Serviciile companiei Linksoft - Microsoft Dynamics 365Dynamics 365 iti aduce performanta, flexibilitate si tehnologie de ultima ora.


Microosft CRM integrat Office

Implementare

Lucram indeaproape cu organizatia ta pe tot parcursul procesului de implementare a solutiilor oferite. Prin urmare, ai siguranta ca vom face tot ce putem pentru ca solutia noastra sa iti rezolve problemele specifice modelului tau de business – incepand cu analiza sistemului, pana la dezvoltare, personalizare, pregatire si suport tehnic.

Afla mai multe

Dezvoltare

Ai nevoie de ajutor pentru adaugarea de campuri si entitati? Sau poate pentru a crea procese de lucru? Echipa noastra de experti consultanti este mereu disponibila pentru a te ajuta cu orice problema – de la configurari simple, pana la cele mai complexe procese si structuri de lucru cu Developer Toolkit, plug-in-uri aditionale, succesiuni de lucru complexe, mediul de lucru VS, dar si cu resurse online – toate pentru a oferi moduri de utilizare personalizata a Dynamics 365 pentru clienti la scara globala.

Afla mai multe
On prem and cloud CRM

Consultanta

Oferim mai mult decat consultanta. Echipa noastra este alcatuita din consultanti specializati care sunt gata sa te ajute sa cresti potentialul afacerii tale, oferindu-ti informatii despre cele mai bune practici ale industriei. informatii despre cele mai bune practici ale industriei.

Afla mai multe

Training

Toate cursurile noastre pot fi parcurse in locatia noastra, pe teren la o locatie prestabilita (sau la locatia companiei tale), cat si de la distanta. Fiecare sesiune va fi personalizata conform cerintelor tale si in functie de rezultatele dorite. Pentru a reduce riscurile asociate cu adoptarea solutiei de catre utilizatori, folosim sesiuni de training frecvente si bine planificate, de scurta durata, pentru a mentine interesul si gradul mare de asimilare a informatiei.

Afla mai multe

Suport

Echipa noastra de suport tehnic pentru Dynamics CRM este alcatuita din consultanti si developeri gata sa-ti ofere solutii eficiente si de inalta calitate pentru orice fel de problema, mai mult sau mai putin complexa. Executam o gama larga de operatiuni. Ajutam frecvent clientii cu configurarea integrarilor in Exchange, Sharepoint, Outlook, OneNote, OneDrive, aplicatii mobile si grupuri Office 365.

Afla mai multe