Platforma CRM pentru vanzari Microsoft Dynamics 365 - gestiunea tuturor proceselor de vanzari

Microsoft Dynamics 365 CRM pentru vanzari iti ofera o platforma integrata care te ajuta sa gestionezi intregul proces de vanzari din cadrul companiei tale. Toate informatiile vitale de care ai nevoie – istoricul de comunicare cu clientii tai, comenzile precedente, oportunitati active, si multe altele – sunt adunate intr-un singur loc, actualizate in timp real si accesibile de pe orice device ai la-ndemana.

Multiple instrumente inteligente de business iti stau la dispozitie pentru ca tu sa poti analiza datele usor si eficient, intr-un mod personalizat doar pentru tine. Astfel, vei putea sa identifici elemente critice si trenduri care iti pot influenta rezultatele, luand mereu cea mai buna decizie – chiar si in situatii neprevazute.

In esenta, cu cat reprezentantii de vanzari petrec mai mult timp utilizand solutiile personalizate de CRM, cu atat randamentul companiei tale va fi mai mare.


De ce sa folosesti o solutie CRM pentru vanzari Microsoft Dynamics 365

Microosft Dynamics CRM rapoarte

Facilitezi procesul de vanzari

Instinctul reprezentantilor tai de vanzari este important, insa o estimare obiectiva a probabilitatii unei vanzari este cruciala pentru tine si compania ta. Solutiile de CRM pentru vanzari iti ofera o vedere de ansamblu asupra oportunitatilor de vanzare profitabile, astfel incat reprezentantii tai pot fi selectivi si maximiza castigurile companiei tale.

Mai putine cautari, mai multe vanzari

Solutia CRM pentru vanzari iti poate ajuta angajatii sa segmenteze date vitale pe baza de criterii prestabilite, gasind astfel mai multe oportunitati convenabile. Reprezentantii tai au tot ce le trebuie intr-un singur loc, iar tu ai o echipa mai productiva.

Microosft CRM integrat Office

Ai control total asupra procesului de vanzare cu solutia CRM pentru vanzari

Observand mai bine vanzarile companiei tale, vei sti imediat daca angajatii tai au incercat totul posibil pentru a obtine rezultatul dorit, si daca au contribuit pozitiv la expansiunea companiei tale. Poti automatiza actiunile migaloase care consuma timp pretios, alocand sarcini si activitati importante angajatilor potriviti. Astfel, esti sigur ca acestia dau curs actiunilor benefice companiei tale.

Reduci timpul pierdut cu activitati inutile

Solutiile CRM ofera timp liber reprezentantilor tai de vanzari prin minimizarea numarului de actiuni administrative neprofitabile, pana la eliminarea completa a acestora. Sistemul CRM stocheaza detaliile si preturile produselor aflate in vanzare, declanseaza atentionari si iti ajuta echipa de vanzari la fiecare pas.

Cresti randamentul si eficienta companiei

Cu ajutorul solutiilor inteligente de business, afli imediat ce activitati trebuie puse in prim plan. Cu o solutie CRM pentru vanzari poti evalua imediat date complexe, pentru a-ti intelege clientii mai bine si a stabili colaborari de lunga durata, in cadrul carora vei fi mereu stapan pe situatie.

Creezi rapoarte de activitate, rapid si fara griji

Reprezentantii tai de vanzari vor putea intocmi rapoarte saptamanale sau lunare in doar cateva click-uri, cu ajutorul solutiilor personalizate de CRM pentru vanzari. Procesul este unul accelerat, transparent si eficient.

Optimizezi activitatile de vanzare

Solutiile CRM iti vor imbunatati garantat procesul de vanzare. Vei reusi sa vinzi mai mult intr-un timp mai scurt si sa atingi obiective marete impreuna cu echipa ta. Procesare comenzilor si estimarea bugetelor se face automat din sistemul CRM, iar echipele tale de vanzari vor putea astfel sa compensa costurile de productie prin cresterea profiturilor.

Prognozezi si urmaresti potentiale oportunitati de vanzare

Observi îndeaproape progresul echipei tale de vanzari, cat si obiectivele propuse pe parcursul procesului de vanzare. Accesezi usor activitatea organizatiei tale, verificand progresul fiecarui angajat, sau al grupurilor tale de angajati. Astfel, esti mereu la curent cu activitatile profitabile din cadrul firmei si poti sa intervii atunci cand este cazul.

Iti cunosti competitia, mai bine decat te cunosc ei pe tine

Microsoft Dynamics 365 Sales iti sta la dispozitie si te ajuta sa formulezi profile ale companiilor concurente. Vei putea sa observi punctele forte si slabe ale competitiei, activitatea acesteia, si sa-ti creezi un avantaj in cadrul pietei.

Iti extinzi afacerea si maresti profiturile

Folosind solutii inteligente de business, controlezi mai usor costurile companiei. Un proces de vanzare individualizat te va ajuta sa reduci timpul de pregatire pentru echipa ta, crescand totodata profitul.

 

Esti la curent cu tot ce e important

Sistemul individualizat de CRM ofera calendare comune, modele tipizate de documente, impreuna cu solutii de integrare a soft-urilor de email in masa, pentru ca tu si echipa ta sa aveti mereu un punct comun in colaborare. Prin impartirea si observarea comuna a proceselor de vanzare, reprezentantii de vanzari pot alege metodele cele mai productive. Iar cu ajutorul sistemelor CRM vei observa, de asemenea, imbunatatirea comunicarii dintre management si angajati.

Cunoaste-ti clientii cu adevarat

Toate datele clientilor tai vor fi stocate in ansamblul CRM, iar asta iti va ajuta echipa sa ii inteleaga mai bine si sa le ofere solutii pentru probleme specifice, exact la momentul potrivit. Clientii tai vor fi multumiti si vor fi bucurosi sa revina, asigurand expansiunea afacerii tale.

Află oferta noastră!

Beneficiile membrilor din companie :

Directorul Executiv

Cu o vedere de ansamblu asupra activitatilor de vanzare, Directorul Executiv va observa mai bine starea companiei, obtinand totodata estimari mai precise. Cu ajutorul unui sistem CRM, care ajuta la eliminarea erorilor si ofera un mediu de stocare securizat, compania va putea in final sa scada cheltuielile pe termen lung.

Managerul de vanzari

Observand cu atentie activitatile de vanzare si performantele reprezentantilor de vanzari, managerul de vanzari poate stabili comportamentele clientilor si interactiunile acestora cu compania. Prin identificarea si setarea datelor metrice si a indicatorilor de performanta, managerul de vanzari poate gestiona usor orice situatie critica, avand posibilitatea de a analiza date complexe prin intermediul solutiilor eficiente de business.

Reprezentantii de vanzari

Platforma Dynamics 365 ofera echipei de vanzari acces nelimitat catre informatiile clientilor, cum ar fi arhiva de comunicare sau produsele achizitionate. Acest lucru reprezinta un avantaj garantat pentru echipa – prin intermediul solutiilor CRM, reprezentantii vor sti cand anume sa contacteze clientii si cu ce scop, sporind sansele de realizare a unei vanzari.


Produsele companiei

CRM pentru Vânzări

Automatizarea proceselor de vanzare nu mai are limite cu Microsoft Dynamics 365 Sales, prin intermediul caruia interactionezi mai eficient cu clientii tai si ii intelegi mai bine, pentru a le putea oferi solutii personalizate.

Afla mai multe

CRM pentru Marketing

Gasesti mai multi potentiali clienti prin intermediul unui proces de marketing avansat pe care le ofera Microsoft Dynamics 365. Treci peste simple campanii de email marketing, automatizezi procesele migaloase si cresti randamentul investitiilor.

Afla mai multe

CRM pentru Suport Clienți

Solutia ta personalizata de CRM pe platforma Microsoft Dynamics 365 Customer Support te ajuta sa gestionezi complet departamentul de servicii – de la call center, la liniile de suport tehnic si tehnicienii de pe teren, pentru ca tu sa planifici mai usor uratoarea miscare profitabila.

Afla mai multe

Field Service

Inventariezi usor resursele active, produsele disponibile sau contractele cu clientii, si ai acces rapid la instrumente de comunicare cu acestia.

Afla mai multe

Dynamics CRM siguranta date

CRM pentru resurse umane

Cu Microsoft Dynamics 365 Talent departamentul de resurse umane poate avea acces direct catre LinkedIn, pentru a gasi, recruta, angaja si instrui rapid personalul de care compania ta are nevoie.

Afla mai multe

Project Automation

Solutiile de automatizare a proiectelor cu care Microsoft Dynamics 365 vine echipat te ajuta sa inchei proiectele la timp si in parametrii, crescand productivitatea ta si a angajatilor tai.

Afla mai multe