fbpx

Microsoft Dynamics 365

De ce sa alegi Microsoft Dynamics CRM?

Integrare nativa cu suita Microsoft

Dynamics 365 CRM ofera companiilor care se bazeaza pe suitele Office o integrare eficienta cu acestea, spre deosebire de alte sisteme CRM, care au nevoie de dezvoltarea unor solutii aditionale de integrare.

Raportare precisa si eficienta

Cu ajutorul Dynamics 365 CRM ai posibilitatea de raportare SQL, iar cu ajutorul instrumentelor integrate, poti crea rapoarte de maxima acuratete pentru managementul organizatiei.

Platforma modulara si scalabila

Cu Dynamics 365 CRM ai performanta si flexibilitate sporite, tehnologie de ultima ora, impreuna cu o arhitectura robusta, durabila. Se integreaza extrem de usor cu alte solutii de management si utilitati deja utilizate in compania ta.

Accesibil de oriunde si oricand

Dynamics 365 CRM este conceput pentru a iti spori eficienta si randamentul, indiferent de locul in care te afli – chiar si fara access la internet si de pe orice device mobil.

Modulele Microsoft Dynamics 365 CRM

Rotite ale unui mecanism de precizie, fiecare dintre modulele Microsoft Dynamics CRM te poate sprijini eficient utilizarea datelor si optimizarea rezultatelor.


DYNAMICS 365 SALES

Automatizarea proceselor de vanzari nu mai are limite cu Dynamics 365. Vei  interactiona mai eficient cu clientii tai si cu prospectii. Ii intelegi mai bine si le vei putea oferi solutii personalizate, generand vanzari.

Afla mai multe

DYNAMICS 365 MARKETING

Segmentarea clientilor, planificare si executie a campaniilor de marketing multi-channel, monitorizarea campaniilor si a bugetelor alocate, comunicare personalizata.

Afla mai multe

DYNAMICS 365 CUSTOMER SERVICE

Inventariezi usor resursele active, produsele disponibile sau contractele cu clientii si ai acces rapid la instrumente de comunicare cu acestia.

Afla mai multe

DYNAMICS 365 FIELD SERVICE

Gestionarea completa a departamentului de service – de la call center, la liniile de suport tehnic si tehnicienii de pe teren, pentru ca tu sa-ti faci planuri de viitor fara griji.

Afla mai multe

DYNAMICS 365 TALENT

Optimizeaza managementul resurselor umane cu Microsoft Dynamics Talent pentru eficienta maxima a echipei tale.

Afla mai multe

DYNAMICS 365 PROJECT AUTOMATION

Solutiile de automatizare a proiectelor cu care Dynamics 365 vine echipat te ajuta sa inchei proiectele la timp si in parametrii propusi, crescand productivitatea ta si a angajatilor tai.

Afla mai multe

Contacteaza-ne Acum!

Trimite-ne un mesaj folosind formularul de mai jos sau modalitatea de contact preferata si iti raspundem in maxim 24 de ore la orice intrebare.

Nr. Telefon +40 771 303 125
Adresa Email office@linksoft.ro
Nr. Whatsapp +40 771 303 125


ADRESA NOASTRA

RO, Bucuresti 014415

Strada Nicolae G. Caramfil 49, Etajul 2