Microsoft Power BI

Utilizați orice date prin platforma unificată și
scalabilă pentru self-service și business intelligence.

Provocări mari, oportunitati mari


Datele fiecărei companii sunt în permanentă evoluție. Se modifică volumul de date, varietatea acestora, dar și viteza cu care circulă. Unde sunt datele reale? Cum se pot accesa și cum aleg formatul potrivit pentru a le analiza? Pentru a soluționa aceste probleme este nevoie de creșterea accesibilității, capacității de analiză și distribuției de date. Conceput special pentru a facilita deciziile de afaceri, Power BI este indispensabil pentru a analiza tendințele, a urmări datele financiare și a identifica oportunitățile și riscurile.

De ce să alegi Power BI?


Siguranța Datelor

  • Power Queries– Elimină timpul pierdut pentru prelucrarea datelor datorită capacităților Power Queries ce permit utilizatorilor să construiască fluxuri de
    date și să seteze formatele necesare pentru organizarea datelor.
  • Interogări comune– Odată configurate, interogările pot fi distribuite între utilizatori, iar accesul, cât și monitorizarea lor sunt facilitate prin motorul de căutare integrat.
  • Rapoarte standardizate– Rapoartele și dashboard-urile realizate cu Microsoft Power BI sunt complet interactive oferind accesul către seturile de date în funcție de nevoi.
  • Acces intuitiv– Power BI are o interfață de utilizare intuitivă și prietenoasă, nefiind necesar ca utilizatorii să urmeze cursuri speciale de instruire.

Analiză Extinsă

  • Analiză predictivă – Prin procesul de data mining, soluția Power BI analizează date și informații actuale și istorice, pentru a îți oferi previzionări precise cu privire la trendurile din industria ta.
  • Data mining– Dă posibilitatea echipei de vânzări să valorifice informațiile existente, prin analiza multilaterală a datelor și identificarea rapidă a trendurilor.
  • Catalog de date– Cu ajutorul Power BI este posibilă configurarea unui catalog de date ce poate fi folosit ca motor de căutare, asigurând accesibilitatea și interconectarea datelor.
  • Data Warehouse– Permite integrarea datelor istorice din mai multe surse îmbunătățind calitatea lor și permite accesarea ulterioară prin structuri multi-dimensionale OLAP (cuburi).

Ușor de utilizat

  • Viteză – Facilitează analiza rapidă a datelor folosind algoritmi eficienți de compresie, pentru a garanta o experientă de utilizare inedită.
  • Programare – Poți programa generarea rapoartelor zilnice și salvarea lor în diverse formate, pentru a fi pregătit și informat în fiecare zi.
  • Căutare – Folosește motorul avansat de căutare ce transformă limbajul de zi cu zi în interogări complexe, pentru a-ți oferi rapoartele relevante.
  • Mobilitate – Compatibil cu orice dispozitiv mobil, Power BI îți oferă posibilitatea de a lua decizii în orice moment, oriunde te-ai afla.

Beneficiile membrilor companiei


General Manager

Cu doar câteva click-uri, managerii au acces la interfețe și rapoarte complexe, disponibile în cel mai scurt timp. Motorul de căutare avansat face posibilă generarea de rapoarte relevante chiar și atunci când interogările sunt făcute în limbajul de zi cu zi oferindu-ți posibilitatea de a rămâne informat oriunde și oricând.

Manager de departament

Gestionează rapid și eficient potențialele problemele aparute în departamente cu ajutorul analizelor extinse oferite de Power BI. Poți analiza date din multiple surse și poși folosi analize predictive pentru a lua cele mai bune decizii pe termen scurt, mediu și lung.

Membru al echipei

Folosește puterea de analiză a sistemului de raportare pentru a fi mereu pregătit pentru provocările mediului de business în care activezi. Colaborezi cu colegii de departament pentru a realiza rapoarte complexe prin aplicații ca Microsoft Teams sau Microsoft Excel.

Contactează-ne acumlasă-ne un mesaj și unul din consultanții noștri te va contacta în mai puțin de 24 de ore