fbpx

Consultanta

Maximizam potentialul Dynamics CRM peste asteptarile tale. Constant si dovedit.Stabileste o intalnire cu un consultant:

Abordarea noastra asupra consultantei de afaceri

KNOWHOW

Atunci cand gradul redus de personalizare incetineste sau creaza probleme in relatia ta cu clientii,  consultantii nostri sunt pregatiti sa iti ofere servicii complete – de la administrarea informatiilor clientilor, la automatizarea vanzarilor, chiar si integrare call-center sau rapoarte complexe de performanta.

 

Afla parerea colaboratorilor nostri:

ORIENTATI CATRE CLIENT

Pornind de la nevoile tale, iti oferim solutia cea mai potrivita. Pentru ca noi particularizam pentru fiecare afacere individuala, intotdeauna facem diferenta intre a trata un pacient, a acorda un credit sau a furniza gaze, de exemplu.  Prin personalizarea Microsoft 365, alegand solutiile specifice pentru  proiectul tau si incadrandu-ne in buget, rezultatele sunt pozitive si corespund intrutotul asteptarilor tale.

Vezi domeniile in care avem experienta:

PRACTICI SI STANDARDE

Abordam personalizarea Microsoft Dynamics 365 adaptandu-ne cerintelor stricte din mediul tau business. Experienta noastra vasta in colaborarea cu companii B2B si B2C ne permite sa iti oferim informatii cruciale despre cele mai bune practici, dar si solutii eficiente pentru problemele tale in sfera CRM.

 

Afla ce spun clientii nostri:

Ce facem noi pentru tine in calitate de consultanti:

AUDIT PROCEDURI SI PLATFORME
De la solutii complexe – pana la cele mai simpliste, stim ca in derularea activitatii tale folosesti multiple instrumente pe care trebuie sa le avem in vedere in fluxul tau operational.

ANALIZA SI IDENTIFICARE TIPARE

De-a lungul experientei pe care am acumulat-o in diferite industrii si sectoare de activitate am identificat modele diferite de organizarea informatiilor companiilor, garantandu-ti faptul ca timpul alocat acestui proces este semnificativ redus.

SELECTIA  SOLUTIILOR

Ne asiguram ca ai o vedere de ansamblu asupra tuturor optiunilor, putand alege solutia cea mai eficienta din punct de vedere al raportului cost de resurse/beneficii si a gradelor de customizare necesare.

AUTOMATIZARE

 Te ajutam sa identifici procesele manuale recurente, ca urmare vei putea creste productivitatea si organiza echipa in functie de aceste procese, reducand semnificativ costurile financiare si umane.

COLABORARE

Elementul cheie pentru a construi o mai buna experienta a clientului tau este o comunicare mai buna si colaborarea intre departamentele companiei.

UNIFORMIZARE

Baza comuna de informatii in format standardizat este punctul de pornire al fluxului de date intre client si echipa interna.

SCALABILITATE

In functie de strategia ta pe termen mediu si lung, te putem sprijini sa iti dezvolti o strategie de aplicatii IT scalabila, ce se poate implementa in etape distincte.

SECURITATE

Confidentialitatea si securitatea datelor este un aspect major in activitatea ta, iar noi te putem asista in stabilirea unui sistem de acces eficient la nivel de user/tip de activitati.

Contacteaza-ne Acum!

Trimite-ne un mesaj folosind formularul de mai jos sau modalitatea de contact preferata si iti raspundem in maxim 24 de ore la orice intrebare.

Nr. Telefon +40 771 303 125
Adresa Email office@linksoft.ro
Nr. Whatsapp +40 771 303 125


ADRESA NOASTRA

RO, Bucuresti 014415

Strada Nicolae G. Caramfil 49, Etajul 2