Sesiuni de training personalizate pentru platforma Microsoft Dynamics 365

Daca ai implementat recent solutia Dynamics in cadrul companiei tale, sau daca pur si simplu vrei sa iti ajuti echipa in utilizarea la capaciate maxima a Dynamics 365, instruirea in aceasta directie este o metoda eficienta pentru a influenta acceptarea si adoptarea solutiei.
Toate cursurile noastre pot fi parcurse in locatia noastra, pe teren la o locatie prestabilita (sau la locatia companiei tale), cat si de la distanta. Fiecare sesiune va fi personalizata conform cerintelor tale si in functie de rezultatele dorite. Pentru a reduce riscurile asociate cu adoptarea solutiei de catre utilizatori, folosim sesiuni de training frecvente si bine planificate, de scurta durata, pentru a mentine interesul si gradul mare de asimilare a informatiei.

Sesiuni de Training Individual pentru Dynamics 365Dezvolta-ti cunostintele Dynamics 365 cu ajutorul ofertei noastre de cursuri individuale.

Cheama un instructor la tine

Ai nevoie sa instruiesti un grup de angajati in legatura cu acelasi continut specific? Instructorii Dynamics 365 se pot deplasa la locatia dorita de tine si conduce o sesiune semi-personalizata de instruire (training), oferind cunostinte potrivite cerintelor tale, ce pot fi aplicate imediat de catre angajatii tai.

Microosft Dynamics CRM rapoarte

Solicita Materiale de Instruire

Oferim materiale de instruire (training), printre care documente, prezentari si clipuri video, specific personalizate pentru cerintele companiei tale. Echipa noastra de Consultanti de Invatare si Informatie alcatuita din experti in domeniu resprezinta solutia de care ai nevoie.

Solicita o Sesiune Personalizata

Permite-ne sa te ghidam in directia dorita prin crearea de materiale de training personalizate pentru echipa ta. Chiar daca sesiunile noastre de instruire Dynamics 365 sunt de neintrecut din punct de vedere al calitatii, intelegem ca uneori ai nevoie de continut personalizat, specific cerintelor tale.

Serviciile oferite

Implementare

Lucram indeaproape cu organizatia ta pe tot parcursul procesului de implementare a solutiilor oferite.

Afla mai multe
On prem and cloud CRM

Consultanta

Oferim mai mult decat consultanta. Echipa noastra este alcatuita din consultanti specializati care sunt gata sa te ajute sa cresti potentialul afacerii tale.

Afla mai multe

Dezvoltare

Echipa noastra de experti consultanti este mereu disponibila pentru a te ajuta cu orice problema – de la configurari simple, pana la cele mai complexe procese.

Afla mai multe

Suport

Echipa noastra de suport tehnic pentru Dynamics CRM este alcatuita din consultanti si developeri gata sa-ti ofere solutii eficiente si de inalta calitate pentru orice fel de problema, mai mult sau mai putin complexa.

Afla mai multe