fbpx

Serviciile noastre

Cu o perspectiva orientata catre client si expertiza certificata, punem la dispozitia partenerilor nostri un portofoliu de servicii perfect adaptat nevoilor concrete ale pietei si platformelor pe care le folosim.


CONSULTANTA

Consultantii nostri stiu cum sa maximizeze potentialul Dynamics CRM peste asteptarile clientilor si o dovedesc constant pentru toate tipurile de organizatii cu care colaboram.

Afla mai multe

DEZVOLTARE

Echipa noastra este mereu disponibila pentru a te ajuta in orice situatie, de la configurari simple, pana la cele mai complexe procese si structuri de lucru – toate pentru a oferi moduri de utilizare personalizata a Dynamics 365 pentru clienti la scara globala.

Afla mai multe

TRAINING

Pentru a reduce riscurile asociate cu adoptarea unei solutii de catre utilizatori, folosim metodologii specifice pentru a mentine interesul si gradul mare de asimilare a informatiei.

Afla mai multe

SUPORT

Suntem alaturi de partenerii nostri, oferim servicii de suport transparente si flexibile ce asigura disponibilitatea si stabilitatea solutiilor informatice, precum si dezvoltarea platformelor curente sau extinderea capacitatilor de utilizare ale acestora.

Afla mai multe

DIGITALIZARE SI ARHITECTURA

Credem in parteneriatele de digitalizare adaptate etapei in care se afla compania ta, in drumul spre  transformarea digitala. Venim in intampinarea ta cu o gama completa de servicii si solutii tehnologice pentru optimizarea proceselor tale de vanzari, marketing, document management, cloud, analiza de business sau mobilitate.

Afla mai multe

PROJECT MANAGEMENT

Planificarea, gestionarea si organizarea tuturor resurselor pentru a finaliza cu succes proiectele pe care le desfasori la termenul, nivelul de calitate si bugetul prevazut.

Afla mai multe

Contacteaza-ne Acum!

Trimite-ne un mesaj folosind formularul de mai jos sau modalitatea de contact preferata si iti raspundem in maxim 24 de ore la orice intrebare.

Nr. Telefon +40 771 303 125
Adresa Email office@linksoft.ro
Nr. Whatsapp +40 771 303 125


ADRESA NOASTRA

RO, Bucuresti 014415

Strada Nicolae G. Caramfil 49, Etajul 2