Consultanta functionala este unul din serviciile Microsoft Dynamics 365 principale oferite de LINKSOFT

  • Oferim mai mult decat consultanta. Echipa noastra este alcatuita din consultanti specializati care sunt gata sa te ajute sa cresti potentialul afacerii tale, oferindu-ti informatii despre cele mai bune practici ale industriei.
  • Consultantii nostri stiu cum sa maximizeze potentialul Dynamics CRM peste asteptarile clientilor si o dovedesc constant pentru organizatii mici si medii, si corporatii din industriile Sanatatii, Banking si Servicii Financiare, Retail (Comert), Auto, Telecomunicatii, Combustibili si Gaze Naturale, si altele.Consultanta functionala este unul din serviciile Microsoft Dynamics 365 principale oferite de LINKSOFT.
  • Amplitudinea functionalitatilor gata de utilizare, cat si a celor personalizate ale Dynamics 365 acopera intregul parcurs al clientilor, incepand cu identificarea acestora, pana la realizarea unei tranzactii si restabilirea contactului dupa vanzare.
  • Toate aceste functionalitati pot fi conectate la indicatori de performanta din Salesforce, pentru observarea si administrare eficienta a performantelor.

Abordarea noastra asupra consultantei Dynamics 365

Cunoastem foarte bine platforma

Ca si consultanti experti in Dynamics 365, am testat capabilitatile si limitele platformei pentru a oferi solutii eficiente din punct de vedere al costurilor, pentru orice situatie.

In cazuri specifice, cand gradul redus de personalizare incetineste sau impiedica relatia cu clientii si expansiunea companiei, consultantii nostri sunt pregatiti sa ofere functionalitati sofisticate – de la administrarea informatiilor clientilor, la automatizarea vanzarilor, integrarea centrului de contact si pana la raportarea complexa a performantei.

Microosft Dynamics CRM rapoarte

Stim ce ai nevoie

Incepem prin a defini amplitudinea cerintelor tale, pentru a-ti putea oferi o solutie adecvata. Sloganul nostru este “Schimbare pozitiva prin personalizarea Microsoft 365.”

Oferim solutii pe care le incadram in anvergura prestabilita a proiectului, si ne asiguram ca asteptarile tale sunt intalnite, iar tu te incadrezi in buget.

Iti cunoastem industria

Adaptam abordarea asupra consultantei Microsoft Dynamics 365 in functie de cerintele stricte din mediul tau business. Experienta noastra vasta in colaborarea cu companii B2B si B2C in varii industrii ne permite sa-ti oferim informatii cruciale despre cele mai bune practici, dar si solutii eficiente pentru problemele tale in sfera CRM.

Serviciile oferite

Microosft CRM integrat Office

Implementare

Lucram indeaproape cu organizatia ta pe tot parcursul procesului de implementare a solutiilor oferite.

Afla mai multe

Dezvoltare

Echipa noastra de experti consultanti este mereu disponibila pentru a te ajuta cu orice problema – de la configurari simple, pana la cele mai complexe procese.

Afla mai multe

Training

Pentru a reduce riscurile asociate cu adoptarea solutiei de catre utilizatori, folosim sesiuni de training frecvente si bine planificate.

Afla mai multe

Suport

Echipa noastra de suport tehnic pentru Dynamics CRM este alcatuita din consultanti si developeri gata sa-ti ofere solutii eficiente si de inalta calitate pentru orice fel de problema, mai mult sau mai putin complexa.

Afla mai multe