Dynamics 365 Human Resources

Descoperă cum o soluție de resurse umane poate
conduce afacerea ta către succes.

Provocări mari, oportunități uriașe


Proiectat pentru a te ajuta în gestionarea proceselor de resurse umane, Dynamics 365 Human Resources oferă informațiile de care aveți nevoie pentru a construi experiențe memorabile pentru angajați. O soluție bazată pe modulul de Human Resources te ajută să conectezi oamenii și operațiunile, optimizând costurile dedicate forței de muncă și având grijă să fii mereu informat asupra nevoilor și progreselor angajaților tăi.

De ce să alegi o soluție Dynamics 365 Human Resources?


Personalul Potrivit

 • Integrare LinkedIn– Poți căuta personalul potrivit direct prin intermediul LinkedIn, trimiți invitații în calendar, aranjezi interviuri și administrezi feedback-uri pe baza acestora, totul dintr-un singur loc.
 • Angajări rapide– Personalizezi procesul de recrutare și transmiți ușor informațiile candidaților prin echipa de recrutare, direct din platformă sau prin LinkedIn Talent Solutions.
 • Familiarizare eficientă– Poți crea șabloane de familiarizare pentru toți angajații noi, menținându-le interesul din prima zi.
 • Adaptează procesul de recrutare– Configurează etape și activități în procesul de recrutare sau creează și publică posturi disponibile conform nevoilor tale.

Eficiență Operațională

 • Maximizezi impactul strategic– Poți automatiza aspecte de rutină a activtății de resurse umane (beneficii, compensații, concedii de odihnă) pentru a crește impactul asupra afacerii tale.
 • Planifici eficient– Obții rapid informatiile de care ai nevoie  pentru a fi mereu pregătit să acționezi adecvat în planificarea resurselor umane disponibile.
 • Crești performanța echipei– Observă activitatea echipei în timp real și monitorizează obiectivele atinse cu ajutorul jurnalelor de performanță.
 • Integrare Social Media– Distribuie, găsește și conectează-te cu oameni și companii în Social Media, pentru a genera noi posibilități de angajare.

Raportare și Analiză

 • Analize de personal– Aduci toate informațiile necesare într-un singur loc, de la compensație la competență, și până la concediu de odihnă.
 • Date centralizate– Ai posibilitatea de a integra aplicațiile partenerilor tăi, precum și sistemele pe care le folosești deja, într-o platforma unitară.
 • Mobilitate– Îmbunătățește comunicarea, colaborarea și timpul de răspuns cu acces securizat la datele de personal de pe orice device mobil.
 • Digitalizează– Minimizezi riscul de securitate pe care îl implică efortul de colectare, stocare și accesare a datelor personale necesare în procesele de HR.

Beneficiile membrilor companiei


General Manager

Cu o vedere de ansamblu asupra activităților de resurse umane, Directorul Executiv poate observa mai bine starea companiei, obținând informații precise despre nevoile companiei . Poți vizualiza parcursul profesional al managerilor tăi și poți lua cele mai bune decizii în procesele de angajare.

HR Manager

Ai acces la toate procedurile și sarcinile într-un singur loc. Poți urmări parcursul profesional al angajaților prin evaluări periodice accesibile la orice moment. Creezi programe de compensație bazate pe indicatori predefiniți și poți automatiza procesele de payroll prin integrarea cu alte aplicații din suita Dynamics 365.

Angajat

Beneficiezi de acces la informațiile de care ai nevoie pentru a avea în fiecare zi succes la locul de muncă. Ai acces la training-uri, poți stabili obiective și îți poți urmări performanța zilnică, toate din cadrul profilului tău de angajat.

Contactează-ne acumlasă-ne un mesaj și unul din consultanții noștri te va contacta în mai puțin de 24 de ore