Robotic Process Automation

Bun venit in era ``Automation First``!

In prezent am intrat intr-o noua era tehnologica pe care o numim “era automation first”. Una dintre cele mai mari provocari cu care se confrunta organizatiile din ziua de azi este cea a transformarii digitale. Digitalizarea este de ani buni un scop principal pentru companii, dar o transformare generala si uniforma a fost dificil de obtinut. Automatizarea robotica a proceselor (RPA) este o tehnologie care augmenteaza personalul, potenteaza automatizarile si intrerupe gandirea conventionala. Permite unei organizatii sa identifice usor zonele de impact major al automatizarilor, iar cand o afacere initiaza drumul RPA descopera oportunitati noi pentru o dezvoltare eficienta si genereaza multiple avantaje competitionale.

Propulseaza-ti afacerea dincolo de orizont

Automatizarea schimba lumea in jurul nostru in feluri care ne remodeleaza rutina zilnica, cateodata atat de subtil incat nu realizam. Munca nu este o exceptie. RPA ne ofera oportunitatea de a organiza si automatiza procesele astfel incat sa avem o viziune clara si resurse depline pentru a duce provocarile la urmatorul nivel.

Eficienta proceselor de business

Tehnologia RPA permite organizatiilor sa identifice, organizeze si automatizeze procesele de business. Usor de scalat si imbunatatit, procesele RPA vor mari eficienta pe toate nivelele organizatiei.

Personal augmentat

Sarcinile repetitive si activitatile recurente sunt problemele zilei de ieri. Angajatii care beneficiaza de sustinerea RPA inregistreaza cresteri considerabile de productivitate si creativitate.

Securitate completa

Platforma UiPath a fost certificata cu cel mai inalt nivel in programul Vericode Verified Continous. Participarea in programul Veracode asigura ca platforma UiPath mentine un standard exceptional de inalt pentru securitatea aplicatiei.

Implementare si amortizare rapida

Spre deosebire de implementarea software standard, RPA beneficiaza de un timp scurt intre etapa de analiza si faza productiva. Chiar si cele mai complexe procese pot fi implementate in cateva luni pentru a produce rezultate, iar ROI este de cele mai multe ori obtinut in primele 6 luni.

Contacteaza-ne Acum!

Trimite-ne un mesaj folosind formularul de mai jos sau modalitatea de contact preferata si iti raspundem in maxim 24 de ore la orice intrebare.

ADRESA NOASTRA

RO, Bucuresti 014415

Strada Nicolae G. Caramfil 49, Etajul 2


Nr. Telefon +40 771 303 125


Adresa Email office@linksoft.ro


Nr. Whatsapp +40 771 303 125