fbpx

Microsoft Dynamics CRM 365 Talent

Platforma digitala pentru managementul capitalului uman.Stabileste o intalnire cu un consultant:

Testeaza Versiunea DEMO Acum!

Provocari mari, oportunitati mari

Dificil de gasit si chiar mai dificil de retinut in companie, oamenii talentati sunt parte vitala a unei afaceri de succes. Departamentele de HR sunt provocate constant in arii distincte – fie ca este vorba de gasirea persoanelor cu abilitatile si expertiza necesare, fie ca este vorba de nivelul de implicare al angajatilor sau ratele reduse de retentie a personalului.

79% dintre companii au ca prioritate mentinerea unui nivel ridicat de implicare a angajaților
68% dintre companii recunosc ca este o provocar gasirea si retentia angajatilor  specializati
Mai mult de 58% din timpul de munca al personalului de la resurse umane este alocat task-urilor si centralizarii informatiilor intr-un singur loc

Ce inseamna asta pentru tine si afacerea ta?

In aceste conditii, cheia succesului pe termen mediu si lung in mediul de business de astazi este o solutie CRM pentru automatizarea activitatilor curente  de HR. Microsoft Dynamics 365 Talent ofera echipei de resurse umane toate instrumentele necesare pentru a atrage, dezvolta si pastra personalul.


De ce sa iti gestionezi procesele de resurse umane cu Microsoft Dynamics 365 Talent?

Integrare LinkedIn
Poti cauta personalul potrivit direct prin intermediul LinkedIn, trimiti invitatii prin calendar, aranjezi interviuri si administrezi feedback-uri pe baza acestora –  totul dintr-un singur loc.
Angajezi personalul potrivit mai rapid
Iti personalizezi procesul de recrutare si transmiti usor informatiile candidatilor cu echipa de recrutare prin intermediul Dynamics 365 for Talent, dar si prin LinkedIn Talent Solutions.
Familiarizare eficienta
Cu Dynamics 365 for Talent, poti crea sabloane de familiarizare pentru toti angajatii noi, mentinandu-le interesul din prima zi.
Adapteaza procesul de recrutare
Configureaza etape si activitati in procesul de recrutare sau creeaza si publica posturi disponibile conform nevoilor tale.
Maximizezi impactul strategic
Poti automatiza aspecte HR de rutina – beneficii, compensatii, concedii de odihna – pentru a creste impactul afacerii.
Planificare
Obtii informatiile corecte pentru ca tu sa actionezi adecvat in planificarea resurselor umane disponibile.

Administrarea Resurselor Umane
Procesele cheie includ planificarea zilelor de lucru, planificarea bugetelor, administrarea beneficiilor, prezenta angajatilor, administrarea concediilor si a activitatilor.

Evidenta facila a concediilor
Defineste reguli pentru concedii si zile libere, inclusiv date flexibile si regulamentele aplicabile in perioadele aferente.
Pregatirea angajatilor pentru succes
Te asiguri ca angajatii au roluri, obiective si responsabilitati bine definite, pentru a-i ajuta sa se concentreze pe prioritati.
Integrarea rapida a noilor angajati
Iti ajuti angajatii sa se obisnuiasca cu noul job cu ajutorul hartilor locatiei, optiunilor de transport si oportunitatilor de socializare adecvate sau sa le evaluezi in orice punct indicatorii de performanta.
Creste performantele echipei
Observa performanta in timp real si monitorizeaza obiectivele atinse cu ajutorul jurnalelor de performanta, feedbackului in timp real si administrarii obiectivelor.
Planuri de cariera
Poti oferi feedback pe baza performantei colective in functie de obiectivele active, creand ghiduri de directie in cariera.
Analize de personal
Toate informatiile necesare intr-un singur loc – de la compensatie la competenta, si pana la concediu de odihna – prin intermediul rapoartelor Power BI.
Centralizeaza datele
Integreaza Dynamics 365 Talent, aplicatii ale partenerilor tai si sistemele pe care deja le folosesti intr-o platforma unitara.
Mobilitate
Imbunatateste comunicarea, colaborarea si timpul de raspuns cu acces securizat la datele de personal de pe orice device mobil.
Digitalizeaza
Minimizeaza riscul de securitate pe care il implica efortul de colectare, stocare si accesare a datelor personale necesare in procesele de HR.

Beneficiile Membrilor din Companie

GENERAL MANAGER

Cu o vedere de ansamblu asupra activitatilor de vanzare, Directorul Executiv va observa mai bine starea companiei, obtinand totodata estimari mai precise. Cu ajutorul unui sistem CRM care ajuta la eliminarea erorilor si ofera un mediu de stocare securizat, compania va putea in final sa scada cheltuielile pe termen lung.

SALES MANAGER

Observand cu atentie activitatile de vanzare si performantele reprezentantilor de vanzari in platforma CRM, managerul de vanzari poate stabili comportamentele clientilor si interactiunile acestora cu compania. Prin identificarea si setarea datelor metrice si a indicatorilor de performanta, managerul de vanzari poate gestiona usor orice situatie critica, avand posibilitatea de a analiza date complexe prin intermediul solutiilor eficiente de business.

SALES REPRESENTATIVE

Platforma Dynamics 365 CRM Sales ofera echipei de vanzari acces nelimitat catre informatiile clientilor, cum ar fi arhiva de comunicare sau produsele achizitionate. Acest lucru reprezinta un avantaj garantat pentru echipa – prin intermediul solutiilor CRM  reprezentantii vor sti cand anume sa contacteze clientii si cu ce scop, sporind sansele de realizare a unei vanzari.

Contacteaza-ne Acum!

Trimite-ne un mesaj folosind formularul de mai jos sau modalitatea de contact preferata si iti raspundem in maxim 24 de ore la orice intrebare.

Nr. Telefon +40 771 303 125
Adresa Email office@linksoft.ro
Nr. Whatsapp +40 771 303 125


ADRESA NOASTRA

RO, Bucuresti 014415

Strada Nicolae G. Caramfil 49, Etajul 2