor sa identifice, organizeze si automatizeze procesele repetitive cu impact major. Cu mapare detaliata si abordare integrata, conectarea acestora cu celelalte procese ale organizatiei este facila si usor adoptabila.
Avand potential important de scalare si imbunatatire, procesele RPA vor mari eficienta pe toate nivelurile organizatiei.

Sarcinile repetitive si activitatile recurente sunt problemele zilei de ieri. Angajatii care beneficiaza de sustinerea RPA inregistreaza cresteri considerabile de productivitate si creativitate.
Task-urile cu grad ridicat de complexitate, in care abordarea umana si/sau pluridisciplinara este necesara, pot fi acum preluate si finalizate in timp mai scurt si cu rezultate notabile.

Spre deosebire de implementarea software standard, RPA beneficiaza de un timp scurt intre etapa de analiza si faza productiva. Chiar si cele mai complexe procese pot fi implementate in cateva luni pentru a produce rezultate, iar ROI este de cele mai multe ori obtinut in primele 6/12 luni.

Platforma UiPath a fost certificata cu cel mai inalt nivel in programul Veracode Verified Continuous. Participarea in programul Veracode asigura ca platforma UiPath mentine un standard exceptional de inalt pentru securitatea aplicatiei.

Beneficiile Membrilor din Companie

OPERATIONS MANAGER

Elimini erorile din cele mai importante procese si iti concentrezi atentia catre imbunatatirea si dezvoltarea lor-  nu catre gestionarea situatiilor de criza si gasirea de solutii temporare. Predictibilitatea proceselor RPA te ajuta la planificarea mai eficienta a varfurilor de activitate.

TECHNOLOGY MANAGER

Obtii raportul de eficienta maxima intre potentialul tehnologiei utilizate si interventia membrilor echipei tale in procesele companiei. Realoci eficient resursele economisite, astfel incat utilizarea lor sa genereze impact maxim in arii cheie si sa afecteze pozitiv planurile de dezvoltare pe termen mediu si lung.

TEAM MEMBER

Iti maximezi potentialul si impactul asupra companiei, prin finalizarea sarcinilor complexe si a proiectelor interdiscipinare. Satisfactia obtinuta creste, iar gradul de retentie si cel de integrare in echipa sunt ridicate. Evaluarea calitativa a aportului tau profesional este facila.

Contacteaza-ne Acum!

Trimite-ne un mesaj folosind formularul de mai jos sau modalitatea de contact preferata si iti raspundem in maxim 24 de ore la orice intrebare.

Nr. Telefon +40 771 303 125
Adresa Email office@linksoft.ro
Nr. Whatsapp +40 771 303 125


ADRESA NOASTRA

RO, Bucuresti 014415

Strada Nicolae G. Caramfil 49, Etajul 2