LINKSOFT obține premiul de ”Best Business Application Partner” al anului 2022

LINKSOFT este premiat cu ”Best Business Application Partner” la Conferința Globală de Soluții Parteneriale organizată de către Microsoft România.

Conferința ”Global Partner Solutions” se organizează anual, cu mai mult de 200 de participați, în care se discută despre viziuni strategice din industria de tehnologie, informații despre initiative strategice și oportunități prin care tehnologia poate modela viitorul. Obiectivul nostru comun fiind de a tranforma România într-un centru digital regional.

UN CENTRU DE EXCELENȚĂ

Premiul ”Best Business Application Partner” generează capital companiilor al căror scop este de a atinge un nivel înalt, în parteneriat cu Microsoft. Pe de altă parte, ne dezvăluie profunzimea tehnologiilor pe care ni le oferă Microsoft, dar expune și abilitățile organizațiilor de a încuraja dezvoltarea tuturor companiilor tech în lumea business.

”Încă de la început, modelul teoretic pe baza căruia am construit compania a fost crearea unui centru de excelență, la un nivel regional.
Din acest motiv, acest premiu reprezintă, mai presus de orice, o confirmare a succesului nostru și o dovadă esențială a efortului depus din ultimii 5 ani, care este recunoscut atât de clienții noștri, cât și de Microsoft.
Premiul ”The Best Business Application Partner” acționează ca un stimul pentru LINKSOFT, în ceea ce privesc serviciile pe care le oferim, si scopul nostru final de a deveni cel mai bun partener Microsoft din regiune.

În acest moment, ne desfășurăm într-o piață crescătoare, cu tehnologii de clasa superioară, astfel diferențele se regăsesc în performanțele angajaților LINKSOFT. Prin urmare, consider că cei 2 piloni care ne caracterizează sunt oamenii și tehnologia. Suntem dispuși să investim cât se poate de mult în resursele umane până în punctul în care vrem să atingem cel mai înalt nivel de performanță.” – Florin Dumitru, COO Linksoft

Compania noastră a avut privilegiul să fie selectionată de către Microsoft România pentru dezvoltarea aplicațiilor business de un calibru superior și progresiv, implementării de CRM și soluțiilor de ultimă generație pe care le oferim prin serviciile noastre.
Oferim combinația perfectă între experiență, certificare și creativitate, asigurându-ne că partenerii noștri vor rămâne alături de noi indifferent de provocări.

”De-a lungul anilor, planul nostru inițial de a îființa un Centru de Excelență despre Dynamics CRM a devenit treptat mai tangibil. A fost o provocare, o călătorie progresivă, care își va menține ritmul către dezvoltare.

Premiul ”Best Business Application Partner” atestă succesul și rezultatele încântătoare din ultimii 5 ani, datorate performanțelor și meritelor echipei noastre calificate, recunoscute atât de clienții noștri, cât și de Microsoft.
Ne dorim ca LINKSOFT să crească peste așteptările clienților, să rămână un partener demn de încredere și să demonstreze în continuare că serviciile de implementare pe care le oferim sunt de calitate inaltă.” – Alex Olaru, CEO Linksoft