Microsoft Dynamics 365

Transformă procesele tale de business
folosind aplicații inteligente care
funcționează perfect împreună în cloud.

Ce este Microsoft Dynamics 365?


Microsoft Dynamics 365 este o soluție bazată pe cloud care combină capabilitățile CRM și ERP în aplicații care funcționează perfect împreună și conectează eficient întreprinderea dumneavoastră, de la marketing și vânzări, la operațiuni, finanțe și relații cu clienții. Soluția transformă operațiunile oferind tuturor angajaților, de la echipa de proiectare la call center, acces la datele colectate în timp real, permițându-vă să construiți relații mai puternice și să luați decizii de afaceri mai bune.

De ce să alegi Microsoft Dynamics CRM?


Microsoft Native Integration

Dynamics 365 CRM oferă companiilor care se bazează pe suitele Office o integrare eficientă cu acestea, spre deosebire de alte sisteme CRM, care au nevoie de dezvoltarea unor soluții adiționale de integrare.

Raportare precisă și eficientă

Ai posibilitatea de raportare SQL, iar cu ajutorul instrumentelor integrate, poți crea rapoarte de maximă acuratețe și grafice explicative, pentru a comunica mai eficient la nivelul structurilor ierarhice superioare ale organizației.

Platformă modulară și scalabilă

Ai performanță și flexibilitate sporite, tehnologie de ultima oră, împreună cu o arhitectură robustă, durabilă. Se integrează extrem de ușor cu alte soluții de management deja utilizate în compania ta.

Accesibil de oriunde și oricând

Dynamics 365 CRM este conceput pentru a îți spori eficiența și randamentul, indiferent de locul în care te afli, de pe orice device mobil, chiar și în lipsa accesului la internet.

Tehnologii Recomandateideale pentru a aduce împreună oamenii, datele și procesele


Contactează-ne acumlasă-ne un mesa și unul din consultanții noștri te va contacta în mai puțin de 24 de ore