fbpx

Termeni si conditii


Folosind acest website esti de acord cu termenii si conditiile de utilizare listate mai jos. Daca nu esti de acord cu orice parte a acestor termeni de utilizare, te rugam sa nu utilizezi site-ul.

Acesti Termeni si Conditii de utilizare sunt aplicabili site-ului www.linksoft.ro detinut si operat de compania LINKSOFT BSD SRL, cu sediul in Bucuresti, Nicolae Caramfil 49, Romania, inmatriculata la Oficiul Registrului Comertului sub nr. J40/8955/2017, cod unic de inregistrare fiscala 3773978. Orice persoana care acceseaza acest site va trebui sa citeasca acesti Termeni si Conditii prezentati in continuare, inainte de accesarea site-ului, si va trebui sa-i accepte fara alte limitari sau rezerve. LINKSOFT isi rezerva dreptul de a modifica unilateral, de a adauga si/sau retrage in parte sau in intregime continutul prezentelor conditii legale de utilizare a site-ului.

Utilizatorul confirma ca a citit si acceptat acesti Termeni si Conditii in totalitate. In cazul in care nu acceptati Termenii si Conditiile prezentate, va rugam sa nu mai utilizati acest site. In situatia in care accesati site-ul si il folositi, se considera implicit ca ati acceptat termenii si conditiile legale de utilizare al acestuia.

Generalitati
Scopul website-ului este de a informa, de a ajuta utilizatorii sa gaseasca cat mai usor, structurat si rapid informatiile necesare despre produsele, serviciile si solutiile oferite de LINKSOFT clientilor.

Drepturi de autor
Continutul site-ului va este oferit gratuit, cu scop informativ. Intregul continut al acestui site (date, imagini, texte, grafica, simboluri, elemente de grafica web, scripturi, programe si alte date) este proprietatea exclusiva a LINKSOFT si este protejat de legislatia nationala in materia proprietatii intelectuale, a drepturilor de autor, a marcilor si indicatiilor geografice, precum si de conventiile internationale aplicabile. Folosirea oricaror elemente si informatii enumerate mai sus fara obtinerea unui acord expres si prealabil al LINKSOFT se sanctioneaza conform legilor in vigoare.

Continutul site-ului www.linksoft.ro nu poate fi reprodus, modificat, transferat, distribuit, republicat, copiat sau transmis in orice forma, incluzand forma electronica, fara permisiunea anterioara scrisa a LINKSOFT.

Conditii, Garantii si Limitari
LINKSOFT isi rezerva dreptul de a suspenda, modifica, adnota sau sterge in orice moment si in mod discretionar total sau partial datele din site in functie de schimbarile ce au loc cu privire la serviciile, solutiile si produsele oferite, fara a fi necesara obtinerea acordului vreunui tert.
LINKSOFT nu isi asuma nici o responsabilitate in cazul in care site-ul nu poate fi accesat de catre Utilizatori, pe o perioada nelimitata de timp, din orice motive tehnice sau comerciale.
LINKSOFT isi rezerva dreptul ca in orice moment sa modifice in parte sau in totalitate continutul informatiilor prezentate pe site, fara o notificare prealabila a Utilizatorilor.
LINKSOFT nu ofera nici o garantie in ceea ce priveste conditiile de comunicatii ale Utilizatorilor, inclusiv starea de functionare a computerului personal. Utilizatorii inteleg si accepta ca accesul la site si la serviciile si produsele prezentate va fi conditionat in mod obiectiv de conexiunea la internet si dotarile hardware si software folosite de fiecare Utilizator.
LINKSOFT isi rezerva dreptul de a suspenda sau desfiinta acest site fara o notificare prealabila a Utilizatorilor.

LINKSOFT nu face nicio referire pe acest site la compatibilitatea dintre dispozitivul Utilizatorilor si acest site si nu isi asuma raspunderea pentru eventuala imposibilitate de accesare a site-ului din cauza unor probleme de compatibilitate cu dispozitivul propriu al fiecarui Utilizator. Acest site va fi accesat de buna voie, iar Utilizatorii isi vor asuma in mod irevocabil si neconditionat responsabilitatea pentru accesarea acestui site.

Protectia datelor cu caracter personal

Toate datele cu caracter personal ale Utilizatorilor vor fi colectate si prelucrate in conformitate cu prevederile Legii nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestora.

Limitarea raspunderii
Site-ul poate contine date inexacte sau erori. Informatiile de pe site sunt pregatite şi furnizate „ca atare” fara niciun fel de garantie, cu privire de exemplu, dar fara a se limita la calitate satisfacatoare sau utilitatea informatiilor pentru un anumit scop. LINKSOFT nu isi asuma raspunderea pentru niciun fel de daune speciale, indirecte sau consecventiale sau pentru prejudicii sau alte daune care ar putea rezulta din sau sunt legate de utilizarea informatiilor de pe acest site sau de accesarea, navigarea pe si utilizarea acestui site.

LINKSOFT va depune eforturi rezonabile pentru a posta informatii corecte şi actualizate, dar nu garanteaza acuratetea sau caracterul complet al acestora. LINKSOFT va fi exonerata de orice raspundere cu privire la orice fel de daune care rezulta din accesarea sau imposibilitatea de accesare a site-ului sau din preluarea si utilizarea datelor de pe acest site. Descrierile aferente produselor şi serviciilor sunt furnizate ca referinte generale cu privire la natura si tipul produselor si serviciilor oferite de LINKSOFT. Utilizatorii care sunt interesati de aceste produse sau servicii se vor adresa direct LINKSOFT pentru a obtine informatii complete si actuale.

Monitorizare
LINKSOFT are dreptul, dar nu si obligatia, de a monitoriza continutul SITE-ului, pentru a determina daca se respecta Termenii acestui acord si oricare alte regului de utilizare stabilite de LINKSOFT si de asemenea pentru a verifica daca este respectata litera legii, sau pentru a raspunde cerintelor din partea organelor competente de stat.