Suport

Sprijinim utilizarea aplicațiior noastre prin
dezvoltare continuă, pentru nevoile tale specifice

Împreună în utilizare


Se întâmplă des ca solicitările de asistență ale utilizatorilor soluțiilor software să fie tratate superficial de consultanți care au trecut deja la următoarea dezvoltare sau la următorul proiect. Pentru rezolvarea acestei probleme am alcătuit o echipă dedicată de suport, care se concentrează exclusiv pe sprijinirea clienților existenți în toate dificultățile întâmpinate în utilizare. Suntem mereu gata să răspundem oricărei întrebări sau cereri de optimizare a sistemelor pe care le dezvoltăm.

Cum facilităm utilizarea aplicațiilor


Sistem de Ticketing

Prin utilizarea sistemului nostru de ticketing fiecare solicitare de suport va avea propriul tichet, în funcție de tip și importanță, pentru a asigura timpul optim de răspuns.

Design și Metodologie

Experții noștri analizează în mod constant procesele și nevoile dumneavoastră și vă pot ajuta să stabiliți dacă un anumit proces ar putea beneficia sau nu de implementarea unei noi funcționalități.

Asistență 24/7

Standardele noastre garantează intervenția rapidă pentru incidentele critice ce pot apărea în funcționarea sistemelor implementate de noi.

Actualizare

Te ajutăm să întelegi modificările și îmbunătățirile ce intervin la fiecare actualizare majoră de versiune a platformei Microsoft.

Principiile noastre în consultanță


Knowhow

Atunci când gradul redus de personalizare încetinește sau crează probleme în relația ta cu clienții, consultanții noștri sunt pregătiți să îți ofere servicii complete – de la administrarea informațiilor clienților, la automatizarea vânzărilor, chiar și integrare call-center sau rapoarte complexe de performanță.

Practici și standarde

Abordăm personalizarea soluțiilor noastre adapdându-ne cerințelor stricte din mediul tău de business. Experiența vastă în colaborarea cu companii ce desfășoară activități în B2B și în B2C ne permite să îți oferim informații cruciale despre cele mai bune practici și soluții eficiente pentru problemele tale.

Orientare către clienți

Pornind de la nevoile tale, îți oferim soluția cea mai potrivită. Adaptăm soluțiile pentru fiecare afacere în parte și facem întotdeauna diferența între a trata un pacient, a acorda un credit sau a furniza gaze. Prin personalizarea Microsoft 365, alegând module specifice pentru proiectul tău și încadrându-ne în buget, rezultatele sunt întotdeauna cele așteptate.

Contactează-ne acumlasă-ne un mesaj și unul din consultanții noștri te va contacta în mai puțin de 24 de ore