Ai ajutorul angajatilor de top si iti ajuti angajatii sa creasca in cadrul companiei

Angajezi, dezvolti si pastrezi angajatii care au rezultate. Suita Microsoft Dynamics 365 for Talent ofera echipei de Resurse Umane toate instrumentele necesare pentru a angaja personal de top si pentru a-i ajuta sa produca rezultate.

Transforma experienta angajatilor din “angajaza” in “inspira”. Dynamics 365 for Talent are la dispozitie platforme precum Office 365 si LinkedIn pentru a gasi si angaja personalul potrivit. 

Ai la dispozitie suita noastra de aplicatii ca sa gasesti solutii pentru problemele tale de resurse umame – Human Capital Management (HCM), sau pentru a integra cu usurinta sistemele tale de resurse umane.


De ce sa gestionezi procesul de talent cu Microsoft Dynamics CRM 365

Microosft Dynamics CRM rapoarte

Angajezi personalul potrivit mai repede

Iti personalizezi procesul de recrutare si transmiti usor informatiile candidatilor cu echipa de recrutare prin intermediul Dynamics 365 for Talent, dar si a LinkedIn Talent Solutions. Te asiguri ca viitorii angajati sunt tratati cum se cuvine prin intermediul unui portal care ofera transprenta si instructiunile corespunzatoare.

Iti pregatesti angajatii pentru succes

Te asiguri ca angajatii au roluri, obiective si respinsabilitati bine definite, pentru a-i ajuta sa se concentreze pe prioritati. Iti ajuti angajatii sa se obisnuiasca cu noul job cu ajutorul hartilor de campus, optiunilor de transport si oportunitatilor de socializare adecvate. Poti, de asemenea, sa monitorizezi progresul noilor angajati la fiecare pas, cu ajutorul indicatorilor de performanta.

Microosft CRM integrat Office

Creste performantele echipei

Observa interfate de performanta in timp real si monitorizeaza obiectivele atinse. Oferi vizibilitate cu ajutorul jurnalelor de performanta, feedback in timp real si administrarea obiectivelor. Poti, de asemenea, sa oferi feedback pe baza performantei colective in functie de obiectivele active, creand ghiduri de directie in cariera.

Maximizezi impactul strategic

Poti automatiza aspecte HR de rutina – beneficii, conpensatie, concedii de odihna – pentru a creste impactul afacerii. Obtii informatiile corecte pentru ca tu sa actionezi adecvat in planificarea resurselor umane disponibile. Vei reduce astfel complexitatea rapoartelor, si vei putea sa observi, analizezi si trasformi datele prin intermediul interfatelor disponibile pe orice device.

Talent analytics

Ofera managerilor toate informatiile necesare intr-un singur loc – de la compensatie la competenta, si pana la concediu de odihna, prin intermediul rapoartelor Power BI. Ofera personalului tau instrumentele necesare pentru a-si indeplini sarcinile cu succes, obtinand in acelas timp datele necesare pentru a facilita si optimiza procedurile departamentului HR.

Integrare LinkedIn

Prin integrarea eficienta a Dynamics 365 for Talent cu serviciile de recrutare LinkedIn, departamentul tau de HR are acces la istrumentele necesare pentru recrutare, instruire si retentie a angajatilor, dand transparenta procesului de angajare. Poti cauta personalul potrivit direct prin intermediul LinkedIn, trimite invitatii prin calendar, aranja interviuri si administra feedback pe baza acestora, totul dintr-un singur loc.

Traseul angajatilor

Dynamics 365 for Talent iti ofera posibilitatea de a candida pentru atentia celor mai buni candidati, o cerinta mandatorie pentru piata competitiva a job-urilor in ziua de azi. Stabilesti o legatura stansa cu candidatii inca de la primul contact, pana cand acestia devin angajati. Simplifici procesul de angajare si programarea interviurilor, crescand in acelasi timp transparenta dintre candidati si angajator.

Familiarizare eficienta

Cu Dynamics 365 for Talent, poti crea sabloane de familiarizare pentru toti angajatii noi, mentinandu-le interesul din prima zi. Prezinta candidatii noilor colegi si mentorilor, ajutandu-i sa se cunoasca din timp.

Administrarea Resurselor Umane

Dynamics 365 for Talent combina procesele si responsabilitatile departamentului HR in mod eficient pentru liderii, managerii, echipa ta de Resurse Umane (HR) si angajatii actuali, cat si pentru viitorii angajati. Procesele cheie includ planificarea zilelor de lucru, planificarea bugetelor, administrarea beneficiilor, prezenta angajatilor, administrarea concediilor si a activitatilor.

Află oferta noastră!

Beneficiile membrilor din companie :

HR Manager

Managerii echipelor de angajare au libertate asupra procesului de selectie, avand acces catre profilele candidatilor, instrumentelor de evaluare, programarea interviurilor si feedback-ului.

Asistentii HR

Acestia pot creste impactul business-ului si automatiza sarcinile de rutina in domeniul HR (compensatie, beneficii, etc), pentru ca echipa ta sa poata lua initiative strategice.


Produsele companiei

Vânzări

Automatizarea proceselor de vanzare nu mai are limite cu Dynamics 365, prin intermediul caruia interactionezi mai eficient cu clientii tai si ii intelegi mai bine, pentru a le putea oferi solutii personalizate.

Afla mai multe

Marketing

Gasesti mai multi potentiali clienti prin intermediul unui proces de marketing avansat. Treci peste simple campanii de email marketing, automatizezi procesele migaloase si cresti randamentul investitiilor.

Afla mai multe

Serviciul Clienți

Solutia ta personalizata de CRM te ajuta sa gestionezi complet departamentul de servicii – de la call center, la liniile de suport tehnic si tehnicienii de pe teren, pentru ca tu sa planifici mai usor urmatoarea miscare profitabila.

Afla mai multe

Field Service

Inventariezi usor resursele active, produsele disponibile sau contractele cu clientii, si ai acces rapid la instrumente de comunicare cu acestia.

Afla mai multe

Dynamics CRM siguranta date

Talent

Serviciile de resurse umane de tip cloud (online) au acces direct catre LinkedIn, pentru a gasi, recruta, angaja si instrui rapid personalul de care compania ta are nevoie.

Afla mai multe

Project Automation

Solutiile de automatizare a proiectelor cu care Dynamics 365 vine echipat te ajuta sa inchei proiectele la timp si in parametrii, crescand productivitatea ta si a angajatilor tai.

Afla mai multe


[/vc_column]