fbpx

CRM Financiar

Functionalitate de la A la Z pentru domeniul financiarStabileste o intalnire cu un consultant:

Mediul financiar actual este dinamic si influentat major de transformarea digitala

Institutiile financiare sunt supuse presiunii de crestere continua a calitatii serviciilor pentru clienti prin scaderea timpului total de prelucrare a dosarelor clientilor, de la primirea cererii clientului pana la accesarea de catre acesta a produsului financiar dorit, fie ca este vorba de un leasing sau un credit bancar.

Prin urmare, pentru a procesa mai multe contracte si documentatia aferente fara a compromite calitatea serviciilor si a pastra in acelasi timp costurile operationale la un nivel scazut, te putem ajuta cu solutii inteligente care sa contribuie direct la cresterea productivitatii personalului si optimizarea portofliului de produse si servicii.

Functionalitati

Folosind solutia Microsoft Dynamics CRM Financiar, institutiile financiare pot avea o privire de ansamblu asupra clientilor de-a lungul intregului parcurs (atat in zona B2B cat si B2C) prin toate departamentele institutiei (comercial, analiza, activare, collection).

In acest fel ai la dispozitie un dosar complet al clientului pe toate liniile de business accesate de la crearea fisei de lead si introducerea sau preluarea de informatii aferente din Starbyte/Keysfin. Ai acces la :

  • Analiza datelor firmei, apartenentei la grupuri, actionariat-management, pana la date financiare de la Registru Comertului;
  • Abordarea prospectilor si calificarea leadurilor pe baza criteriilor calitative (prescoring) si gestionarea solicitarilor pe tipuri de linii de business cu toate clasificarile afente);
  • Procesul de analiza (scoring, expunere, raport Centrala Riscurilor de credit, alte verificari in Starbyte/Keysfin sau alte surse – portal justititie, datorii catre bugetul statului, CIP, insolventa) si decizie (la nivelul comitetului de credit si juridic pe sistem de votare pe fiecare departament cu sabloane complexe de ranking).

De asemenea, poti gestiona documentatia aferenta fiecarui dosar (documente scanate, informatii despre garantii, fise de expunere, fise de date financiare sau fise de evaluare financiara) sau integra platforme si instrumente conexe folosite pentru verificarile uzuale ale datelor fiscale si statusului juridic.


Aspecte de business pe care CRM Financiar te ajuta sa le gestionezi:

CLIENTII CORPORATE Companii care acceseaza servicii de leasing, linii de credit, surse de finantare sau refinantare, conturi curente
CLIENTII RETAIL Clienti persoane fizice
CATALOG DE PRODUSE SI SERVICII FINANCIARE Segmentat pe clientii corporate sau retail: produse de creditare sau economisire, conturi curente, leasing, asigurari (conditii contractuale pe paliere preaprobate sau cu flux de aprobare)
LOCATII SI PARTENERIATE Fie ca vorbim de sucursale proprii sau parteneri colaboratori din sectoare conexe de activitate (evaluatori, notari, asiguratori)

 

MANAGEMENTUL LEAD-URILOR Cu solutia noastra intregul proces de gestionare a lead-urilor este optimizat, incepand cu introducerea leadurilor pana la convertirea in tranzactie.
ACCOUNT MANAGEMENT Gestionarea clientilor cu putere mare de tranzactionare și nevoi complexe.
MARKETING Identificarea produselor si serviciilor corecte pentru fiecare client si crearea campaniilor de email marketing pentru fiecare etapa a procesului de informare. Automatizarea proceselor de retentie si cresterea loialitatii clientilor, precum si maximizarea vanzarii de produse si servicii complementare.
VANZARI Gestionarea procesului de vanzare, pipeline, forecast, automatizarea canalelor de comunicare cu clientii, gestionarea KPIs cantitativi si valorici ai echipelor de vanzari.
CUSTOMER SUPPORT Eficientizarea operatiilor de raspuns  la solicitarile clientilor si automatizarea proceselor din call center si suport pe toate canalele digitale.
DEBT COLLECTION Recuperarea restantelor este automatizata cu ajutorul solutiei noastre Debt Collection pentru un maxim de eficienta.
SALES Echipa de vanzari pe intreaga structura/linii de business
MARKETING Echipa de  marketing
PRODUCT MANAGER Echipa de Product Management
FINANCIAR Echipa de controlling si recuperare creante

Contacteaza-ne Acum!

Trimite-ne un mesaj folosind formularul de mai jos sau modalitatea de contact preferata si iti raspundem in maxim 24 de ore la orice intrebare.

Nr. Telefon +40 771 303 125
Adresa Email office@linksoft.ro
Nr. Whatsapp +40 771 303 125


ADRESA NOASTRA

RO, Bucuresti 014415

Strada Nicolae G. Caramfil 49, Etajul 2