Robtic Process Automation

Programeaza o intalnire cu un consultant:

RPA + CRM = LOVE

Indiferent de marimea afacerii tale sau a domeniului de activitate, implementarea automatizarii robotizate a proceselor iti va oferi o eficientizare rapida a costurilor si un avantaj imediat fata de concurentii tai.
Din convingerea ca in orice afacere clientul trebuie sa fie principalul punct de referinta pentru dezvoltarea unei companii, Linksoft propune solutii de implementare complementare a tehnologiilor RPA si CRM pentru a obtine un impact pozitiv maxim asupra CX. Cu o experienta vasta in domeniul de client relationship management si intelegerea potentialului RPA putem dezvolta strategii de implementare, pornind din back office pana la interactiunea cu clientul, care sa contureze adevaratul potential al unui business.

In acest context identificarea cat mai precisa a nevoilor pacientilor si personalizarea abordarii in functie de acestea este cea care sta la baza businessului medical. Pentru ca stim deja exact specificul tau si am configurat deja aplicatii care au contribuit real la cresterea afacerilor medicale, iti putem veni in ajutor putand sa implementam solutia ideala in cel mai scurt timp si cu rezultate optime. Iar tu iti vei putea petrece timpul mai eficient concentrandu-te asupra actului medical. Omnichannel custumer engagement in cel mai scurt timp: ai prima versiune a solutiei in 3 luni!


DOMENII DE APLICABILITATE

RPA se bucura de succes in toate domeniile de activitate, dar mai ales in segmente precum: BPO, Finante&Banking, Asigurari, Sanatate, CallCenters, Telecom, Manufactura, Retail, Sector Public.

POTENTIAL

O implementare RPA de succes se poate traduce in multe beneficii, dar cele mai evidente sunt: reducerea semnificativa a efortului manual, eliminarea integrala a erorilor de operare si viteza mare de procesare.

FLEXIBILITATE

Solutiile RPA sunt usor scalabile si necesita timp scurt de implementare. Automatizarea proceselor este caracterizata de versatilitate si flexibilitate, facand foarte facila abordarea tuturor departamentelor din organizatie intr-o maniera omogena si transparenta.

Contacteaza-ne Acum!

Trimite-ne un mesaj folosind formularul de mai jos sau modalitatea de contact preferata si iti raspundem in maxim 24 de ore la orice intrebare.

ADRESA NOASTRA

RO, Bucuresti 014415

Strada Nicolae G. Caramfil 49, Etajul 2


Nr. Telefon +40 771 303 125


Adresa Email office@linksoft.ro


Nr. Whatsapp +40 771 303 125

Icons made by Freepik from www.flaticon.com is licensed by CC 3.0 BY