Consultanță

Maximizăm potențialul sistemelor Dynamics 365
pentru a-ți depăși așteptările.

We do CRM really really well, so you don’t have to


Știm că ideea de a implementa sau de a revitaliza un sistem CRM poate părea o provocare imposibil de depășit. De aceea misiunea noastră este să te ajutăm încă de la procesul de planificare strategică și până la implementarea soluțiilor, instruirea personalului și oferirea asistenței tehnice. Avem experiența certificată pentru a garanta succesul viitorului tău digital.

Ce facem pentru dezvoltarea sistemului tău IT


Audit

De la soluții simple până la cele mai complexe, știm că în derularea activității tale folosești multiple instrumente pe care trebuie să le avem în vedere în relizarea fluxului tău operațional.

Analiză

De-a lungul experienței pe care am acumulat-o în diferite industrii și sectoare de activitate, am identificat modele diferite de organizare a informațiilor companiilor, garantându-ți faptul că timpul alocat acestui proces este semnificativ redus.

Selecția Soluțiilor

Ne asigurăm că ai o vedere de ansamblu asupra tuturor opțiunilor, pentru a putea alege soluția cea mai eficientă din punct de vedere al raportului cost/beneficii și a gradelor de customizare necesare.

Automatizare

Te ajutăm să identifici procesele manuale recurente, ca urmare, vei putea crește productivitatea și vei putea reorganiza echipa în funcție de aceste procese, reducând semnificativ costurile financiare și umane.

Facilităm colaborarea

Considerăm că elementul cheie pentru a construi o experiență de neegalat clientului tău este colaborarea eficientă între departamentele companiei.

Uniformizarea datelor

Te ajutăm în crearea unei baze comune de informații, în format standardizat pentru a optimiza fluxul de date între clienți și echipa internă.

Scalabilitate

Te putem sprijini în construirea unei strategii de dezvoltare pentru aplicațiile IT, astfel încât soluțiile implementate să permită scalarea în funcție de strategia de afaceri.

Siguranța Datelor

Securitate

Te putem asista în stabilirea unui sistem eficient de securizare a accesului la datele companiei prin construirea unei matrici de securitate perfect adaptată structurii companiei tale.

Principiile noastre în consultanță


Knowhow

Atunci când gradul redus de personalizare încetinește sau crează probleme în relația ta cu clienții, consultanții noștri sunt pregătiți să îți ofere servicii complete – de la administrarea informațiilor clienților, la automatizarea vânzărilor, chiar și integrare call-center sau rapoarte complexe de performanță.

Practici și standarde

Abordăm personalizarea soluțiilor noastre adapdându-ne cerințelor stricte din mediul tău de business. Experiența vastă în colaborarea cu companii ce desfășoară activități în B2B și în B2C ne permite să îți oferim informații cruciale despre cele mai bune practici și soluții eficiente pentru problemele tale.

Orientare către clienți

Pornind de la nevoile tale, îți oferim soluția cea mai potrivită. Adaptăm soluțiile pentru fiecare afacere în parte și facem întotdeauna diferența între a trata un pacient, a acorda un credit sau a furniza gaze. Prin personalizarea Microsoft 365, alegând module specifice pentru proiectul tău și încadrându-ne în buget, rezultatele sunt întotdeauna cele așteptate.

Contactează-ne acumlasă-ne un mesaj și unul din consultanții noștri te va contacta în mai puțin de 24 de ore