Top 6 motive să colaborezi cu un Partener Microsoft | 7 ani de parteneriat Linksoft și Microsoft

Când scopul este să-ți digitalizezi afacerea, asigură-te că bifezi 2 aspecte importante: 1. Alegi o soluție Microsoft, și 2. Găsești un Partener Microsoft certificat, alături de care să poți naviga în această călătorie complexă. Colaborarea cu un partener strategic aduce multe beneficii, mai ales când vrei să implementezi un sistem CRM sau ERP, iar noile desemnări Microsoft te ajută să înțelegi care e compania acreditată potrivită pentru nevoile business-ului tău.

În cei 7 ani de parteneriat cu Microsoft, Linksoft a obținut competențe Gold și Silver, dar prin noul Program Microsoft Cloud Partner, acestea au fost înlocuite cu desemnarea de Solutions Partner pentru domeniul Business Applications. Cu toate premiile și desemnările obținute, continuăm să oferim expertiză valoroasă în întregul ecosistem Microsoft (Dynamics 365, Power Platform, și nu numai) și să dezvoltăm soluții software pentru diverse industrii. Află în acest articol despre toate beneficiile pe care le poți obține lucrând cu un partener Microsoft, și de ce Linksoft este alegerea care-ți poate asigura succesul.

Ce este un Partener Microsoft?

Vom folosi un exemplu simplu, dar ușor neobișnuit pentru a explica acest lucru. Imaginați-vă că Microsoft are copii. Fiecare dintre ei este diferit, cu talente, personalități și hobby-uri specifice (adică… desemnări!). Dar ce au cu toții în comun? Valoarea pe care o oferă clienților din întreaga lume, creând cele mai bune soluții software folosind instrumentele de ultimă generație de la Microsoft.

Pentru un pic de context, Microsoft a lansat programul de parteneriat în 1992, când mii de organizații s-au alăturat rețelei globale de afaceri care oferă servicii IT. Astăzi, există mai mult de 300.000 de parteneri în întreaga lume, fiecare cu domenii de activitate specifice și o expertiză solidă în tehnologiile Microsoft.

Definiție Partener Microsoft_Linksoft
Definiție Partener Microsoft_Linksoft

Companiile care fac parte din Programul Partenerilor Microsoft au un avantaj competitiv considerabil deoarece au acces constant la training și suport tehnic. Acest lucru le permite să devină extrem de competente în domenii precum aplicații cloud, gestionarea datelor și securitatea cibernetică. În plus, partenerii Microsoft trec printr-un proces riguros de obținere a acestor competențe și trebuie să îndeplinească anumite criterii pentru menținerea statutului, de aceea devine imperios ca aceștia să evolueze și să țină pasul cu avansările tehnologice.

Desemnarea Microsoft Solutions Partner

De la Parteneri Gold și Silver la desemnarea Solutions Partner

La sfârșitul anului 2022, modul de organizare al partenerilor Microsoft s-a schimbat, competențele tradiționale Gold și Silver fiind înlocuite de noile desemnări Microsoft Solutions Partner. Pentru a înțelege mai bine această schimbare, este important să reținem că atât partenerii Gold cât și cei Silver erau companii care ofereau produse și servicii din portofoliul Microsoft.

Aceste firme erau recunoscute oficial ca fiind parteneri Microsoft și obțineau aceste acreditări îndeplinind anumite condiții prealabile, demonstrând calitatea expertizei și niveluri ridicate de performanță. Diferența principală era că statutul de Gold Partner era mult mai exclusivist, doar 1% dintre toți partenerii Microsoft reușind să obțină această distincție. LINKSOFT a fost una dintre acele companii din elită care a obținut statutul Gold, și ne mândrim că am reușit să menținem acel nivel de certificare (cititi mai multe la finalul acestui articol!).

Noul Microsoft Cloud Partner Program a înlocuit programele anterioare din rețeaua Microsoft Partner Network, iar desemnările actuale de Solutions Partner preiau competențele vechi Silver & Gold după cum este prezentat în tabelul de mai jos.

De la competențele Gold și Silver la desemnările Solutions Partner
De la competențele Gold și Silver la desemnările Solutions Partner

Noile desemnări sunt aliniate cu șase domenii de soluții din cadrul Microsoft Cloud. După cum putem observa, pe lângă evaluarea pe categorii generale pentru a deveni Solutions Partner, partenerii pot obține desemnări-cheie care le demonstrează expertiza în domenii specifice: Data & AI, Infrastructure, Digital & App Innovation, Business Applications, Modern Work, și Security. În acest context, Linksoft a obținut desemnarea de Solutions Partner pentru domeniul Business Applications. Aceste desemnări oferă o modalitate clară de validare a performanței companiilor, facilitând identificarea partenerilor Microsoft potriviți pentru nevoile lor de business.

6 beneficii ale colaborării cu un Partener de Soluții Microsoft

În calitate de partener Microsoft care a obținut statutul de Solutions Partner (Partener de Soluții) pentru categoria Business Applications (Aplicații de Business), dorim să explicăm ce implică această acreditare și ce înseamnă ea pentru clienții LINKSOFT:

1. Performanță și Perfecționare

Obținerea statutului de Solutions Partner denotă faptul că LINKSOFT demonstrează constant o înaltă performanță și deține abilitățile necesare pentru a oferi servicii de cea mai bună calitate. Echipa noastră participă la un proces de formare continuă pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente tehnologii Microsoft, asigurându-ne că clienții primesc cele mai bune soluții posibile.

2. Soluții Actualizate

Fiind un Partener Microsoft, ne asigurăm constant că suntem la curent cu cele mai noi tehnologii și actualizări Microsoft. Acest lucru ne permite să oferim soluții de ultimă generație și să ne ajutăm clienții să obțină avantaje competitive semnificative.

3. Proof of Concept (PoC) și Demo-uri Rapide

Oferim Proof of Concept și demouri rapide, ajutând clienții să vizualizeze potențialul impact al soluțiilor noastre și să ia decizii informate. Este important de menționat și faptul că Linksoft creează soluții personalizate și adaptabile, asigurându-se că fiecare client beneficiază de un sistem CRM sau ERP perfect adaptat nevoilor lor de afaceri.

4. Experți Certificați

Echipa LINKSOFT este formată din experți certificați care au parcurs procese riguroase de formare și certificare. Membrii echipei noastre dețin multiple certificări în Management de Proiect și Analiză de Business, precum și certificări Microsoft în categoria Business Applications. Acest lucru garantează clienților noștri livrarea unor servicii fiabile și de înaltă calitate de la profesioniști cu expertiză validată în mai multe domenii conexe.

5. Suport Constant

Clienții noștri beneficiază de suport constant, cu rezolvarea promptă a tuturor tipurilor de erori. Imediat după lansarea soluției noastre CRM sau ERP, intrăm în perioada de Hypercare, în care oferim suport intensiv pentru a rezolva bug-urile ce apar și a face ajustări pe măsură ce utilizatorii încep să lucreze cu noul sistem. Suportul continuă și după perioada de Hypercare, atunci intervenim ori de câte ori apar erori și sunt necesare sau dorite actualizări. Echipa noastră dedicată de suport este disponibilă pentru a asista clienții în orice moment, asigurând o operare fără probleme. Aflați mai multe despre abordarea noastră în managementul proiectelor aici.

6. Succes Garantat

Istoricul nostru de proiecte de succes și clienți mulțumiți este o dovadă a capacităților și a performanței noastre. Soluțiile pe care le dezvoltăm sunt întotdeauna aliniate cu obiectivele strategice ale clienților, asigurându-ne că aceștia își ating rezultatele dorite și resimt îmbunătățiri semnificative în desfășurarea operațiunilor de business.

Angajamentul nostru de a oferi servicii de cea mai înaltă calitate și de a susține inovația în mediul afacerilor este forța mortice a excelenței noastre.

Linksoft – un Partener Microsoft de încredere

Încă din momentul fondării, ne-am propus să construim un Centru de Excelență Microsoft Dynamics care să reunească cei mai buni specialiști și cele mai eficiente platforme pentru a implementa soluții CRM & ERP performante și ușor de utilizat pentru companii de toate dimensiunile și industriile.

Totul a început în 2017, când LINKSOFT a devenit un partener oficial Microsoft. De atunci, am devenit de neoprit, extinzându-ne portofoliul de certificări și premii an de an, în timp ce ne-am mărit constant echipa cu experți valoroși. În doar 5 ani (2018-2022), am reușit să obținem 8 certificări, inclusiv 6 Gold și 2 Silver. Am obținut certificări Gold pentru Cloud Business Applications, DevOps, Data Platform, Windows & Devices, ERP & Small & Midmarket Cloud Solutions, și certificări Silver pentru Application Development și Cloud Productivity.

Parcursul Linksoft în calitate de Partener Microsoft
Parcursul Linksoft în calitate de Partener Microsoft

Serviciile, tehnologiile și industriile noastre

Dar cum te putem ajuta?

În acest context, oferim o gamă largă de servicii: consultanță, arhitectură, dezvoltare, management de proiect, instruire și suport. Membrii echipei noastre dețin multiple certificări în Managementul Proiectelor și Analiza Afacerilor (Agile PM, Scrum Master, etc.), precum și Certificări Microsoft în sfera Business Applications (Consultanți și Dezvoltatori Funcționali Dynamics 365 și Power Platform, Arhitecți Experți de Soluții Azure și Power Platform, etc.). Această expertiză cumulată asigură o soluție eficientă și o implementare de succes.

Ca partener principal Microsoft Dynamics în Europa de Est, obiectivul nostru principal este să oferim soluții software flexibile care să conducă la transformarea digitală și să faciliteze integrarea tehnologiilor AI în mediul de afaceri. Cu peste 10 ani de experiență, LINKSOFT a dezvoltat și implementat soluții software pentru jucători majori din diverse verticale de afaceri, cum ar fi: distribuție de energie și utilități, imobiliare, medical, servicii financiare, retail și distribuție, automotive, toate cu ajutorul tehnologiilor avansate Microsoft: Dynamics 365, Power Platform, Azure și altele.

Serviciile, Tehnologiile și Industriile Linksoft
Serviciile, Tehnologiile și Industriile Linksoft

În 2022, odată cu schimbarea programului de parteneriat Microsoft, am obținut desemnarea de Solutions Partner pentru Business Applications. La sfârșitul aceluiași an, dedicarea noastră față de profesionalism a fost recunoscută la nivel național, Microsoft România premiind LINKSOFT cu titlul de „Cel mai bun Partener în categoria Business Applications”.

Toate aceste desemnări și premii ne motivează să tindem continuu spre excelență. În viitorul apropiat, ne propunem să devenim principalul partener Microsoft Dynamics 365 din CEE (Europa Centrală și de Est). Astfel, te îndemnăm să ni te alături în această călătorie, și vom eleva business-ul tău împreună cu al nostru.

Încă nu ești convins?

Află cum beneficiază afacerea ta de actualele desemnări Microsoft

Noul Microsoft Cloud Partner Program simplifică modul în care clienții navighează prin competențele partenerilor. Acest Program îmbunătățește transparența printr-un mecanism de scorare a capacităților partenerilor, oferind informații clare despre expertiza și performanța acestora. Partenerii specializați în tehnologii specifice primesc instrumente și beneficii personalizate. Aceste schimbări oferă afacerilor informații mai clare pentru a selecta cu încredere partenerii Microsoft care se potrivesc cel mai bine nevoilor lor.

      • • Standarde înalte: Aceste desemnări reprezintă un standard mai înalt de realizare comparativ cu acreditările anterioare Gold și Silver, asigurând că doar partenerii care oferă servicii excepționale pot obține această recunoaștere;
      • • Accent pe punctele forte fundamentale: Noile desemnări prioritizează ofertele fundamentale ale Microsoft, făcând mai ușor pentru utilizatorii finali să identifice companiile cu expertiză specializată în domenii specifice;
      • • Capacități validate: Clienții sunt asigurați că partenerii cu care colaborează dețin abilitățile și capacitățile necesare pentru a răspunde nevoilor lor distincte și pentru a obține rezultate de succes.

Vestea bună este că te afli în locul potrivit. Ai la un click distanță un Microsoft Solutions Partner gata să te ajute să-ți automatizaezi procesele, să-ți digitalizezi afacerea și, în cele din urmă, să obții un avantaj competitiv semnificativ în acest context digital schimbător.

 

 

Contactează-ne acum și vom crea o soluție CRM și ERP adaptată nevoilor tale specifice de business!