Optimizează-ți afacerea cu Dynamics 365 Finance și Operations

Dynamics 365 Finance și Operations pune la dispoziție aplicații inteligente care te ajută să navighezi cu încredere în lumea afacerilor, menținând în același timp integritatea datelor și conformitatea cu regulile financiare esențiale.

Transformă Procesele tale de Business cu Dynamics 365 Finance și Operations


Luând în considerare dinamica mediului de business actual, să te menții competitiv și eficient în rândul celorlalte companii este important. Dynamics 365 Finance și Operations oferă o suită de instrumente integrate care previn pierderea totală de informații, gestionează și controlează potențiale riscuri, automatizează activitățile de conformitate și securitate, precum și procedurile de aprobare. Dispune de standardele internaționale de raportare financiară, reguli financiare și legi privind potecția datelor, prin urmare poți nagiva cu încredere prin aplicațiile fundamentale de business.

Dynamics 365 Finance și Operations încurajează companiile să eficientizeze operațiunile financiare și să-și îmbunătățească productivitatea.

Dynamics 365 Finance și Operations


Dynamics 365 Finance și Operations este o suită Microsoft concepută să simplifice și să optimizeze procesele operaționale, financiare și de aprovizionare a unei companii. Oferă o întreagă gamă de instrumente care să eficientizeze integritatea financiară și de conformitate, să gestioneze și să controleze potențiale riscuri sau să ofere o stabilitate financiară corectă.

Dispune de insight obținut în timp real prin intermediul capabilităților AI, care identifică potențiale riscuri, are un mediu de control puternic, previne pierderea totală de informații și sporește încrederea consumatorilor,

Beneficiile implementării Microsoft Dynamics 365 CRM cu ajutorul Linksoft


De ce Linksoft? – Linksoft este un partner de încredere Microsoft, care dispune de toate serviciile și capabilitățile necesare pentru a implementa Microsoft Dynamics 365 Finance și Operations, de a stabili cele mai înalte standarde actuale ale sistemului și care oferă atât soluții practice ale problemelor tale.

Dacă orice companie cu 10 angajați la activ vor să-și implenenteze un sistem CRM calitativ, de ce să nu profiți și tu?

Un partner ideal poate să-ți crească nivelul de productivitate, de vânzari, de relații cu clienții, dar mai mult decât atât te ajută cu servicii de consultanță, suport tehnic și training.

Părerile clienților noștri


De ce să alegi o implementare a platformei Dynamics 365 Finance și Operations pentru afacerea ta?


Gestionează și Controlează Potențiale Riscuri

Menține integritatea datelor și navighează cu încredere, protejându-ți afacerea de accesul neautorizat și riscurile online. Dynamics 365 Finance oferă funcționalități robuste care permit o gestionare eficientă a informațiilor private și cu caracter sensibil.

Optimizează Eficiența Operațională și Automatizează Procesele de Conformitate

Automatizează activitățile de conformitate și simplifică procedurile de monitorizare cu Dynamics 365 Finance. Beneficiezi de funcționalități care permit efectuarea auditurilor regulate și crearea unui mediu de control puternic, asigurând astfel integritate financiară și conformitate.

Descoperă Beneficiile Dynamics 365 pentru Comerț și E-commerce

Satisface-ți nevoile de cumpărare și de inventar prin implementarea aplicațiilor fundamentale de business oferite de Dynamics 365. Automatizează procesele de achiziție și stoc și îmbunătățește vizibilitatea stocului.

Tehnologiile Microsoft Dynamics 365 Finance și Operationsideale pentru a aduce împreună oamenii, datele și procesele


Aplicațiile fundamentale de business ajută companiile să prevină pierderile totale de informații, să gestioneze procesele de conformitate, securitate și financiare, cât și să îmbunătățească controalele interne. Oferă soluții scalabile, flexibile și intuitive, datorită cărora poți naviga cu încredere și nu devii expus riscurilor online.

Management financiar

Rentabilitatea și succesul pe termen lung al unei organizații se bazează pe gestionarea financiară corectă, un rol vital în prevenirea erorilor, fraudării și tranzacțiilor ilegale.

Află mai multe

Managementul aprovizionării

Companiile au nevoie de soluții durabile pentru a opera cât mai eficient, astfel își pot îmbunătăți vizibilitatea și lanțurile de aprovizionare la un nivel ridicat.

Află mai multe

Management de proiect

Proiectele companiilor diferă în mare parte în funcție de obiective, decizii bine informate și responsabile, ciclul de viață sau audiența asupra cărora se vor consolida structurile proiectelor.

Află mai multe

Resurse umane

Asigură-te că deții controlul asupra forței de muncă! Construiește o echipă specializată cu care să poți obține accesul la oamenii cu expertiză și capabilități pe placul tău.

Află mai multe

Vânzări și marketing

Operațiunile de Sales și Marketing vor fi din ce în ce mai abordabile, deoarece platforma oferă instrumente prin care să perfecționezi interacțiunile cu clienții și să maximizezi rezultatele vânzărilor.

Află mai multe

Business Intelligence și raportare

Monitorizează fiecare performanță financiară, și oferă organizațiilor posibilitatea de a identifica modele și de a iniția controale interne și sarcini de raportare, care să te ajute să iei decizii responsabile și informate.

Află mai multe

Conformitate și securitate

Identifică și controlează potențiale riscuri și menține, în același timp, integritatea datelor financiare și de conformitate prin intermediul funcționalităților de automatizare a activităților de securitate.

Află mai multe

Comerț

Satisface-ți nevoile de cumpărare și de inventar prin implementarea tuturor aplicațiilor fundamentale de business.

Află mai multe