fbpx

Tehnologiile noastre

Functionalitati diferite, perfect adaptabile companiilor ce gestioneaza diferite volume de date, utilizatori, locatii sau clienti.


DYNAMICS 365 SALES

Automatizarea proceselor de vanzari nu mai are limite cu Dynamics 365! Interactionezi mai eficient cu clientii tai si prospectii, ii intelegi mai bine, putandu-le oferi solutii personalizate si generand mai multe vanzari.

Afla mai multe

DYNAMICS 365 MARKETING

Realizezi segmentarea clientilor, planificarea si executia campaniilor de marketing multi-channel, monitorizarea campaniilor si a bugetelor alocate, comunicarea personalizata.

Afla mai multe

DYNAMICS 365 CUSTOMER SERVICE

Inventariezi usor resursele active, produsele disponibile sau contractele cu clientii si ai acces rapid la instrumente de comunicare cu acestia.

Afla mai multe

DYNAMICS 365 FIELD SERVICE

Gestionarea completa a departamentului de service – de la call center, la liniile de suport tehnic si tehnicienii de pe teren, pentru ca tu sa planifici mai usor urmatoarea miscare profitabila.

Afla mai multe

DYNAMICS 365 TALENT

Optimizezi managementul resurselor umane cu Microsoft Dynamics Talent pentru eficienta maxima a echipei tale.

Afla mai multe

ROBOTIC PROCESS AUTOMATION

Automatizarea proceselor iti asigura reducerea semnificativa a timpului necesar finalizarii task-urilor, eliminarea erorilor si eficientizarea celei mai importante resurse: cea umana.

Afla mai multe

MICROSOFT POWER BI

Se schimba volumul de date, varietatea acestora, dar si viteza cu care circula. Pentru a le putea folosi la intreaga capacitate este nevoie de solutii de incredere pentru business intelligence, precum Power BI pentru cresterea accesibilitatii, analizei si distributiei de date.

Afla mai multe

MICROSOFT OFFICE 365

Instrumente de productivitate pentru intreaga echipa, in Cloud. Cu Office 365 echipa ta poate folosi Word, Excel, PowerPoint si toate celelalte componente pe un numar de pana la 10 dispozitive, oricare ar fi acestea.

Afla mai multe

MICROSOFT AZURE

Platforma Cloud flexibila ce permite dezvoltarea, implementarea si gestionarea rapida de aplicatii intr-o retea globala de data center-uri gestionate de Microsoft.

Afla mai multe

Contacteaza-ne Acum!

Trimite-ne un mesaj folosind formularul de mai jos sau modalitatea de contact preferata si iti raspundem in maxim 24 de ore la orice intrebare.

Nr. Telefon +40 771 303 125
Adresa Email office@linksoft.ro
Nr. Whatsapp +40 771 303 125


ADRESA NOASTRA

RO, Bucuresti 014415

Strada Nicolae G. Caramfil 49, Etajul 2