Implementare CRM Microsoft Dynamics 365

Transformă procesele tale de business folosind aplicații inteligente care
funcționează perfect împreună în cloud.

Ce este Microsoft Dynamics 365 CRM?


Microsoft Dynamics 365 este o soluție bazată pe cloud care combină capabilitățile CRM și ERP în aplicații care funcționează perfect împreună și conectează eficient întreprinderea dumneavoastră, de la marketing și vânzări, la operațiuni, finanțe și relații cu clienții. Soluția transformă operațiunile oferind tuturor angajaților, de la echipa de proiectare la call center, acces la datele colectate în timp real, permițându-vă să construiți relații mai puternice și să luați decizii de afaceri mai bune.

Cum reușim implementarea CRM Microsoft Dynamics 365 în funcție de nevoile companiei tale?


Competiția la nivel de implementare CRM Microsoft Dynamics 365 este în continuă creștere. O parte din companiile care decid să folosească Microsoft Dynamics 365 CRM nu aleg partenerul potrivit care să analizeze, actualizeze sau să aplice practici actuale care să corespundă nevoilor esențiale ale companiei. Înțelegem că este un parcurs anevoios să continui colaborarea cu un partener neexperimentat, motiv pentru care în doar 3 minute îți vom explica de ce Linksoft depășește orice așteptare.

Implementare CRM Microsoft Dynamics 365

  • Integrezi soluțiile și instrumentele curente
  • Soluții accesibile oricând și de oriunde
  • Colaborare eficientă în cadrul sistemului

De ce să alegi o implementare a platformei Microsoft Dynamics 365 CRM pentru afacerea ta?


Microsoft Native Integration

Microsoft Dynamics 365 CRM oferă companiilor care se bazează pe suitele Office o integrare eficientă cu acestea, spre deosebire de alte sisteme CRM, care au nevoie de dezvoltarea unor soluții adiționale de integrare.

Raportare precisă și eficientă

Ai posibilitatea de raportare SQL, iar cu ajutorul instrumentelor integrate, poți crea rapoarte de maximă acuratețe și grafice explicative, pentru a comunica mai eficient la nivelul structurilor ierarhice superioare ale organizației.

Platformă modulară și scalabilă

Ai performanță și flexibilitate sporite, tehnologie de ultima oră, împreună cu o arhitectură robustă, durabilă. Se integrează extrem de ușor cu alte soluții de management deja utilizate în compania ta.

Accesibil de oriunde și oricând

Microsoft Dynamics 365 CRM este conceput pentru a îți spori eficiența și randamentul, indiferent de locul în care te afli, de pe orice device mobil, chiar și în lipsa accesului la internet.

Beneficiile implemetării Microsoft Dynamics 365 CRM cu ajutorul Linksoft


De ce Linksoft? – Linksoft este un partner de incredere Microsoft, care dispune de toate serviciile și capabilitățile necesare pentru a implementa Microsoft Dynamics 365 CRM, de a stabili cele mai inalte standarde actuale ale sistemului si care ofera atat soluții practice ale problemelor tale.

Daca orice companie cu 10 angajati la activ vor sa-si implenenteze un sistem CRM calitativ, de ce să nu profiți și tu?

Un partner ideal poate sa-ti creasca nivelul de productivitate, de vânzari, de relatii cu clientii, dar mai mult decât atât te ajută cu servicii de consultanță, suport tehnic și training.

Părerile clienților noștri


Consultanță Microsoft Dynamics 365 CRM

Misiunea noastră este să te ajutăm încă de la procesul de planificare strategică și până la implementarea soluțiilor, instruirea personalului și oferirea asistenței tehnice. Prin personalizarea Microsoft Dynamics 365, alegând module specifice pentru proiectul tău și încadrându-ne în buget, rezultatele sunt întotdeauna cele așteptate.

Află mai multe

Suport tehnic Microsoft Dynamics 365 CRM

Pentru rezolvarea acestei probleme am alcătuit o echipă dedicată de suport, care se concentrează exclusiv pe sprijinirea clienților existenți în toate dificultățile întâmpinate în utilizare. Suntem mereu gata să răspundem oricărei întrebări sau cereri de optimizare a sistemelor pe care le dezvoltăm.

Află mai multe

Training Microsoft Dynamics 365 CRM

Te ajutăm în procesul de instruire a echipei tale, accesibilizând sistemele dezvoltate de noi pentru toate categoriile de instruire tehnologică, prin materiale accesibile oricărui utilizator, și traineri dedicați, gata oricând să răspundă întrebărilor, indiferent de complexitatea tehnică a acestora.

Află mai multe

Tehnologii Recomandateideale pentru a aduce împreună oamenii, datele și procesele