Training

Instruire eficientă pentru utilizarea
optimă a soluțiilor tale IT.

Te ajutăm să faci pasul spre digitalizarea afacerii tale


Cele mai mari provocări în procesul de digitalizare provin din lipsa de instruire a personalului angajat în utilizarea produselor software. Reticența la schimbare devine astfel cel mai dificil de depășit obstacol în implementarea sistemelor informatice. Noi te ajutăm în procesul de instruire a echipei tale, accesibilizând sistemele dezvoltate de noi pentru toate categoriile de instruire tehnologică, prin materiale accesibile oricărui utilizator, și traineri dedicați, gata oricând să răspundă întrebărilor, indiferent de complexitatea tehnică a acestora.

Ce oferim în training


Trainer Dedicat

Echipa noastră de specialiști Dynamics 365 poate veni la sediul tău pentru a desfășura sesiuni de training, oferind cunoștințe potrivite cerințelor tale, ce pot fi aplicate imediat de către utilizatorii platformei CRM.

Materiale Informative

Analizăm soluția și customizările implementate și iți oferim materiale de training (documente, prezentări și clipuri video) personalizate în funcție de particularitățile sistemului tău Microsoft Dynamics CRM.

Sesiuni Personalizate

Permite-ne să te ghidăm în direcția dorită prin crearea de materiale de training personalizate pentru echipa ta. Pentru că înțelegem că uneori ai nevoie de conținut personalizat, specific cerințelor și variantei tale proprii a platformei folosite.

Actualizare

Toate actualizările Microsoft Dynamics vin cu noi instrumente și fluxuri de lucru care ar putea fi de mare folos în procesele tale specifice de afaceri. Ne asigurăm că ești la curent cu aceste modificări, maximizând potențialul sistemului tău CRM.

Principiile noastre în consultanță


Knowhow

Atunci când gradul redus de personalizare încetinește sau crează probleme în relația ta cu clienții, consultanții noștri sunt pregătiți să îți ofere servicii complete – de la administrarea informațiilor clienților, la automatizarea vânzărilor, chiar și integrare call-center sau rapoarte complexe de performanță.

Practici și standarde

Abordăm personalizarea soluțiilor noastre adapdându-ne cerințelor stricte din mediul tău de business. Experiența vastă în colaborarea cu companii ce desfășoară activități în B2B și în B2C ne permite să îți oferim informații cruciale despre cele mai bune practici și soluții eficiente pentru problemele tale.

Orientare către clienți

Pornind de la nevoile tale, îți oferim soluția cea mai potrivită. Adaptăm soluțiile pentru fiecare afacere în parte și facem întotdeauna diferența între a trata un pacient, a acorda un credit sau a furniza gaze. Prin personalizarea Microsoft 365, alegând module specifice pentru proiectul tău și încadrându-ne în buget, rezultatele sunt întotdeauna cele așteptate.

Contactează-ne acumlasă-ne un mesaj și unul din consultanții noștri te va contacta în mai puțin de 24 de ore