Resurse umane

Asigură-te că deții controlul asupra forței de muncă!
Construiește o echipă specializată cu care să poti obține
accesul la oamenii cu expertiză și capabilități pe placul tău.

Identifică cei mai buni angajați în câteva secunde


Forța de muncă potrivită reprezintă un pas important pentru o companie, dacă își dorește să livreze servicii de înaltă calitate. Prin urmare, modulul de resurse umane îți oferă posibilitatea să accelerezi procesul de recrutare prin funcțiile de publicare de joburi, screeningul candidaților și programarea interviurilor. Pentru o experiență eficientă oferă un proces lin al integrării și simplifică toate procesele administrative.

Fii de partea angajaților și stabilește obiective precise de performanță, care te vor ajuta să monitorizezi dezvoltarea acestora. Este important să le oferi posibilitatea de feedback și coaching regulat, astfel încât implicarea să ajungă la un nivel ridicat. Mai mult decât atât, e necesar să identifici care sunt cei mai buni angajați din punct de vedere al performanței și să verifici motivul din spatele discrepanțelor de performanță.

Pentru a reduce aceste discrepanțe de performanță, modulul de resurse umane asigură acces la materiale de formare și activități de dezvoltare, care vor contribui la creșterea lor profesională și la nivelul de expertiză acumulat. Acestea vor fi rafinate prin intermediul unor planuri personalizate de învățare, care au ca scop, în același timp, monitorizarea progresului de formare și poate, de asemenea, să promoveze schimbul de cunoștințe. Cu cât investești mai mult în angajații companiei, cu atât reușesc aceștia să avanseze în cadrul companiei.

Pentru modulul de resurse umane, e indicat să oferiți posibilitatea self-service, care să îndrume angajații spre informațiile personale, salarizarea, profilul din cadrul companiei, unde pot solicita concediile și unde pot vizualiza informații actualizate despre benefiicile companiei. Ideal ar fi ca aplicația internă a companei să fie simplu de accesat și utilizat, cu o interfață prietenoasă și care să crească satisfacția angajaților.

Beneficii:

Înlocuiește sarcinile manuale și administrative, cât și documentele fizice cu procesele de resurse umane automatizate și simplificate.

Îmbunătățește self-service pentru angajați

Colectează informații despre forța de muncă prin intermediul funcțiilor de analiză și raportare.

Funcționează excelent cu


Management de proiect

Proiectele companiilor diferă în mare parte în funcție de obiective, ciclul de viață sau audiența asupra cărora se vor consolida structurile proiectelor.

Află mai multe

Vânzări și marketing

Operațiunile de Sales și Marketing vor fi din ce în ce mai abordabile, deoarece platforma oferă instrumente prin care să perfecționezi interacțiunile cu clienții și să maximizezi rezultatele vânzărilor.

Află mai multe

Contactează-ne acumlasă-ne un mesaj și unul din consultanții noștri te va contacta în mai puțin de 24 de ore