Dezvoltare

O soluție unică special adaptată
nevoilor de business ale companiei tale

Parteneri în digitalizarea afacerii tale


Cu o experiență de peste 20 de ani în domeniul dezvoltării soluțiilor software, echipa noastră oferă mixul perfect între experiență și creativitate, garantând dezvoltarea rapidă a soluțiilor perfect adaptate nevoilor de afaceri. Arhitectura inteligentă și flexibilă a aplicațiilor, bazată pe tehnologii Microsoft permite integrarea soluțiilor deja existente în procesele tale de business și oferă posibilitatea de extindere facilă prin module ce funcționează perfect împreună pentru a garanta integrarea și livrarea continuă.

Ce facem pentru dezvoltarea sistemului tău IT


Configurare

Echipa noastră de experți este mereu disponibilă pentru a te ajuta cu orice problemă, de la configurări simple, până la cele mai complexe procese și structuri de lucru.

Adaptare

Te putem ajuta oricând ai nevoie la adăugarea câmpurilor și entităților sau pentru a crea procese de lucru.

Personalizare

Utilizam pluginuri personalizate, fluxuri de lucru, script-uri și managementul xRM (Extended Relationship Management), pentru a construi interfețe adaptate activității tale.

Integrare Aplicații

Te ajutăm să integrezi aplicațiile software specifice în platforma CRM având o imagine de ansamblu asupra entităților implicate.

Migrare Date

Acordăm sprijin pentru operațiunile de transfer și migrare a datelor, pentru a facilita tranziția fără probleme către noua platformă.

Actualizări versiune

Microsoft Dynamics este în continuă evoluție și de aceea este necesar să fii la curent cu ultima versiune a Dynamics CRM pentru a îți proteja investiția și a beneficia de cele mai noi opțiuni și funcționalități .

Raportare

Echipa noastră dezvoltă rapoarte personalizate în funcție de cerințele tale, folosind soluția potrivită – Fetch XML sau SQL.

Siguranța Datelor

Securitate

Te putem asista în stabilirea unui sistem eficient de securizare a accesului la datele companiei prin construirea unei matrici de securitate perfect adaptată structurii companiei tale.

Principiile noastre în consultanță


Knowhow

Atunci când gradul redus de personalizare încetinește sau crează probleme în relația ta cu clienții, consultanții noștri sunt pregătiți să îți ofere servicii complete – de la administrarea informațiilor clienților, la automatizarea vânzărilor, chiar și integrare call-center sau rapoarte complexe de performanță.

Practici și standarde

Abordăm personalizarea soluțiilor noastre adapdându-ne cerințelor stricte din mediul tău de business. Experiența vastă în colaborarea cu companii ce desfășoară activități în B2B și în B2C ne permite să îți oferim informații cruciale despre cele mai bune practici și soluții eficiente pentru problemele tale.

Orientare către clienți

Pornind de la nevoile tale, îți oferim soluția cea mai potrivită. Adaptăm soluțiile pentru fiecare afacere în parte și facem întotdeauna diferența între a trata un pacient, a acorda un credit sau a furniza gaze. Prin personalizarea Microsoft 365, alegând module specifice pentru proiectul tău și încadrându-ne în buget, rezultatele sunt întotdeauna cele așteptate.

Contactează-ne acumlasă-ne un mesaj și unul din consultanții noștri te va contacta în mai puțin de 24 de ore