Power Apps

Permite echipei tale să construiască
și să utilizeze propriile aplicații software.

Creați aplicațiile de care aveți nevoie


Power Apps permite tuturor,de la consultanți de afaceri la dezvoltatori profesioniști, să iși ofere expertiza și cunoștințele în scopul dezvoltării celor mai eficiente instrumente software pentru locul de muncă. Dezvoltați aplicații mai rapid, cu o platformă care permite integrarea și distribuirea datelor, rezolvați provocările de afaceri cu instrumente vizuale intuitive care nu necesită codare și extindeți platforma cu blocuri care permit dezvoltatorilor profesioniști să adauge funcționalități specifice afacerii.

De ce să alegi Power Apps?


Ușor de folosit

  • Template-uri predefinite – Poți începe dezvolarea aplicațiilor cu un efort minimal folisind template-uri pre-construite pentru aplicații sau pagini. Implementați rapid o soluție și lansați update-uri la nevoie.
  • Dezvoltare ușoară – Faci accesibilă dezvoltarea aplicațiilor pentru toți membri organizației astfel încât fiecare departament să își poată construi aplicațiile de care are nevoie pentru a-și eficientzia activitatea.
  • Extinde funcționalitatea – Oferă dezvoltatorilor instrumentele necesare pentru extinderea capabilităților aplicației utilizând conectori personalizați și funcții Azure.

Aplicații specifice nevoilor tale

  • Canvas Apps – Dezvoltă aplicații pentru orice dispozitiv utilizând o gamă largă de controale, butoane și slidere sau integrări de cameră și locație.
  • Model-Driven Apps – Modelează datele și crează aplicații de analiză care pot rula pe orice dispozitiv. Utilizează proiectarea simplă drag-and-drop pentru a personaliza entitățile comerciale și a adapta experiența utilizatorilor.
  • Portals – Permite utilizatorilor din afara organizației să interacționeze direct cu sistemele create de tine utilizând un portal web conceput pentru a fi integrat și accesat printr-o varietate de standarde cum ar fi Azure AD, LinkedIn sau cont Microsoft.

Beneficiile membrilor companiei


General Manager

Reduci costurile asociate devoltării, implementării și întreținerii și mizezi pe resursele interne. pentru a proiecta și construi în mod incremental aplicațiile de care au nevoie pentru a crește productivitatea.

Manager de departament

Experimentează libertatea de a deține control deplin asupra aplicațiilor pe care echipa ta le folosește, adăugând și eliminând funcționalitatea în funcție de necesitate, fără a fi nevoie de un proces de dezvoltare îndelungat. Apelați la dezvoltatori la nevoie, pentru a integra sisteme software vechi cu noile aplicații.

Membru al echipei

Coleaborează cu colegii și creați aplicații flexibile pentru a vă optimiza proceselel zilnice. Implementați funcționalități noi atunci când descoperiți că este nevoie, testați în timpul dezvoltării și începeți să utilizați imediat ce toată lumea este mulțumită de rezultate.

Contactează-ne acumlasă-ne un mesaj și unul din consultanții noștri te va contacta în mai puțin de 24 de ore