fbpx

Training Dynamics CRM

Instruire eficienta pentru utilizarea cat mai optima a  solutiilor tale IT.Programeaza o intalnire cu un consultant:

Abordarea noastra asupra instruirii Dynamics 365

KNOWHOW

Atunci cand gradul redus de personalizare incetineste sau creaza probleme in relatia ta cu clientii, consultantii nostri sunt pregatiti sa iti ofere servicii complete – de la administrarea informatiilor clientilor, la automatizarea vanzarilor, chiar si integrare call-center sau rapoarte complexe de performanta.

 

Afla parerea colaboratorilor nostri:

ORIENTATI CATRE CLIENT

Pornind de la nevoile tale, iti oferim solutia cea mai potrivita. Pentru ca noi particularizam pentru fiecare afacere individuala, intotdeauna facem diferenta intre a trata un pacient, a acorda un credit sau a furniza gaze, de exemplu. Prin personalizarea Microsoft 365, alegand solutiile specifice pentru proiectul tau si incadrandu-ne in buget, rezultatele sunt pozitive si corespund intrutotul asteptarilor tale.

Vezi domeniile in care avem experienta:

PRACTICI SI STANDARDE

Abordam personalizarea Microsoft Dynamics 365 adaptandu-ne cerintelor stricte din mediul tau business. Experienta noastra vasta in colaborarea cu companii B2B si B2C ne permite sa iti oferim informatii cruciale despre cele mai bune practici, dar si solutii eficiente pentru problemele tale in sfera CRM.

 

Afla ce spun clientii nostri:

Ce facem pentru tine in calitate de traineri Microsoft Dynamics 365

TRAINER DEDICAT
Echipa noastra de specialisti Dynamics 365 poate veni la sediul tau si desfasoara o sesiune de training, oferind cunostinte potrivite cerintelor tale, ce pot fi aplicate imediat de catre utilizatorii platformei CRM.

DOSAR DE MATERIALE INFORMATIVE

Analizam solutia implementata si in functie de nevoile tale ci customizarile implementate iti oferim materiale de training (documente, prezentari si clipuri video) specific personalizate pentru solutia ta Microsoft Dynamics CRM

SESIUNI PERSONALIZATE

Permite-ne sa te ghidam in directia dorita prin crearea de materiale de training personalizate pentru echipa ta. Pentru ca intelegem ca uneori ai nevoie de continut personalizat, specific cerintelor si variantei tale proprii a platformei folosite.

ACTUALIZARE

Adaptam pentru tine sesiunea de training si suportul de curs in functie de schimbarile aparute la actualizarea variantei de platforma folosita conform celor mai riguroase si meticuloase practici setate de Microsoft.

Contacteaza-ne Acum!

Trimite-ne un mesaj folosind formularul de mai jos sau modalitatea de contact preferata si iti raspundem in maxim 24 de ore la orice intrebare.

Nr. Telefon +40 771 303 125
Adresa Email office@linksoft.ro
Nr. Whatsapp +40 771 303 125


ADRESA NOASTRA

RO, Bucuresti 014415

Strada Nicolae G. Caramfil 49, Etajul 2