fbpx

Solutiile noastre

Transformarea digitala nu mai este o optiune. Expertiza noastra in diverse sectoare de activitate vine din disponibilitatea de a fi alaturi de partenerii nostri si a ne asuma integral succesul proiectelor pe care le implementam. Experienta noastra este oportunitatea ta.


CRM MEDICAL

Evolutia rapida a domeniului medical si cresterea nivelului de ingrijire a pacientilor impune solutii inteligente de afaceri.

Afla mai mult

CRM FINANCIAR

 Managementul eficient al riscului de creditare si gestionarea optima a fluxurilor de lucru pentru serviciile financiare.

Afla mai mult

CRM UTILITATI

Integrarea si analiza datelor critice si optimizarea operatiunilor in timp real necesare in domeniul utilitatilor se pot fundamenta pe o strategie tehnologica de succes.

Afla mai mult

CRM AUTO

Sub presiunea controlului de costuri si a solicitarilor din ce in ce mai rafinate ale consumatorilor, dinamica solutiilor de gestiune a afacerii este decisiva pentru succes.

Afla mai mult

CRM RETAIL SI DISTRIBUTIE

Tehnologia moderna si eficienta este o necesitate in zilele noastre. Firmele din retail sunt obligate sa-si creasca permanent eficienta operationala si sa monitorizeze procesele.

Afla mai mult

CRM IMOBILIAR

Informatiile detaliate asupra proprietatilor din portofoliu sunt elemente definitorii in procesul de vanzare imobiliara pe care le poti optimiza cu solutia noastra CRM dedicata pietei real-estate.

Afla mai mult

POWER BI

Se schimba volumul de date, varietatea acestora, dar si viteza cu care circula. Alege solutii de incredere pentru business intelligence, precum Power BI pentru cresterea accesibilitatii, analizei si distributiei de date.

Afla mai mult

COLLECTION

Minimizarea riscului de neplata a creantelor, gestiunea bunurilor pot fi fluidizate cu solutii auxiliare sistemelor CRM precum modulul Collection.

Afla mai mult

CONTRACT MANAGEMENT

Modulul de Contract Management te ajuta sa gestionezi clauzele fiecarui contract si implicit sa sporesti acuratetea operatiunilor interne si profitabilitatii.

Afla mai mult

Contacteaza-ne Acum!

Trimite-ne un mesaj folosind formularul de mai jos sau modalitatea de contact preferata si iti raspundem in maxim 24 de ore la orice intrebare.

Nr. Telefon +40 771 303 125
Adresa Email office@linksoft.ro
Nr. Whatsapp +40 771 303 125


ADRESA NOASTRA

RO, Bucuresti 014415

Strada Nicolae G. Caramfil 49, Etajul 2