Power Automate

Permiteți-vă să vă conentrați pe lucrurile cu adevărat importante
automatizând procesele din rutina zilnică.

Crești productivitatea facând mai puțin


De la completarea formularelor până la trimiterea actualizărilor periodice către colegi, activitatea noastră de zi cu zi este plină de sarcini banale care necesită timp și efort. Cu Power Automate, aplicațiile de toate felurile sunt interconectate folosind fluxuri de lucru automatizate, care vă pot ajuta să economisiți timpul destinat pentru indeplinirea acestori sarcini sarcini, reducând posibilităție de eroare și sporind productivitatea. Începeți automatizarea activităților zilnice și bucurați-vă de luxul aplicațiilor și tehnologiilor modern.

De ce Power Automate


Creați și distribuiți

  • Creați fluxuri automatizate – Permiteți utilizatorilor să construiască fluxuri de lucru automatizate și să le distribuie către întreaga organizație pentru a accelera productivitatea.
  • Colaborare – Colaborați cu echipa pentru a vă simplifica procesele de afaceri și trasa proceduri ce unesc procese complexe în cadrul departamentului.
  • Integrați mai multe aplicații – Conectați-vă la aproape 300 de surse de date disponibile sau accesați altele prin intermediul oricăror API-uri disponibile public.

AI Builder

  • Inteligență artificială accesibilă – Dă posibilitatea tuturor membrilor organizației să adauge inteligeță artificială fluxurilor și proceselor de afaceri, indiferent de abilitățile tehnice.
  • Dezvoltare rapidă – Utilizați șabloane de cod și procese ghidate pentru a construi, instrui și publica cu ușurință modele de inteligeță artificială, fără a scrie cod.
  • Crește eficiența – Simplifică sarcinile folosind modele de inteligență artificială cum ar fi detectarea automată a obiectelor, clasificarea automată sau extragerea de entități, utilizând o interfață simplă și intuitivă.
  • Optimizeaza procesarea de documente – Extrage date din documente primite prin e-mail și permite automatizarea proceelorl de revizuire și aprobare în cadrul organizației.

Beneficiile membrilor companiei


General Manager

Optimizați procesele de afaceri ale organizației, reducând costurile și crescând productivitatea echipei, implementând fluxuri de lucru automatizate pentru a simplifica sarcinile banale.

Manager de departament

Sporiți eficiența prin automatizarea fluxurilor de lucru. Folosiți AI Builder pentru a adăuga acel element cheie echipei dumneavoastră care gestionează, cu eficiență ridicată și fără erori, sarcinile și fluxurile de lucru cu un coeficient redus de dificultate.

Team Member

Colaborați mai eficient în echipă și creați fluxuri de lucru automatizate pentru a optimiza procesele recurente și a câștiga mai mult timp pentru ceea ce este cu adevărat important în activitatea dumneavoastră de zi cu zi.

Contactează-ne acumlasă-ne un mesaj și unul din consultanții noștri te va contacta în mai puțin de 24 de ore