fbpx

Microsoft Azure

Aplicatii si servicii integrate in cloud.Stabileste o intalnire cu un consultant:

Testeaza Versiunea DEMO Acum!

Provocari mari, oportunitati mari

Transformarea digitala aduce dupa sine un flux dinamic si continuu de informatie, a carei stocare devine o mare provocare. Cresterea nevoilor de stocare se traduce in costuri mari de suport hardware aferent si necesitatea de tehnologii din ce in mai eficiente, dar si costisitoare pentru o accesare rapida. Astfel, serviciile cloud au aparut ca o solutie pe termen lung, oferita pentru clientii nostri.

Ce inseamna asta pentru tine si afacerea ta?

Accesarea serviciilor de tip cloud poate reduce costurile de utilizare a solutiilor IT (costuri reduse pentru servere, licente software, hosting, colocare, mentenanta sau personal tehnic ultraspecializat) si ofera acces la un tip de tarifare bazat pe procentul de utilizare SAAS. In acelasi timp, ofera flexibilitatea atat de necesara companiilor in dezvoltare.


De ce sa incerci Cloud Computing cu Azure?

Date criptate
Securitate marita – cu Azure datele sunt criptate pentru securizarea transferului și stocarii.
Backup
Cu Azure Backup poti crea copii de backup stocate in Cloud cu instrumentele familiare.
Recomandari produse
Azure permite acordarea si administrarea accesului in functie de identitatile setate.
Protectie antivirusi si malware
Azure include protectia in timp real pentru identificarea si indepartarea virusilor si a altor amenintari.
Scalabilitate si flexibilitate
Infrastructura cloud Azure permite redimensionarea rapida in functie de evolutia afacerii tale fara lungi procese de achizitie, durate mari de amortizare a echipamentelor sau riscuri de utilizare insuficienta.
Pastrare a controlului bugetului alocat
Cu Azure si modalitatea de facturare per minut de utilizare efectiva poti obtine intotdeauna cel mai bun raport pret/calitate, avand control total asupra bugetului.
Platforma extrem de sigura si costuri mici
In Microsoft Azure fiecare bit de informatie este replicat de trei ori, ceea ce ar fi extrem de scump prin soluțiile hardware traditionale
Optimizare costurilor
Optimizezi simplu o serie de costuri: capital (investitii initiale si amortizari in echipamente, software, retea, backup), personal, energie.
Integrezi structura existenta
Nu este necesar sa renunti la infrastructura IT curenta: Azure se integreaza cu resursele pe care le ai deja.
Incredere maxima
Azure ofera un nivel de disponibilitate de clasa enterprise pentru serviciile oferite, suport tehnic 24/7 și monitorizare continua.
Fara constrangeri
Poti folosi orice dispozitiv si orice sistem de operare (Windows, Android, iOS), pentru a utiliza simplu si comod instrumentele de business.
Nu ai grija actualizarilor
Poti beneficia constant de cel mai nou software, cele mai noi aplicatii, in conditii de securitate aduse mereu la zi. Nu sunt necesare upgrade-uri si patch-uri de securitate.
Platforma permisiva
Azure sprijina cea mai larga gama de sisteme de operare, limbaje de programare, baze de date si dispozitive.
Performanta de neegalat
Combinatia puternica de servicii IaaS and PaaS permite construirea, implementarea si gestionarea cererilor de orice fel pentru o productivitate de neegalat.
Functionare neintrerupta
Azure iti permite accesul la toate serviciile, masinile si aplicatiile, fara teama intreruperii accesului.
SaaS – PaaS – IaaS
Azure ofera un catalog de servicii aflat in permanenta crestere, multiple instrumente care pot aduce eficienta sporita afacerii tale.

Beneficiile Membrilor din Companie

GENERAL MANAGER

Optimizezi costurile si garantezi accesul continuu la date,  de oriunde si oricand pentru personalul tau in conditii de maxima siguranta.

IT MANAGER

Degajezi fluxurile operationale curente din departamentul tau si automatizezi procese care anterior erau rigide, putandu-te concentra asupra unei strategii IT coerente pe termen lung.

OPERATOR SISTEM

Te poti bucura de conectivitate la datele companiei si efectuezi proiecte in colaborare, fara a aparea intreruperi, la nivele constante de performanta.

Contacteaza-ne Acum!

Trimite-ne un mesaj folosind formularul de mai jos sau modalitatea de contact preferata si iti raspundem in maxim 24 de ore la orice intrebare.

Nr. Telefon +40 771 303 125
Adresa Email office@linksoft.ro
Nr. Whatsapp +40 771 303 125


ADRESA NOASTRA

RO, Bucuresti 014415

Strada Nicolae G. Caramfil 49, Etajul 2